Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Galaxy A30s με νέα αισθητική

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Galaxy A30s με νέα αισθητική

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά του νέου A30s το οποίο ενσωματώνει «πολυχρηστική» κάμερα, Infinity Οθόνη και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Κύριο χαρακτηριστικό του Galaxy A30s είναι το γεωμετρικό μοτίβο και φουτουριστικό εφέ ολογράμματος στην πίσω όψη ενώ θα διατίθεται σε τρία νέα χρώματα, Prism Crush Black, Prism Crush White και Prism Crush Green. Παράλληλα, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης και Game Booster βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).

Το Galaxy A30s διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα: μια φωτεινή 25 Megapixel κύρια κάμερα, μια 8 Megapixel Ultra-Wide κάμερα, καθώς και μια νέα 5 Megapixel κάμερα βάθους. Με λειτουργία Live Focus στην κάμερα βάθους 5 Megapixel, μπορούν να προστεθούν bokeh effects για τη δημιουργία πιο δυναμικών πορτρέτων στη στιγμή. Επιπρόσθετα, η τριπλή κάμερα διαθέτει τις έξυπνες λειτουργίες, όπως η Ευφυής Αναγνώριση Λαθών και η Βελτιστοποίηση Σκηνής. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel.

Ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη των 6,4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED ενώ παρέχονται και οι δημοφιλείς Samsung υπηρεσίες, όπως οι Samsung Health και Samsung Knox. Η συσκευή θα διατίθεται σε χωρητικότητες αποθηκευτικού χώρου στα 32GB, 64GB ή 128GB

«Τα smartphones είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων, συνδέοντάς τους και επιτρέποντάς τους να μοιράζονται εμπειρίες και να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους», δήλωσε ο YeonJeong Kim, Vice President και Head του Innovative Product Planning Group στο Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Καθώς ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphones τους συνεχίζει να εξελίσσεται, προσπαθούμε να καινοτομούμε διαρκώς, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή mobile εμπειρία. Το νέο Galaxy A30s προσφέρει ένα νέο επίπεδο απόδοσης σε βασικές καθημερινές λειτουργίες».

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *