Πολυτελείς βίλες «ανθίζουν» μέσα στη φύση του Βali

Έχετε δει τη ταινία Eat Pray Love με την Julia Roberts; Ε λοιπόν σε αυτή τη ταινία η Julia Roberts ταξίδεψε για ένα χρόνο με σκοπό να βρει τον εαυτό της. Τελευταίος της σταθμός ήταν… το Bali.

Το μέρος, που βρήκε τον έρωτα. Και πώς να μην ερωτευτείς σε ένα τέτοιο ειδυλλιακό μέρος με τη καταπράσινα δάση, τα γαλανά νερά και τους υπέροχους γεμάτους ενέργεια και πάθος ανθρώπους.

villa Bali
Τώρα ένα νέο project του αρχιτέκτονα Κengo Kuma και των βοηθών του, σου δίνει ένα ακόμα κίνητρο να επισκεφθείς το Bali, αν θες να βρεις την εσωτερική ηρεμία. Γνωστός για τα μοναδικά και αέρινα σχέδια του, ο Κuma επιχειρεί να κατασκευάσει πολυτελείς βίλες μέσα στη φύση, που θα ενσωματώνονται πλήρως στο περιβάλλον.

Το project στο Bali ονομάζεται Τsubomi

Ο Kuma σχεδιάζει ένα σετ από 6 τμήματα, ένα studio yoga και ένα θερμοκήπιο το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2018. Το σχέδιο με τους οργανικούς αυτούς χώρους αντικατοπτρίζει τη σημασία του ονόματος του project Τsubomi, που στα Ιαπωνικά σημαίνει «Άνθος Λουλουδιού».

path to villaTsubomi

Είναι μια ιδανική ονομασία, αφού οι χώροι αυτοί είναι πραγματικά, σαν να ανθίζουν από το έδαφος των δασών. Με αυτό τον τρόπο ο αρχιτέκτονας καταφέρνει να μεταδώσει όλη την αίσθηση ηρεμίας που ταιριάζει απόλυτα στο χαλαρό και εξωτικό περιβάλλον του Bali.

villa designblossom villa
Με θέα την ακτή της βόρειας Ινδονησίας, ο Kumo δεν μπορούσε να μην τοποθετήσει τζαμαρίες γύρω από τη κατασκευή. Έτσι οι διαμένοντες θα μπορούν να ξαπλώνουν ή να πίνουν το κρασί τους στο σαλόνι και να κοιτάνε των ωκεανό. Είναι μια πραγματική όαση.
villa viewvilla at night

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *