Λιβερία: Μωρό έγινε άνδρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

31Την ιστορία του… αιώνα ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μία αφρικανική εφημερίδα!Και πώς όχι, όταν ο πρωταγωνιστής της, σύμφωνα με την Daily Observer, είναι ένα μόλις δύο μηνών μωρό, το οποίο «μεταμορφώθηκε» σε άνδρα μέσα σε δευτερόλεπτα!

Η 16χρονη Lorpu Kollie υποστήριξε ότι περπατούσε σε ένα αγρόκτημα κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, όταν αυτό απαίτησε ξαφνικά να το αφήσει κάτω! Ο μικρός Σμιθ τότε, αφού αναπτύχθηκε σε έναν ενήλικο άνδρα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χάθηκε μέσα στη ζούγκλα χωρίς κανείς να τον ξαναδεί!

Η Lorpu επιμένει πάντως ότι ο γιος της δεν είχε καμία ουλή ή δυσμορφία στο σώμα του η οποία θα μπορούσε να πείσει τους κατοίκους του χωριού της ότι προερχόταν από κάποιον σκοτεινό κόσμο.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Σμιθ, Watson Freeman, δήλωσε ότι η εξαφάνιση του γιου του ήταν κάτι «απίστευτο που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους». («Ενώ τη μεταμόρφωση μπορεί», λέμε τώρα εμείς…).

Παρόλα αυτά πάντως, κύρια ανησυχία της οικογένειας είναι πώς η Lorpu δε θα στιγματιστεί από το πρωτοφανές γεγονός, αποθαρρύνοντας κάποιον άνδρα να την παντρευτεί!

Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που πιστεύουν πως η ιστορία αποτελεί αποκύημα της φαντασίας της νεαρής κοπέλας (έεεελα).

«Όσο πιστεύουν αυτά του είδους τα πράγματα στη Λιβερία, δε θα ευημερήσουν ποτέ. Αυτά είναι που κρατούν τους ανθρώπους στο σκοτάδι… το φόβο και τη δεισιδαιμονία», σχολίασε ο Jim Terri Cannon.

«Ωραία ιστορία. Αυτό το κορίτσι δεν είχε ένα κινητό τηλέφωνο για να τραβήξει βίντεο; Θα ήταν ωραίο να δούμε τη μεταμόρφωση από παιδί σε άνδρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», συμπλήρωσε κάποιος άλλος…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *