Ξεκίνησε και φέτος το Smartphone Festival της Huawei

Ξεκίνησε και φέτος το Smartphone Festival της Huawei

Η γιορτή της τεχνολογίας ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και για 6 συνεχόμενες εβδομάδες, σε πανελλαδικό επίπεδο, οι λάτρεις των smartphones και των gadgets θα έχουν η δυνατότητα να γνωρίσουν περισσότερα αναφορικά με τις συσκευές Huawei και φυσικά να τις αποκτήσουν σε προσιτές τιμές.

Το Smartphone Festival αποτελεί πλέον ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει το κοινό στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στη μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. Το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής γιορτής είναι ότι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τα κορυφαία smartphones της αγοράς, ανάλογα την κατηγορία τους και σε προνομιακές τιμές.

«Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία, η απόλυτη καινοτομία, η έρευνα σε βάθος και η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Huawei είναι τα συστατικά της επιτυχίας και οι λόγοι για τους οποίους τα προϊόντα της βρίσκονται στην κορυφή . Πιστοί σε αυτό, συνεχίζουμε δυναμικά και φέτος το Smartphone Festival το οποίο το αντιμετωπίζουμε εσωτερικά σαν ένα λανσάρισμα ναυαρχίδας που έχει στόχο να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει ακόμα περισσότερους καταναλωτές στη φιλοσοφία της Huawei. Το αξιόπιστο service, οι προσφορές και οι εμπειρίες που προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό είναι μερικές από τις βασικές μας προτεραιότητες για το σήμερα και το μέλλον» δήλωσε ο Lin Bing Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος.

Με τη σειρά P και τη ναυαρχίδα Huawei P30 Pro, βραβευμένο από τη EISA ως το καλύτερο smartphone 2019-2010 «EISA Best Smartphone 2019-2020», η Huawei ξεπέρασε τις απαιτητικές ανάγκες των οπαδών της φωτογράφησης μέσω smartphone που επιδιώκουν να αιχμαλωτίζουν με άρτιο τρόπο μοναδικές στιγμές. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα δύο smartphones Huawei P30 Pro και Huawei P30 έχουν τον ίδιο Kirin 980 επεξεργαστή στο εσωτερικό τους και AMOLED οθόνη, με διαφορετικό μέγεθος αλλά ίδια ανάλυση. Στη κατηγορία της προσιτής πολυτέλειας δε θα μπορούσε να απουσιάζει η σειρά Υ με τα Huawei Y7 2019 και Y5 2019 που προσφέρουν άνετη χρήση, εξαιρετική συνολική απόδοση χρωμάτων λόγω της LCD οθόνης και είναι εξοπλισμένα με μεγάλες μπαταρίες για μακρά διάρκεια. Επιπρόσθετά, θα ακολουθήσουν τα iconic P20 και Mate 20 Lite που άφησαν το στίγμα τους στην αγορά των κινητών.

Από το Smartphone Festival δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα διαδραστικά photo και video masterclasses σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με φωτογράφους που θα δώσουν tips και μυστικά για τη λήψη της την καλύτερης φωτογραφίας ή video, σε δράσεις με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους guests. Ένα από τα βασικά θέματα που θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντας στα masterclasses είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες ή τα video από smartphone μπορούν να είναι ισάξια με αυτές των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και η λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των επαγγελματιών με εξαιρετικά εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Αναλυτικά οι συσκευές που συμμετέχουν στο smartphone festival και θα διατίθενται από το δίκτυο των επισήμων συνεργατών της Huawei σε προνομιακές τιμές είναι οι: Y7 2019, Y5 2019, P20 64 GB, Mate 20 Lite, P30 Pro 256 GB, P30 Pro 128 GB, P30 και P30 Lite.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *