Νέα SuperWide οθόνη εργασίας από την Philips με διαγώνιο 43 ιντσών

Νέα SuperWide οθόνη εργασίας από την Philips με διαγώνιο 43 ιντσών

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της SuperWide κυρτής LCD οθόνης 439P9H, η οποία με διαγώνιο στις 43 ίντσες ακολουθεί το αντίστοιχο επιτυχημένο μοντέλο των 49 ιντσών.

Εξοπλισμένη με μια ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας και τεχνολογία DisplayHDR 400, η οθόνη διαθέτει λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, όπως ενσωματωμένο USB-C docking station, αναδυόμενη Windows Hello webcam και MultiClient Integrated KVM διακόπτη, καθώς επίσης και πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης σχεδιασμένα για να παρέχουν μία απολαυστική εμπειρία από την αρχή έως το τέλος.

Πιο αναλυτικά, η Philips 439P9H προσφέρει στους επαγγελματίες που εργάζονται στον κλάδο των οικονομικών, τραπεζικών και άλλων B2B τομέων, όλη την εμβέλεια που χρειάζονται για να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις τους κάθε μέρα. Με έναν άνετο σχεδιασμό 32:10 SuperWide και ανάλυση 3840 x 1200, αυτό το μοντέλο μπορεί να αντικαταστήσει δύο οθόνες υψηλής απόδοσης 16:10, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χώρο, μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία των καλωδίων.

Η καμπυλότητα 1800 r έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει το πεδίο θέασης των χρηστών, να ελαχιστοποιεί τη στρέβλωση, και να εισέρχεται στη ζώνη της περιφερειακής τους όρασης, παρέχοντας έτσι τη βέλτιστη άνεση θέασης, ενώ παράγει ένα λεπτό βύθισμα που προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα της ενίσχυσης της συγκέντρωσης. Εξοπλισμένη με την τεχνολογία MultiView και τον MultiClient Integrated KVM διακόπτη, η Philips 439P9H επιτρέπει την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές. Επιπλέον, η πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400 προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα, χρώματα, και αντίθεση για μία πραγματικά ενθαρρυντική εμπειρία θέασης. Και για το gaming κοινό, η τεχνολογία Adaptive-Sync προσφέρει ομαλό, γρήγορο και απαράμιλλο παιχνίδι.

Διαθέτοντας ενσωματωμένο USB-C docking station με παροχή ρεύματος, η Philips 439P9H προσφέρει στους χρήστες μία ευρεία γκάμα λειτουργιών άνεσης, όλες με ένα λεπτό και αναστρέψιμο σύνδεσμο. Περιφερειακά, όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και το καλώδιο RJ-45 Ethernet, μπορούν να συνδεθούν απευθείας στη θύρα σύνδεσης της οθόνης, ενώ ένα notebook μπορεί να συνδεθεί στην οθόνη για βίντεο υψηλής ανάλυσης, μεταφορά δεδομένων με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, και δυνατότητα φόρτισης.

Η Philips 439P9H είναι εξοπλισμένη με ένα πλήθος χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την άνεση και οι επαγγελματίες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η ευεξία τους βρίσκεται σε καλά χέρια, ακόμα και όταν εργάζονται για πολλές ώρες. Η λειτουργία LowBlue Mode προστατεύει τα μάτια από την κόπωση, η λειτουργία EasyRead προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης σε χαρτί, η αναδυόμενη Windows Hello webcam με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου παρέχει ασφαλή σύνδεση, ενώ η βάση με δυνατότητα περιστροφής, κλίσης, προσαρμογής του ύψους και VESA εντοιχισμού εξασφαλίζει μία άνετη θέση θέασης.

Η οθόνη Philips 439P9H είναι διαθέσιμη από το Νοέμβριο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 979 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *