Νοέμβριος 16, 2019

Select your Top Menu from wp menus

Θέλεις μαλακή μπριζόλα; Σου έχω το τέλειο κόλπο!!!

1Το δοκιμάσαμε και είχε 100% επιτυχία. Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες είναι συνήθως αρκετά σκληρές από τη φύση τους. Για να τις κάνεις πιο μαλακές το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ακτινίδιο.

Κόψε το ακτινίδιο στη μέση και με το μισό πέρνα τη μπριζόλα σου από τη μία και από την άλλη μεριά. Μία φορά είναι αρκετή για να γίνει απίστευτα μαλακή. Έπειτα ψησ’την κανονικά όπως συνήθως. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *