Η «τρομακτική» συλλογή 63χρονου από στοιχειωμένες… κούκλες! (Βίντεο)

Ο 63χρονος Barry Collingswood έχει σπείρει τον… τρόμο στην οικογένεια του για έναν περίεργο λόγο. Έχει μια συλλογή από… στοιχειωμένες κούκλες!!

Η εμμονή του 63χρονου να συλλέγει κούκλες ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο όταν έριξε μια ματιά σε παλαιοπωλείο στην πόλη Kingsbridge του Ντέβον στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τώρα έχει ένα δωμάτιο γεμάτο με 30 ανατριχιαστικές παλιές κούκλες και υποστηρίζει ότι οι περισσότερες από αυτές είναι… στοιχειωμένες.

«Δεν ήμουν του είδους να αγοράζω κούκλες και δεν το είχα κάνει ποτέ πριν, αλλά πήγα σε ένα παλιό κατάστημα και σκέφτηκα: «Ω, αυτή είναι μια πολύ ωραία παλιά κούκλα» ήταν και σε προσφορά με δύο επιπλέον δωρεάν», είπε, σύμφωνα με το Story Trender.

O δεύτερος γιος του Barry ο Josh βρίσκει το όλο θέμα λίγο ενοχλητικό και ανυπομονεί να φύγει από το σπίτι στο μέλλον.

 

«Θα είναι ωραίο να βρίσκομαι σε ένα σπίτι όπου δεν με βλέπουν αυτές οι στοιχειωμένες κούκλες», είπε. «Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι κούκλες δεν είναι τόσο κακές, αλλά τη νύχτα η διάθεση στο σπίτι αντιστρέφεται εντελώς.»

«Δεν νομίζω ότι όλοι τους είναι στοιχειωμένες, αλλά έχω αρκετά ανατριχιαστικά συναισθήματα για αυτές και μερικές φορές αισθάνομαι σαν να με κοιτάζουν όταν είμαι μόνος μου στο σπίτι.»
«Ένα βράδυ είδα μια ταινία τρόμου, την «Annabelle» και μου θύμισε πολύ αυτό που ζω εδώ. Αισθάνομαι λίγο άβολα με όλες αυτές τις κούκλες.

«Υπάρχει και αυτή η κούκλα, η Κλάρα που με τρομάζει από τότε που είδα τα μάτια της να κινούνται.» είπε ο Josh.

«Η μαμά, μου είπε πρόσφατα ότι βίωσε κάτι παραφυσικό στην κουζίνα της με το στεγνωτήριο των πιάτων να συνεχίζει να δουλεύει παρόλο που το έβγαλε από την πρίζα.

Η μητέρα του Josh η Shara είπε σχετικά : «Το περιστατικό με το στεγνωτήριο ήταν κάτι το εντελώς ανεξήγητο και με τρόμαξε, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν έχει σχέση με τις κούκλες!».

Τα μέλη της οικογένειας περιέγραψαν και άλλες παρόμοιες ιστορίες στο Story Trender ενώ τα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους.

Παραισθήσεις, αυθυποβολή, μας κάνει πλάκα η οικογένεια, ή όντως κάτι παραφυσικό κρύβεται πίσω από τις «στοιχειωμένες» κούκλες; Μια εμπεριστατωμένη έρευνα ίσως θα έδινε κάποια εξήγηση.

Ηλίας Σιατούνης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *