Μοναδική κοινότητα στον κόσμο επιτρέπει την ανταλλαγή συντρόφων!

Ο φωτογράφος Eric Lafforgue επισκέφθηκε το νησί Trobiand στο Νότιο Ειρηνικό και βρέθηκε αντιμέτωπος με μια φυλή λίγων ατόμων που ζουν σε ένα παραδεισένιο σκηνικό απολαμβάνοντας ελεύθερα το σεξ.
Το νησί αποτελεί μέρος του συμπλέγματος των νησιών του Σολομώντα και διοικητικά ανήκει στην Παπούα Νέα Γουινέα, ενώ είναι χωρίς αμφιβολία ο… παράδεισος του σεξ. Τι σημαίνει αυτό;  Τα μέλη της κοινότητας κάνουν σεξ με όποιον θέλουν, άνδρες και γυναίκες μπορούν να έχουν όσους εραστές επιθυμούν και μάλιστα σε κάθε χωριό υπάρχει και μια καλύβα για τις απιστίες!

perierga.gr - Φυλή επιτρέπει την ανταλλαγή συντρόφων και το ελεύθερο σεξ!

Στην ουσία οι κάτοικοι σε αυτό το απομονωμένο νησί έχουν μια διαφορετική φιλοσοφία για το σεξ οπως έχουν και για τη σύλληψη και τη γέννηση των παιδιών. «Οι άνθρωποι εδώ πιστεύουν ότι δεν είναι κτήμα κανενός, ότι τα παιδιά είναι καλοδεχούμενα όποιον κι αν έχουν πατέρα ή μάνα, ενώ αντιλαμβάνονται το σεξ ως έναν τρόπο διαιώνισης του είδους και όχι ως απιστία απέναντι στο σύντροφο. Οι γυναίκες μπορούν να έχουν όσους εραστέςθέλουν, όπως και οι άντρες να… ξενοκοιμούνται αλλά απαγορεύεται διά ροπάλου να κοιμηθεί κάποιος με ξένον», αναφέρει ο φωτογράφος που έκανε το ρεπορτάζ για την Daily Mail.

.perierga.gr - Φυλή επιτρέπει την ανταλλαγή συντρόφων και το ελεύθερο σεξ!
perierga.gr - Φυλή επιτρέπει την ανταλλαγή συντρόφων και το ελεύθερο σεξ!
perierga.gr - Φυλή επιτρέπει την ανταλλαγή συντρόφων και το ελεύθερο σεξ!

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *