Οι πιο απομακρυσμένοι προορισμοί του κόσμου (εικονες)

1Είναι στιγμές που όλοι μας θέλουμε να ξεφύγουμε από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ταξιδέψουμε κάπου μακριά, για να καθαρίσει το μυαλό μας. Αναζητήστε αυτούς τους μακρινούς προορισμούς που θα σας εγγυηθούν την απόλυτη μοναξιά, σε μέρη απομακρυσμένα, με μοναδικής ομορφιάς τοπία.


 

Νησί του Πάσχα, Χιλή

 
 

Το μυστηριώδες και άκρως ενδιαφέρον Νησί του Πάσχα περιβάλλεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Διάσημο για τα πάνω από 800 μεγαλοπρεπή αγάλματα, γνωστά ως Moai, το νησί του Πάσχα είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα κατοικημένα νησιά στον κόσμο. Περάστε το χρόνο σας εξερευνώντας τη συναρπαστική ιστορία του νησιού, σε ένα θαυμάσια απομονωμένο περιβάλλον.

Quttinirpaaq National Park, Καναδάς

 
 

Το εθνικό πάρκο Quittinirpaaq βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού Ellesmere και αποτελεί μια τεράστια έκταση ιδανική για απομονωμένη περιπέτεια. Το να ταξιδέψετε ως εδώ είναι κατόρθωμα από μόνο του, αφού περιλαμβάνει την αλλαγή πολλών πτήσεων σε διαφορετικά γεωγραφικά πλάτη.

Empty Quarter, Σαουδική Αραβία

 
 

Για τους αποφασιστικούς και τους επίμονους, το Empty Quarter σας προσκαλεί να εξερευνήσετε ένα έρημο περιβάλλον που θα σας προκαλέσει απίστευτες συγκινήσεις. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκταση του κόσμου που καλύπτεται από άμμο, ενώ οι εκπληκτικά διαμορφωμένοι αμμόλοφοι σε αυτό το μυστικιστικό και σπάνια επισκέψιμο τοπίο θα σας μαγέψουν.

Ανταρκτική

 
 

Αν θέλετε να απομακρυνθείτε από τον ανθρώπινο πολιτισμό όσο το δυνατόν περισσότερο, τότε η Ανταρκτική είναι ο προορισμός σας. Η Ανταρκτική είναι το πιο κρύο μέρος του κόσμου, όπου μπορείτε να απολαύσετε από κοντά την άγρια ζωή, παρέα με πιγκουίνους, φώκιες και αμέτρητα παγόβουνα.

Nauru, Μικρονησία

 
 

Για απόλυτη απομόνωση, ταξιδέψτε σε μια χώρα που δέχεται τους λιγότερους επισκέπτες από όλες τις υπόλοιπες στον κόσμο. Μπορεί να μην έχετε ακούσει για αυτό, αλλά το Nauru έχει έκταση μόλις οκτώ τετραγωνικών χιλιομέτρων και έχει πληθυσμό 10.000 κατοίκους. Βρίσκεται στο Νότιο Ειρηνικό και διαθέτει παρθένες παραλίες και έναν ανεξερεύνητο για τους περισσότερους παράδεισο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *