Κι όμως είναι barman!Σε ποιο μέρος φτιάχνει ποτά ένα ρομπότ;

1Το κορυφαίο κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas διαθέτει πλέον….
ρομποτικούς μπάρμαν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των σχεδόν 5.000 επιβατών του. Ρομποτικοί μπάρμαν έχουν εμφανιστεί ήδη πολλοί – και κάποιοι είναι ανθρωπόμορφοι.

To διάσημο πανεπιστήμιο MIT συμπράττει προς τον δρόμο της τεχνολογίας και παρουσιάζει ρομποτικούς μπάρμαν που σερβίρουν με την ίδια ικανότητα -κι ακόμα καλυτερη- τους πελάτες! Ουσιαστικά εάν κάθεσαι σε μια μπάρα ενός μαγαζιού και πίνεις ελάχιστα σε ενδιαφέρει εάν αυτός που ετοιμάζει τα ποτά είναι άνθρωπος ή μηχανή.

Μάλιστα, είναι προτιμότερο να είναι μηχανή, μιας και θα τηρεί επακριβώς τις αναλογίες ενός cocktail, με αποτέλεσμα να το απολαμβάνεις στην ίδια ποιότητα. Επιπλέον το ρομπότ μπάρμαν δεν θα κλέβει τον ιδιοκτήτη ούτε θα κερνάει ανεξέλεγκτα κολλητούς του, προσόντα που αποτελούν καλό κίνητρο για έναν επενδυτή. Όποια κι αν είναι η άποψή μας, σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε σε έναν κόσμο που ελάχιστη σχέση θα έχει με αυτόν όπου ζούμε σήμερα, με αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, 3D πιάτα και ρομπότ για όλες τις δουλειές…

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *