Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό η καφετέρια ανοίγει μπροστά στα μάτια σου με το πάτημα ενός κουμπιού και σερβίρει τον πιο… γρήγορο καφέ που έχεις πιει ποτέ!

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι σχεδιαστές, οι αρχιτέκτονες αλλά και οι κατασκευαστές ανά τον κόσμο προβληματίζονταν με την ιδέα της μετατροπής ενός κοντέινερ σε χώρο διαβίωσης και διασκέδασης με το πάτημα ενός κουμπιού και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Ο καλλιτέχνης και αρχιτέκτονας Adam Kalkin έχει πλέον πολλές περισσότερες παραγγελίες από αυτές που θα μπορούσε να σκεφτεί για το «Push Button House Cafe» ή αλλιώς «την πρώτη καφετέρια στον κόσμο που δημιουργείται με το πάτημα ενός κουμπιού»!

Πρώτος πελάτης του η διάσημη εταιρεία καφέ IllyCafe, η οποία επέλεξε τον πρωτότυπο αυτό τρόπο για να δημιουργήσει διάφορα σημεία καφέ σε ολόκληρο τον κόσμο, αρχής γενομένης από την Τεργέστη.

Μέσα σε ένα μόλις λεπτό και αφού ο χρήστης πατήσει το κουμπί, το μεταλλικό κοντέινερ αναδιπλώνεται και ανοίγει στις δύο πλευρές, παρουσιάζοντας ένα μπαρ με όλα τα απαραίτητα «σύνεργα» (καφετιέρες, ποτήρια, πιάτα, σέικερ κ.λπ.) αλλά και έναν design χώρο με καναπέδες και τραπέζια για τους πελάτες.

Το βράδυ, πάλι, η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και το κοντέινερ «κλειδώνει» μέχρι την επόμενη μέρα. Στα must τού πρωτότυπου αυτού project είναι το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις, όπως, για παράδειγμα, ως σπίτι!

«Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ενώσεις πολλά κοντέινερ μαζί, δημιουργώντας μια οικιστική σύνθεση της επιθυμίας σου αλλά και να την τοποθετήσεις όπου θέλεις, και μάλιστα σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά», λέει ο σχεδιαστής.

Πηγη perierga

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *