ΘΑΥΜΑ στην Αίγυπτο: ΔΑΚΡΥΣΑΝ οι ΕΙΚΟΝΕΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ !!! (φώτο & βίντεο)

25Περισσότεροι από 10.000 χριστιανοί αλλά και μουσουλμάνοι συναθροίσθηκαν… έξω από την κατοικία του ενός χριστιανού κόπτη στην Αίγυπτο όπου δύο εικόνες του Χριστού χύνουν ματωμένα δάκρυα και παρατηρείται και εκροή από λάδι.

Ο διοικητής Abdel-Hafez El-kholy επιφορτίστηκε να διερευνήσει το συμβάν. Οι αρχές μετέφεραν αστυνομική συνοδεία τις εικόνες σε εκκλησία του Καίρου..

Στην εκκλησία πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία το πρωί της Δευτέρας και πολλά άτομα κοιμήθηκαν σε αυτήν προσδοκώντας το θαύμα. Στην λειτουργία χοροστάτησε ο τοπικός επίσκοπος Παύλος με τη συμμετοχή πολλών ιερέων και πλήθος κόσμου.

Όπως δήλωσε ο Samir ιδιοκτήτης της οικίας και αυτόπτης του υπερφυσικού γεγονότος ήρθε εσπευσμένα από το Assouan όπου υποβλήθηκε σε επιτυχή εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αφού ειδοποιήθηκε για τα συμβάντα και έκπληκτος διαπίστωσε κι αυτός το λάδι που έτρεχε από τις εικόνες του Χριστού και σταγόνες από αίμα και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές που επιλήφθηκαν της κατάστασης. Αυτές συντάσουν εκθέσεις για τις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες.Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος και οι αρχές μετέφεραν τις εικόνες σε εκκλησία της Παναγίας στο Κάιρο. Η επισκοπή της Shebin El kanater δια του π. Sourial τόνισε ότι «οι ίδιες οι ζωές μας αποτελούν ένα θαύμα και ο Θεός μας στέλνει αυτά τα μηνύματα για να παρηγορήσει άτομα και προς ενδυνάμωση της πνευματικότητάς τους. »

Αναφερόμενος στο θαύμα τόνισε ότι η εκκλησία το διερευνά και ότι ο πατριάρχης και οι επίσκοποι σχημάτισαν ήδη μια επιτροπή που ανέλαβε να εξετάσει το θέμα και να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για ένα θαύμα.Η πραγματογνωμοσύνη της επιτροπής θα κατατεθεί στον πατριάρχη της κοπτικής εκκλησίας Θεόδωρο τον 2ο. Ένας άλλος δήλωσε: “ο ιδιοκτήτης της οικίας όπου συνέβη το θαύμα είναι ο Σαμίρ.Είναι μεταξύ των αδερφών που επισκεπτόμαστε γιατί είναι καρδιοπαθής.Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο Ασσουάν γιατί θα υποβαλόταν σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς στο κέντρο Magdi Yacoub.Αν και δεν ήταν προκαθορισμένη η εγχείρηση γι αυτήν την ημερομηνία εισήχθη στο χειρουργείο αν και η διαδικασία συνήθως είναι χρονοβόρα και απαιτούνται μήνες.

Έπρεπε να μείνει για πολλές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά η υγεία του ανεξήγητα ήταν πολύ καλή και βγήκε γρήγορα.Ο μάρτυρας συνέχισε ο «Δρ Μαχμούντ ένιωσε μεγάλη έκπληξη από την εμφάνιση εκτυφλωτικού φωτός στο χειρουργείο και έντονη οσμή από λιβάνι κατά την διάρκεια της εγχείρησης».Ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι η θεαματική βελτίσωση της υγείας του δεν αποτελεί ιατρικό θαύμα.

Χθες στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη έλαβαν ένα τηλεφώνημα από τον ασθενή που τους είπε ότι κατά την επιστροφή του βρήκε εικόνες του Χριστού που έτρεχαν λάδι και αίμα.Το σημείο της δεύτερης εικόνας συνέπεσε με τον γυρισμό του.(Coptstoday 20.10.14)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *