ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ

1( ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ) Πρόκειται για την μεγαλύτερη πυραμίδα στον κόσμο και αρκετά μυστηριώδη αφού είναι και η μόνη που κατά καιρούς δέχεται επισκέπτες… (ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ).Η περιοχή καλύπτεται από μυστήριο και οι κάτοικοι της αποφεύγουν με έναν αρκετά περίεργο αλλά ευγενικό τρόπο, να αναφέρονται σε αυτήν.

.ΑΓΝΩΣΤΑ ΙΧΝΗ ..

Στην Μαλαισία, μια οργάνωση που ερευνά παράξενα φαινόμενα, είχε μια διπλή επιτυχία: Βρήκαν αποτυπώματα ποδιού από τον (Μεγαλοπόδαρο), το μυστηριώδες πλάσμα που υποτίθεται ότι ζει και στην Μαλαισία, και έστειλαν για εξετάσεις DNA τρεις «μούμιες» παράξενων «πλασμάτων», με κοφτερά δόντια που θυμίζουν βρικόλακα. Ωστόσο ποτέ δεν βρέθηκε ζωντανό ένα τέτοιο πλάσμα…

ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ .

Το όρος Όχη στην Εύβοια δεν είναι μόνο ένας χώρος με απίστευτη θέα αλλά και ένας τόπος που κρύβει πολλά μυστήρια. Λένε πως οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής ήταν οι Κουρήτες οι οποίοι προήλθαν από την Κρήτη.Η περιοχή του όρους Όχη χαρακτηρίζεται από τις παράξενες, όσο και μυστήριες κατασκευές των δρακόσπιτων.Κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια ποιοί είναι οι κατασκευαστές αυτών των απίστευτων έργων. Υπάρχουν δοξασίες, θρύλοι, δεισιδαιμονίες, μύθοι για ξωτικά, κύκλωπες, Άτλαντες, ακόμα και για εξωγήινους. Τα Δρακόσπιτα αποτελούν μοναδικά δείγματα της μεγαλιθικής αρχιτεκτονικής στον ελληνικό χώρο. Εντυπωσιάζουν για την αινιγματική μορφή τους και την ακρίβεια της κατασκευής τους, που αντιμετωπίζει με επιτυχία τα σοβαρά στατικά προβλήματα που συνεπάγεται η χρήση των τεράστιων λίθων με τους οποίους είναι χτισμένα. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στέγη των δρακόσπιτων. Είναι φτιαγμένη κατά το λεγόμενο εκφορικό σύστημα. Το βάρος των λίθων κυμαίνεται από 10 έως 70 τόνους……

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ .

Το κρανίο αυτό βρέθηκε στην Βουλγαρία κατά τις πρώτες αναφορές που έχουμε και ανήκει σε μία κατηγορία άγνωστη μέχρι τώρα στην γη. ..

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
Αυτή η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη. Πρόκειται για κάτι που έκρυβε και συνεχίζει η Αμερικανική κυβέρνηση να κρύβει. Στο Μεξικό γιατί για εκεί πρόκειται, αυτοί που παρευρίσκοντο εκεί την ώρα του συμβάντος και της λήψεως αυτής, δεν βρίσκονται πουθενά. Ένας όμως που βρίσκεται κάπου εκτός Αμερικής και ήταν παρόν στο συμβάν, αναφέρει το εξής: «το κρατούσαν για αρκετή ώρα και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. κάποιοι γελούσαν και αυτό κοιτούσε τρομαγμένο. το έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο σαν ασθενοφόρο. Λυπήθηκα πολύ που είδα να φοβάται. Έπειτα ήρθε στρατός και εμάς όλους μας έδιωξαν από την περιοχή. σε κάποιους μάλιστα έδωσαν λεφτά. πολλά λεφτά». Η φωτογραφία εξετάστηκε από κάθε σύγχρονο μέσο. Όσο και αν προσπαθούν να την γελοιοποιήσουν, πρόκειται για μια γνήσια. εικόνα..

Ο ΒΥΘΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ …
Είναι ακόμα δύσκολο να μάθουμε αλλά και να φανταστούμε τι κρύβει ο βυθός. Το 95% του υγρού στοιχείου μας είναι εντελώς άγνωστο και σύμφωνα πάντα με την επιστημονική κοινότητα, θα αργήσουμε πάρα πολύ να μάθουμε κάτι από αυτόν. Αυτό το γοργονοειδές αλιεύθηκε στην Ερυθρά θάλασσα. …..

ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

…Στην δυτική Ισπανία, στην πόλη Σαλαμάνκα υπάρχει ένας καθεδρικός ναός γοτθικού ρυθμού με αρκετά καλλιτεχνικά σκαλίσματα. Στην είσοδο του ναού αυτού υπάρχει σκαλισμένη η πύλη των ανθέων γιατί ένα μέρος της διακόσμησης αποτελείται από λουλούδια. Ανάμεσα στα πολύπλοκα σκαλίσματα ηλικίας 500 ετών, σε μία λεπτομέρεια βρίσκεται σκαλισμένος ένας σύγχρονος αστροναύτης. Εντοπίστηκε πρόσφατα από έναν πιο παρατηρητικό τουρίστα που φωτογράφιζε λεπτομέρειες όπως αυτές….

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ ……

Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια διασκορπισμένα στην έρημο, παράξενα όντα με κράνη, φιγούρες με αντένες, συχνά τα βλέπουμε να επιπλέουν λες και υπάρχει έλλειψη βαρύτητας, ή πετούν, λες και ο καλλιτέχνης είχε την απόλυτη γνώση του τι ακριβώς αποθανάτιζε μέσω αυτών που έβλεπε….

ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ….

Σε πολλά σημεία στον πλανήτη μας, υπάρχουν όχι μόνο αναφορές για αρχαίους πολιτισμούς και εξωγήινους αλλά και αρχαίες τοιχογραφίες που δείχνουν πολύ καθαρά, σε τι ακριβώς αναφέρονται. Στο τασσιλί στην Σαχάρα, σε σπηλιές που έζησαν τους αρχαίους χρόνους άνθρωποι ως νομάδες, κατέγραψαν αυτό ακριβώς που είδαν τότε. Στην φωτογραφία ένας αστροναύτης από μία παλιά εποχή….

ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ..

Όταν οι θρύλοι αναφέρονται σε νεράϊδες που χορεύουν σε λιβάδια και κάμπους την νύχτα, τότε σίγουρα αναφέρονται σε καταστάσεις όπως και αυτή της εικόνας μας.Την συγκεκριμένη νύχτα στο Δουβλίνο. ο G. AT. όχι πολύ μακριά από το σπίτι του στην εξοχή, άκουσε ήχους και μουσική που τον ανάγκασαν να βγει από το σπίτι και να πάει να δει. Γύρισε πίσω τρέχοντας για να πάρει την φωτογραφική του μηχανή. Όταν έφτανε σιγά σιγά εκεί, άρχισε να χάνεται και ο ήχος. Όμως δεν απογοητεύτηκε γιατί μετά την εμφάνιση του αρνητικού, πήρε και τα απίστευτα αποτελέσματα….

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ….

Το 1985 σε προάστιο της Φρανκφούρτης στην Γερμανία, μία γυναίκα, η Elizabeth Kl. ισχυρίστηκε ότι για αρκετά βράδια αισθανόταν πως έβγαινε από το σώμα της ενώ κοιμόταν, και ταξίδευε στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού και για την ακρίβεια στο Τένεσι. Περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια το ταξίδι της αλλά και ότι και όποιους συναντούσε εκεί.Μετά από 10 περίπου χρόνια έκανε πράξη και στην κανονική της ζωή αυτό το ταξίδι με τον σύζυγο της και επισκέφτηκαν μαζί τα μέρη που με τόση ακρίβεια περίγραψε.Το εκπληκτικό ήταν ότι συναντήθηκε και με κάποιον άνθρωπο ο οποίος την αναγνώρισε και την αποκάλεσε με το όνομα της. Σήμερα η Elizabeth αφιερώνει τον χρόνο της σε έρευνες σε επιστημονικά ιστιντούτα, βοηθώντας με την εμπειρία της, να δοθούν εξηγήσεις σε φαινόμενα όπως και αυτό που η ίδια έζησε…

ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .

Οι Άγγελοι είναι όχι μόνο υπαρκτά όντα αλλά και πολλές φορές κάνουν εμφανή την παρουσία τους χωρίς βέβαια εμείς να το αντιλαμβανόμαστε, (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές). Οι αναφορές για ανθρώπους που μας πλησιάζουν και μας βγάζουν μερικές φορές από κάποια δύσκολη θέση, είναι πολλές και ποικίλουν. Παράλληλα, πολλές φορές εικόνες όπως η συγκεκριμένη, μας δίνουν κάποια στοιχεία για την ύπαρξη τους. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χώρος ή κάποια συγκεκριμένη ώρα που θα μπορούσαμε να τους συναντήσουμε. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν εμείς δεν το περιμένουμε, και τις περισσότερες φορές όταν κάτι πολύ σοβαρό μας απασχολεί. Υπάρχουν τόσο από το παρελθόν, όσο και από το παρόν, ηχογραφημένοι ψαλμοί Αγγέλων καθώς και εικόνες τους. Τελικά όσο απίστευτο και αν φαίνεται, αυτά τα μεγαλοπρεπή και πανέμορφα όντα, βρίσκονται πολύ ποιο κοντά μας από όσο εμείς φανταζόμαστε…

ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …

Το θέμα των ψυχών δεν είναι ένας χώρος που έχει ερευνηθεί σε μεγάλο βαθμό και ο λόγος είναι ότι υπάρχει αυτό το χάσμα του αδύνατου και της αδύνατης προσέγγισης τουλάχιστον από την δική μας πλευρά. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην αντίπερα όχθη και όσες φορές έγιναν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες, το μόνο που κατάφεραν οι ερευνητές ήταν να επιστρέψουν στον χώρο μας με περισσότερα ερωτηματικά από αυτά που είχαν όταν ξεκίνησαν κάποιας μορφής έρευνα. Όμως αυτός ο χώρος μας έδωσε κάποια αμυδρά στοιχεία, τέτοια που να μην έχουμε πλέον καμία απολύτως αμφιβολία για το ότι υπάρχει και συνέχεια. Οι παρουσίες ή για να τεθεί κάπως ποιο απλά, οι διάφορες επαφές με παράξενες παρουσίες και ήχους που έχουμε κάποιες ελάχιστες φορές στην ζωή μας, μας δίνουν πέρα από την απόδειξη της ύπαρξης των και κάποια στοιχεία, ελάχιστα βέβαια, για το πως περίπου αισθάνονται και που περίπου είναι. Τέτοια παραδείγματα και τέτοιες επαφές έχουμε λίγο πολύ όλοι μας μέσα από πεδία ονείρων, χώρων με έντονη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα, ιερούς χώρους, και χώρους που η ιστορία τους σηματοδοτήθηκε με κάποιες βίαιες δραστηριότητες.Στην Ελλάδα έχουμε χιλιάδες αναφορές και στοιχεία, πολλά εκ των οποίων είναι καταγεγραμμένα σε κάμερες, και μάλιστα πολλά από αυτά τα στοιχεία δικαιολογούν την ύπαρξη τους με πολύ απλούς τρόπους. Άνθρωποι που έφυγαν για λίγες στιγμές μόνο από την ζωή κατά την διάρκεια κάποιας χειρουργικής επέμβασης, και επέστρεψαν πάλι πίσω, περιγράφουν με πολύ μελανά χρώματα αυτό που ελάχιστα βίωσαν. Και όλοι κατά περίεργο τρόπο ήταν και είναι μετανοιωμένοι που επέστρεψαν πίσω. Τι είδαν και γοητεύτηκαν τόσο πολύ; τι άκουσαν και δεν ξαναγέλασαν; ίσως κάποια στιγμή εν όσο βρισκόμαστε στην αυτή ζωή μας, να καταφέρουμε να πάρουμε ένα μικρό δείγμα από κάτι που λίγο πολύ όλοι φοβόμαστε, που λίγο πολύ όλοι θέλουμε να μάθουμε όσο είμαστε εδώ, και που κάποια στιγμή, άγνωστο πότε για τον καθένα από εμάς, όλοι θα κληθούμε για να βιώσουμε και να αντιμετωπίσουμε…

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ; ..

Το να θέλεις να βγάλεις μια φωτογραφία στην κοπέλα σου ή στο παιδί σου, ή σε κάποιο γνωστό σου άτομο, ούτε παράξενο ούτε κακό είναι. Τα να είσαι όμως στο Λίβερπουλ και την ώρα που κάνεις την λήψη, να βγαίνουν άλλα άντ’ άλλων, τότε ούτε αυτό είναι παράξενο. Στον συγκεκριμένο χώρο πολλές φωτογραφίες συνοδεύονται από φαντάσματα..

ΣΚΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ..

Ανεξήγητες σκιές σε σπίτι στο ανατολικό Λονδίνο αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες του. Παράλληλα δύο μέλη της οικογένειας παρουσίαζαν σημάδια και μελανιές στον λαιμό αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Αυτά συνέβησαν μέχρι και πριν ένα περίπου μήνα μέχρι που το μικρότερο μέλος της οικογένειας βρέθηκε νεκρό στο κρεβατάκι του. Είχε σημάδια στον λαιμό του και ο ιατροδικαστής έβγαλε ως τελικό συμπέρασμα ότι το παιδί πέθανε από στραγγαλισμό. Όμως μία δεύτερη εξέταση έδειξε πως δεν ασκήθηκε στον λαιμό του παιδιού, καμία απολύτως πίεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, και οι προηγούμενοι ένοικοι του χώρου αυτού, ανέφεραν ανάλογα περιστατικά χωρίς ωστόσο να έχουν κάποιο θύμα στην οικογένειά τους….

Φαντάσματα …..

Όλοι ξέρουν ιστορίες για αυτά. Μερικοί μάλιστα , με βοηθό την σύγχρονη τεχνολογία, δημιουργούν ψεύτικες φωτογραφίες και βίντεο. Σίγουρα ανάμεσα σε όσα κυκλοφοράνε υπάρχουν ψεύτικα, τυχαία αλλά και πιθανόν αληθινά περιστατικά. Αν οι άνθρωποι δεν είχαν τέτοια μανία με τις φάρσες τα στοιχεία που υπάρχουν θα ήταν πιο αξιόπιστα….

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ …

Αυτή η φωτογραφία ήταν από τον Rhame J. του περιοδικού Florian, Alabama κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην εκδήλωση (Έξι Σημαίες της Μεγάλης Αμερικής) στο Amusement Park στο Arlington, του Texas. Η φωτογραφία δείχνει μια ημιδιαφανή εικόνα ενός μικρού αγοριού στο χόρτο, ντυμένο με ένα κόκκινο πουλόβερ, με γιακά, ή λευκό πουκάμισο. Η κάμερα ήταν μια C-126 και η λήψη έγινε σε συνθήκες βροχής και υγρασίας….

ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ..

Το σπίτι Flower βόρεια της Νέας Υόρκης στο Λόνγκ Αϊλαντ έχει μία πραγματικά απίστευτη ιστορία. Κατοικήθηκε το 1870 από μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων. Οι γονείς και οι δύο κόρες τους. Η μία εξ αυτών η Μεγκ, έβλεπε πολύ συχνά ένα πλοίο με μαύρα πανιά κάθε απόγευμα, την ίδια πάντα ώρα, από το ίδιο παράθυρο. Στήν αρχή και μη έχοντας κακές προθέσεις η οικογένειά της αποδεχόταν τα λεγόμενα της με συμπάθεια. Αργότερα η Μέγκ παντρεύτηκε και έφυγε με τον σύζυγό της στη Νέα Υόρκη. Οι οικογένεια της βέβαια ποτέ δεν είδε κάποιο πλοίο με μαύρα πανιά και το θέμα έκλεισε εκεί αφού για όσο ζούσαν στο σπίτι αυτό, τίποτα το τραγικό δεν συνέβη ποτέ. (Έτος 2009 Μάρτιος): Το σπίτι αυτό κατοικείται σήμερα από μια οικογένεια η οποία αποτελείται από δύο γονείς, τρία παιδιά, τον παππού και την γιαγιά που είναι οι γονείς του πατέρα των παιδιών. Ο παππούς τον Μάρτιο και για τρεις συνεχώς νύχτες, έβλεπε ένα ιστιοφόρο μεγάλο να μπαίνει στον κόλπο του Λόνγκ Αϊλαντ και να χάνεται σαν σε μία ομίχλη πριν φτάσει στην ακτή. Το περίεργο είναι ότι το θέαμα ήταν αντιληπτό μόνο από ένα συγκεκριμένο παράθυρο. Το πλοίο είχε μαύρα πένθιμα πανιά. Ακόμα και τώρα, γίνονται έρευνες για ένα ιστορικό γεγονός και για κάποιο πλοίο το οποίο βυθίστηκε στην περιοχή στις αρχές του 1800. Κάποια στοιχεία αναφέρουν μάλιστα ότι δύο πλοία χάθηκαν στα νερά αυτά. Και τα δύο μετέφεραν σκλάβους από την Αφρική…

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ..

Ένα ξενοδοχείο στη Ρουμανία έχει αναδειχθεί σε πόλο έλξης μετά από μία φωτογραφία φαντάσματος που δημοσιεύτηκε από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Το φάντασμα μιας γυναίκας με ένα μακρύ λευκό φόρεμα γυρίζει στα ρολόγια στους διαδρόμους και τα κλιμακοστάσια του ξενοδοχείου, Decebal στο βουνό Herculane Baile spa…

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ταινία (το πλοίο του τρόμου παραγωγής 1980, αναφέρεται σε ένα αληθινό γεγονός που συνέβη στον Ατλαντικό το 1965. Το πλοίο με το όνομα (Φίσερμαν) ήταν ένα φορτηγό που μετέφερε οπλικά συστήματα σε πλοία του Γερμανικού στόλου στον Ατλαντικό. Μάλιστα η δράση του έφτασε μέχρι τις ακτές της νοτίου Αμερικής. Στην πορεία όμως η δράση του άλλαξε και από μεταφορικό του Γερμανικού ναυτικού έγινε ένα πλωτό κρεματόριο. Σαν το συγκεκριμένο πλοίο υπήρχαν άλλα τέσσερα που η καριέρα τους εξελίσετο στον ίδιο χώρο δηλαδή από τον βόρειο Ατλαντικό, μέχρι την κεντρική και νότια Αμερική. Μετά το τέλος του πολέμου όλα τα πλοία κατακτήθηκαν από τους σύμμαχους μιας και είχαν την τύχη να μην πάθουν τίποτα στην εμπόλεμη ζώνη. Το Φίσερμαν όμως δεν εντοπίστηκε πουθενά. Δεν υπήρχε βέβαια καμία απολύτως αναφορά για τυχόν ενέργεια του και έτσι χαρακτηρίστηκε ως απολεσθέν ναυάγιο. Το 1965 Μάρτιο μήνα το πλοίο Βασίλισσα Ελισάβετ ξεκινώντας από το Σαουθάμπτον με προορισμό το Σύδνεϋ, και λίγο πριν εισχωρήσει στα στενά του Γιβραλτάρ, έστειλε σήμα πως εντόπισε ακυβέρνητο πλοίο στον Ατλαντικό δίνοντας παράλληλα και το στίγμα του. Το Γαλλικό πολεμικό ναυτικό πράγματι βρήκε το πλοίο το οποίο ρυμούλκησε σε λιμάνι της Γαλλίας. Βρέθηκαν τα απομεινάρια πολλών ανθρώπων καθώς και όργανα βασανισμού, ένας φούρνος και μία δεξαμενή με φορμόλη. Φυσικά όλοι κατάλαβαν με τι πραγματικά είχαν να κάνουν. Το περίεργο όμως είναι πως μέσα στα απομεινάρια των δύστυχων ανθρώπων, βρέθηκαν και δυο ακόμα θύματα σε σχετική αποσύνθεση. Από τα ρούχα τους συμπέραναν πως οι άνθρωποι αυτοί, ανήκαν στην δεκαετία του 60 και σε καμία περίπτωση ποιό παλιά. Σήμερα κανείς δεν γνωρίζει για την τύχη αυτού του πλοίου, ποιος θα ήθελε άλλωστε; όμως οι δύο νεκροί που βρέθηκαν στο πλοίο και αποτελούν μέλη μίας άλλης εποχής, παραμένουν ακόμα ένα άλυτο μυστήριο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *