Η στολή που θα σου δώσει την εξτρά δύναμη που χρειάζεσαι

3Oι άνθρωποι της Hyundai θεωρούν ότι ο εξωσκελετός τους (ή το «φορετό» αυτό ρομπότ αν θέλετε) μπορεί να συγκριθεί με τη στολή του… Iron Man.
Παρότι νιώθεις ότι είναι εμπνευσμένος από ταινίες όπως το «Alien», «Avatar» ή και το «Edge of Tommorow», οι άνθρωποι της Hyundai θεωρούν ότι ο εξωσκελετός τους (ή το «φορετό» αυτό ρομπότ αν θέλετε) μπορεί να συγκριθεί με τη στολή του… Iron Man.
Δεν θα σε βοηθήσει σε καμία περίπτωση να πολεμήσεις εναντίων του «Doctor Doom» ή του «Mandarin» αλλά θα σου δώσει την εξτρά δύναμη που χρειάζεσαι.
Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν στο blog τους οι κορεάτες, η στολή είναι ικανή να βοηθήσει έναν άνθρωπο που τη φοράει να σηκώνει αντικείμενα εκατοντάδων κιλών σε βάρος και θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς ή σε εργοστάσια.
Η Hyundai όμως ετοιμάζει και μία άλλη εκδοχή του εξωσκελετού της πιο… light. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε μόνο για μία μηχανική σπονδυλική στήλη και μηχανικά πόδια και θα προορίζεται για ηλικιωμένους ή ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *