Μικροσκοπικός σκύλος χρησιμοποιεί ως «όχημα» έναν μεγαλύτερο!

Η μικροσκοπική Lulu και ο γιγαντόσωμος Blizzard
Όταν το πεκινουά Lulu συναντήθηκε με τον Αγίου Βερνάρδου Blizzard για πρώτη φορά, τον υιοθέτησε αμέσως ως γονέα, ”επειδή ήταν πολύ νέα για να είναι μόνη της”. ”Το αγαπημένο της μέρος ήταν στην πλάτη του, όταν ήταν ξαπλωμένος κάτω και σιγά σιγά άρχισε να αισθάνεται άνετα με αυτή τη θέση. Όταν αυτός σηκωνόταν, εκείνη πηδούσε γύρω του συνεχώς για να ανέβει στην πλάτη του, όπου ένιωθε πιο άνετα”, είπε ο ιδιοκτήτης των σκύλων, David Mazzarella στη Metro.

σκύλος στην πλάτηlulu and blizzard

Με βάρος όσο ένα πακέτο ζάχαρης, η Lulu έσπευσε να δείξει στον 60 κιλών Blizzard, ποιος είναι το αφεντικό εδώ. Τώρα, κάθε φορά που πάνε μια βόλτα ή σε περιπέτειες, το μικρό σκυλάκι είναι πάντα στο πίσω μέρος του γίγαντα. “Όταν η Lulu βρίσκεται στην πλάτη του Blizzard σε δημόσιους χώρους, συνήθως υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που τους φωτογραφίζει”, είπε ο Mazzarella.

σκύλοι στα λουλούδιαδύο σκύλοι

”Ο Blizzard είναι o πιο χαλαρός σκύλος, ανεκτικός στα πάντα’,’ λέει ο Mazzarella. Ο ιδιοκτήτης προσθέτει: ” Ας πούμε ότι η Lulu φοράει τα παντελόνια στην οικογένεια και ο Blizzard δεν ίχνος κακίας μέσα του. ”

σκύλοι στο δάσοςσκύλοι στο ποτάμι

” Ποτέ δεν μου έχει γρυλίσει [ο Blizzard] και μπορώ να πάρω ένα κόκαλο κοτόπουλου από το στόμα του με το στόμα μου … ενώ η Lulu είναι ακριβώς το αντίθετο, πάντα κάνει το δικό της με τον Blizzard. ”

σκύλοι στην πόληπεκινουά και αγίου βερνάρδου

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *