Μου Έδειξαν πως Είναι Μέσα ένας Ιπτάμενος Δίσκος, περιέγραψε πριν πεθάνει πρώην Διευθυντής Έκτακτων Μέτρων

Σύμφωνα με την express.co.uk υπάρχουν πληροφορίες περιγραφής του εσωτερικού ενός εξωγήινου ιπτάμενου δίσκου, όπως αναφέρει ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά και ο πρώην Διευθυντής Έκτακτων Μέτρων, του οποίο το όνομα δεν αναφέρεται.
Ο κ. Hellyer, ο οποίος είναι 92 ετών, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες αυτές σε μια ομάδα από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές UFO.
Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο «Hearing on ET Disclosure» στο Ontario του Καναδά, ο κ Hellyer είπε ότι αν ήθελε να μάθει περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους θα το ζητούσε από τον εκάστοτε «επικεφαλή των Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης».
Ο Paul Hellyer – που έγινε ευρύτερα γνωστός, ύστερα από συνέντευξή του ότι «τουλάχιστον 4 γνωστά ήδη εξωγήινων επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια» – είναι ένας από τα λίγους ανώτατους αξιωματούχους, μεταξύ των χωρών της G8, που μιλάει ανοιχτά για τα UFO και τους εξωγήινους.
Ο κ Hellyer ισχυρίζεται ότι έχει δει αποδείξεις επισκέψεων εξωγήινων:
«Ο λόγος που ξέρω είναι ότι πήρα συνέντευξη από τον προηγούμενο (Επικεφαλή Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης), ο οποίος πέθανε τώρα, και όταν πήγε στο Langley η CIA τον ρώτησε αν θα ήθελε να δει μερικά από αυτά τα σκάφη (UFOs).
Πετάχτηκαν μέχρι την Περιοχή 51 και τον άφησαν να μπει μέσα σε ένα και να το παρατηρήσει και να κρατήσει σημειώσεις και τέτοια πράγματα».
Για χρόνια, πολλές θεωρίες συνωμοσίας περιστράφηκαν γύρω από την Περιοχή 51, η οποία επιβεβαιώθηκε από την κυβέρνηση το 2013.
Ο κ. Hellyer πρόσθεσε ακόμα:
«Αλλά πριν να του επιτραπεί να πάει (στην Περιοχή 51), έπρεπε να υπογράψει έναν όρκο περί απορρήτου και να μην πει σε κανέναν τίποτα. Και κατά τη διάρκεια της ζωής του, δεν μίλησε σε κανέναν συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του. Ένας φίλος της Πολεμικής Αεροπορίας μου τηλεφώνησε, για να μου πει ότι (ο πρώην Επικεφαλής των Έκτακτων Μέτρων) πέθαινε από τη νόσο του Lou Gehrig και εκείνη την στιγμή αισθάνθηκε ότι έπρεπε να μιλήσει σε κάποιον.
Του τηλεφώνησα και μου έδωσε μια πλήρη αναφορά για το τι είδε, καθώς και το πως ήταν μέσα το σκάφος και άλλα τέτοια, μαζί και άλλες πληροφορίες που έλαβε και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά τώρα ένιωθε ότι έπρεπε να μιλήσει σε κάποιον και σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να μιλήσει σε μένα».
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα μάθουμε κι εμείς αυτές τις πληροφορίες.
Κάποια άλλη στιγμή ανέφερε:
«Πριν από δεκαετίες, οι επισκέπτες από άλλους πλανήτες μας προειδοποίησαν για τον δρόμο που πήραμε και προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Αντ ‘αυτού, ορισμένοι από εμάς ερμήνευσαν τις επισκέψεις τους ως απειλητικές και αποφάσισαν να πυροβολήσουν πρώτα και μετά να κάνουν ερωτήσεις. Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αγωνίζονται με τερατώδικα πανάκριβους πολέμους, δήθεν για να φέρουν τη δημοκρατία σε διάφορες χώρες, όταν η ίδια δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί αυτό που ονομάζεται Δημοκρατία, τη στιγμή που τρισεκατομμύρια, και εννοώ χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε μαύρα έργα τα οποία, τόσο το Κογκρέσο όσο και ο αρχηγός κρατούν σκοπίμως στο σκοτάδι» – Paul Hellyer
Δείτε και το σχετικό video με αυτά που είπε στο Hearing on ET Disclosure:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
New Death Bed UFO Testimony from High Level Canadian Official
Labels Αποκαλύψεις, Μυστήρια Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *