Νιγηρία: Η Μπόκο Χαράμ αποκεφαλίζει αξιωματικό της αεροπορίας [βίντεο]

1Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές μέλη της Μπόκο Χαράμ να κόβουν το κεφάλι ενός αξιωματικού της νιγηριανής αεροπορίας.

Το θύμα, που ανακρίθηκε επανειλλημένα πριν τον απάνθρωπο θάνατό του, ανέφερε ότι λεγόταν Ομάρ Αμπουμπακάρ και ήταν μέλος του Τομέα 9 των νιγηριανών στρατιωτικών δυνάμεων που ειδικεύονται στις μάχες με τη Μπόκο Χαράμ.Οι δολοφόνοι του τοποθέτησαν την ταυτότητά του πάνω του για να αποδείξουν ότι είναι όντως Νιγηριανός αξιωματικός.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Αμπουμπακάρ ρωτήθηκε πόσος είναι ο μισθός του και εκείνος απάντησε 40 χιλιάδες νιγηριανά ναΐρα (183 ευρώ). «Σε έστειλαν για να σκοτώσεις τη Μπόκο Χαράμ; Και υπηρετείς το κράτος αντί για τον Αλλάχ; Είμαστε μέλη του Τζαμαάτου Αχλίς Σούνα Λίνταγουατι Γουάλ Τζιχάντ και ο Αλλάχ μας έστειλε σήμερα έναν άπιστο, έναν προδότη», ακούγεται να λέει ένας εκ των αρχηγών των Ισλαμιστών.

Ο Αμπουμπακάρ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του ισχυριζόμενος ότι είναι Μουσουλμάνος, αλλά οι αντάρτες απάντησαν ότι «δε θα σώσουν οι προσευχές, θα δικαστείς σύμφωνα με το Κοράνι».

Ενθουσιασμένοι και υμνώντας τον Αλλάχ οι αντάρτες με φρικιαστικό τρόπο τον αποκεφάλισαν και κράτησαν το κεφάλι του ψηλά πανηγυρίζοντας ενώ βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό με κινητό τηλέφωνο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *