Κωτσόβολος: Εισαγωγή της υπηρεσίας Pay Express για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κωτσόβολος: Εισαγωγή της υπηρεσίας Pay Express για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Κωτσόβολος ανακοίνωσε ότι εισάγει τη νέα υπηρεσία Pay Express, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ώστε να διευκολυνθούν οι αγορές εντός των καταστημάτων της αλυσίδας με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Πρόθεση της εταιρείας με την υπηρεσία Pay Express, πέρα από την διευκόλυνση των αγορών, είναι να βελτιώσει περαιτέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς η χρήση της καταργεί την αναμονή στο ταμείο.

Πιο συγκεκριμένα, το Pay Express, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Επιπλέον, η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες μέσω Internet που έχουν επιλέξει το [email protected] Η νέα υπηρεσία Pay Express, σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, μια ακόμη πρωτιά της Κωτσόβολος, έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς.

Η εταιρεία επενδύει σε πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης και εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις για την ευκολία των αγορών για γρήγορο check out και πιο ποιοτικό χρόνο αγορών χωρίς παραμονές σε ουρές ταμείων ιδίως σε περιόδους αιχμής.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *