Και ναι… το μέγεθος μετράει Σεξ χωρίς οργασμό και άλλα τρια ψέματα που λέμε στο κρεβάτι

1«Τα μικρά ψέματα δεν βλάπτουν… είναι όπως το μέλι στη φρυγανιά, όπως η ζάχαρη στον καφέ»
Τις στιγμές της ερωτικής απόλαυσης που είμαστε με τον σύντροφό μας στο κρεβάτι, λέμε πολλά ψέματα. Ψέματα κάθε είδους… Στο ερώτημα: «ποια είναι τα συχνότερα ψέματα που ψιθυρίζουμε στο αυτί του αγαπημένου ή της αγαπημένης μας» επιστήμονες από τις ΗΠΑ κλήθηκαν να απαντήσουν και τα ευρήματά τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα περισσότερα ψέματα που ακούγονται κατά τη διάρκεια του σεξ αφορούν το μέγεθος του ανδρικού μορίου όπως επίσης κι ότι η ερωτική πράξη είναι ωραία και χωρίς την κορύφωση.

«Τα μικρά ψέματα δεν βλάπτουν… είναι όπως το μέλι στη φρυγανιά, όπως η ζάχαρη στον καφέ», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.

Τα συνήθη ψέματα που λέμε στον έτερον ήμισυ κατά τη διάρκεια του σεξ είναι:

1. Δεν έχει σημασία το μέγεθος…
Σύμφωνα με αμερικανική μελέτη των ΗΠΑ, το τέλειο ανδρικό μόριο σε στύση, από την πλευρά των γυναικών, έχει μήκος από 16,5 εκατοστά έως 18 εκατοστά. Άρα, για τις γυναίκες, το μέγεθος του ανδρικού μορίου μετράει… Από την πλευρά των ανδρών, το αν μία γυναίκα είναι παχιά ή λεπτή μετράει στο κρεβάτι. Το 42% των ανδρών στη Γερμανία θέλει να έχει στο κρεβάτι του μία λεπτή γυναίκα. Αντιθέτως, τρεις στις τέσσερις γυναίκες αγαπούν τους άνδρες με… κοιλίτσα.

2. Το σεξ είναι ωραίο ακόμη και χωρίς οργασμό
Στην πραγματικότητα, για τις γυναίκες, η σεξουαλική πράξη χωρίς κορύφωση είναι τόσο ικανοποιητική όσο και για τους άνδρες…

3. Αγάπη μου, δεν σκέφτομαι παρά μόνο εσένα
Το 71% των ανδρών σκέφτονται συχνά κατά του διάρκεια του σεξ άλλες γυναίκες. Αλλά και οι γυναίκες σκέφτονται άλλους άντρες. Πολλές επίσης σκέφτονται τα «προβληματικά τους σημεία» στο σώμα…

4. Θεωρώ το πορνό βαρετό
Διαφορετικές έρευνες δείχνουν πως σχεδόν όλοι οι άνδρες παρακολουθούν πορνό. Άλλοι πιο συχνά κι άλλοι πιο αραιά. Σίγουρα πάντως το πορνό δεν είναι βαρετό για τους εκπροσώπους του «ισχυρού φύλου».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *