Ο Μυστηριώδης Κυβος Wolfsegg Ηλικίας 2.000.000 ΕΤΩΝ που Ήρθε από Αλλού !!!!

“Ο Σιδηρός Wolfsegg ( Γούλφσιγκ ), γνωστός και ως The Cube Salzburg ( Δε κιούμπ οφ Σάλζμπουρκ ), είναι μια μικρή κυβοειδής μάζα σιδήρου που βρέθηκε θαμμένος στον Τριτογενή λιγνίτη στο Wolfseff (Γούλφσεφ ) και Hausruck ( Χάουσρακ ) της Αυστρίας το 1885!!!! Ζυγίζει 785 γραμμάρια και μετρά 67 x 67 x 47 χιλιοστά!!!!
Τέσσερις από τις πλευρές του είναι κατά προσέγγιση επίπεδες, ενώ οι δύο υπόλοιπες πλευρές ( αντίθετες μεταξύ τους ) είναι κυρτές!!!! Μια αρκετά βαθιά αυλάκια κόβεται σε όλο το μήκος του αντικειμένου, στο μέσο του ύψους του!!!!
Στην πραγματικότητα δεν είναι ένας κύβος σωστός αλλά μάλλον ένας παραλληλεπίπεδο που παίρνει το όνομά του από τον άνθρωπο που τον ανακάλυψε του, τον Δρ. Gurlt ( Δόκτωρ Γκάρλτ ), ο οποίος το βρήκε τον 19ο αιώνα σε ένα παλιό ανθρακωρυχείο!!!!
Αυτό το θαύμα, που βρέθηκε από τον Gurlt ( Γκάρλτ που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 2.000.000 ετών ) φτιάχτηκε με μηχανικά και τεχνικά όπου μοιάζουνε με τα δικά μας!!!!
Ο σίδηρος του Γούλφσιγκ έγινε αξιοσημείωτος όταν ισχυριζόταν ότι ήταν ένα τεχνητό αντικείμενό :
<< Ένας κατεργασμένος κύβος σιδήρου που βρέθηκε θαμμένος σε μία φλέβα άνθρακα 20 εκατομμυρίων ετών!!!! Αρχικά αναγνωρίστηκε από τους επιστήμονες ως μετεωρικής προέλευσης!!!!
Ήταν το έτος 1886 όταν ο Δρ. Γκάρλτ κυκλοφόρησε δημοσίως το έργο του με τίτλο “Ορυκτό Μετεωρίτη Βρέθηκε στον Άνθρακα” (C.Gurlt. Nature, 35, 36, 1886)!!!! Οι επιστήμονες μίλησαν για την αυτήν την πρώτη ανακάλυψη που έγινε πριν από ένα χρόνο στη Γερμανία!!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κύβος συνδέθηκε με τα βάθη του ανθρακωρυχείου και η αρχαιότητα του χρονολογείται 2.000.000!!!!!
Θυμίζει πολύ τον κύβο από την ταινία Χέλ-Ρέϊζερ όπου και έβαλα παραπάνω φωτογραφίες!!!!! Όπου είναι ένας ιδιαίτερος κύβος όπου ανοίγει τις πύλες της κολάσεως και διάφοροι δαίμονες πετσοκόβουν μέσο αυτού τους ανθρώπους που τον έχουν ανοίξει ή έχουν εμπλακεί με αυτό!!!!
Τι θα μπορούσε να είναι αυτός ο κύβος όπου λένε ότι είναι φτιαγμένος από μέταλλο μετεωρίτη!;! Μήπως είναι από το βαθύ διάστημα!;! Το λέω διότι κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφοροι κύβοι στην γη ακόμα στην σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη χωρίς να ξέρει κανείς τι είναι!!!!
Επίσης θυμίζει και τον κύβο στην ταινία Τρανσφόρμερς όπου ήταν τεράστιος και όταν ενεργοποιήθηκε έγινε μικρός να χωράει σχεδόν σε μια χούφτα!!!!
Επίσης περιέχει στοιχεία μετάλλων άγνωστα στη γη αλλά και κάποιοι λένε ότι κάποιες εποχές λάμπουν τα περίεργα και μη κατανοητά σκαλίσματα τα οποία έχει επάνω του!!!!
Πρόκειται για ένα μυστηριώδες και αινιγματικό αντικείμενο το οποίο κανείς δεν μπορεί να πει για ποιο λόγο κατασκευάστηκε!!! Το μόνο όμως σίγουρο είναι ότι αποδεικνύει ότι πριν 2.000.000 χρόνια υπήρχε πολιτισμός στην γη και αυτός ήταν υπερσύγχρονος σαν τον δικό μας περίπου!!!!
πηγη Labels Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *