Θυμάστε τον Μικρούλη που το Κορμί του Μεταμορφώνονταν σε Πέτρα; Μόλις Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, θα Μείνετε Άφωνοι!

H ιστορία ενός παιδιού που μετατράπηκε σε πέτρα ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά για τον 11χρονο Ramesh Kumari, η ιστορία αυτή είναι η φρικτή πραγματικότητα. Πάσχει από μία πολύ σοβαρή πάθηση στο δέρμα που τον παραμορφώνει και τον εμποδίζει από το να κινηθεί.

Η ιστορία του είναι σοκαριστική, αλλά η βοήθεια που παίρνει από τα πιο απίθανα μέρη αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης. Δείτε περισσότερα για την ιστορία του:

#1 Ο Ramesh ήταν όπως και κάθε άλλο παιδί όταν γεννήθηκε.

15 μέρες μετά όμως, κάτι πολύ παράξενο άρχισε να εμφανίζεται στο δέρμα του. Άρχισε να βγάζει σκληρά, μαύρα λέπια και η μητέρα του τρομοκρατήθηκε.

#2 Οι γιατροί αρχικά υπέθεσαν πως ήταν μόλυνση από κάποιον μήκυτα.

Η μητέρα του, Nar, τον πήγε στον γιατρό αλλά αυτός της είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Όπως κατάλαβαν, δεν ήταν κάποια μόλυνση, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό.

#3 Η κατάστασή του είναι πολύ σπάνια και εξουθενωτική.

Τελικά, κατάλαβαν πως έπασχε από μία γενετική πάθηση που λέγεται ιχθύαση αρλεκίνου. Είναι μία σπάνια γενετική διαταραχή που κάνει το δέρμα ενός παιδιού σκληρό και παχύ και χρειάζεται συνεχή θεραπεία και φροντίδα.

#4 Οι γονείς του δεν μπορούσαν να πληρώσουν για την θεραπεία.

Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να κάνουν την ζωή του όσο πιο άνετη γινόταν. Δεν μπορούσε να μιλήσει ή να κουνηθεί και του ήταν αδύνατο να κάνει φίλους. Μόνο ένα θαύμα θα τον έσωζε.

#5 Ένα αστέρι έσωσε την κατάσταση όταν ήρθε στην πόλη τους.

Η τραγουδίστρια από την Βρετανία, Joss Stone, ήταν σε μία συναυλία στο Kathmandu και αποφάσισε να επισκεφτεί τον Ramesh. Δεν είχε ιδέα όμως πως θα του άλλαζε τη ζωή.

#6 Το ίδρυμα Joss Stone συγκέντρωνε χρήματα για τον μικρό Ramesh.

Η συναυλία στο Kathmandu έγινε για να μαζευτούν χρήματα για την θεραπεία του παιδιού.

#7 Η κατάσταση του μικρού παιδιού ξεκίνησε να καλυτερεύει.

Ο Ramesh ήταν σε πολύ κακή κατάσταση όταν ξεκίνησε την θεραπεία, αλλά με την γενναιοδωρία του ιδρύματος αυτού, πιστεύουν πως θα καταφέρει να περπατήσει ξανά. Μία εκπληκτική πράξη ανιδιοτέλειας που άλλαξε τη ζωή ενός αγοριού για πάντα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *