Με αυτούς τους τύπους δεν τα βάζεις ποτέ – Ειδικά ο τελευταίος είναι… killer (βίντεο)

To βίντεο που ακολουθεί δείχνει πραγματικούς «bad ass» τύπους με τους οποίους κάποιοι έκαναν το λάθος να τα βάλουν μαζί τους και έχασαν.

Αστυνομικοί εναντίον φουσκωτών κακοποιών, δεν κερδίζουν πάντα οι καλοί

Δύο πράγματα μετρούν σε μια σύγκρουση στο δρόμο:

Να είσαι αποφασιστικός και να χρησιμοποιείς σωστά το σώμα σου. Πολλοί νιώθουν αποφασισμένοι αλλά δεν ακολουθάει το σώμα τους. Άλλοι πάλι έχουν την κίνηση αλλά τους λείπει η απόφαση να κτυπήσουν πρώτοι και αδίστακτα.

Όταν εμπλέκεται οπλισμός όμως εκεί μετράει μόνο η αποφασιστικότητα. Ποιος είναι «determined» ακόμα και να βάλει βιολογικό τέλος στην ζωή κάποιου.

Ο 5ος στο βίντεο έχει σταματηθεί για έλεγχο. Δεν δίστασε να πυροβολήσει το περιπολικό βγαίνοντας από το αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε αν τελικώς εξουδετερώθηκε και αν ο Αμερικανός αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του. Στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένα περιστατικά αυτά.

Δείτε την συλλογή..


Πάντως σε παρόμοιο περιστατικό το 1998 ένας κυνηγός βετεράνος του Βιετνάμ είχε καταφέρει σε έλεγχο να σκοτώσει τον αστυνομικό που τον σταμάτησε. Ο αστυνομικός είχ είχε μείνει μέσα στο αμάξι ενώ ο βετεράνος με βολές καθήλωσης και άλματα έφτασε δίπλα όπου και τελικά τον σκότωσε.

Αυτό που έκανε τους δύο να διαφέρουν ήταν ότι ο βετεράνος ήταν αποφασισμένος να διαπράξει αυτό το μακελειό.

Ο αστυνομικός ήταν ένας State Trooper ονομαζόμενος Κyle Dinkheller εργαζόμενος στο Laurens County, GA

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ήταν ότι ο βετεράνος σημάδευε πάντα ότι εξείχε του αλεξίσφαιρου αστυνομικού γιλέκου, δηλαδή χέρια και πόδια. Ο ίδιος τραυμτίστηκε από τα πυρά του αστυνομικού αλλά εν τέλει έφτασε δίπλα του και τον πυροβόλησε στα μάτια.

Είναι σαφές ότι έχοντας ζήσει επικίνδυνες καταστάσεις στο Βιετνάμ στο παρελθόν όπου απειλήθηκε η ζωή του, είχε μάθει να ελέγχει τα συναισθήματα του φόβου και να είναι αδίστακτος στις κινήσεις του. Το δε σώμα του από μνήμης ήξερε πως να κινηθεί.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *