Πού;; Στην ΠΑΤΡΑ Τσάκωσαν τον 17χρονο ανιψιό με την σέξι θεία «Λόλα» να τον…”δασκαλεύει”!!!

1Χαμός έγινε τις προάλλες στον Ρηγανόκαμπο με την σέξι θεία που πιάστηκε στα πράσα.

Η όμορφη θεία που παρά τα δεύτερα της «άντα» παραμένει ιδιαίτερα σέξι και αρέσκεται στο να προκαλεί, βρήκε άσχημo μπελά και το χουνέρι της, ακόμα συζητιέται στην γειτονιά. Η θεία λοιπόν που εκτός από όμορφη είναι και δυναμική, έχοντας την δικιά της εμπορική επιχείρηση, μαζί με τον άνδρα της, τα έφτιαξε με τον 17χρονο ανιψιό της.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες της γειτονιάς η όμορφη γυναίκα δεν ήταν η πρώτη φορά που έδειχνε μία ιδιαίτερη αδυναμία στους νεαρούς. Έχοντας μάλιστα οικονομική άνεση γνώριζε, πώς να τους «ψαρεύει», σύμφωνα πάντα με εκείνες τις κακές γλώσσες. Δικαιώματα στο συγγενικό της περιβάλλον δεν είχε δώσει, όμως, από την στιγμή που τα έφτιαξε με τον ανιψιό, του έμαθε όλα τα… κόλπα και ο νεαρός είχε να λέει στους φίλους του.

Η σέξι όμως θεία πιάστηκε στα πράσα από τους γονείς του ανιψιού όταν μία μέρα, επιστρέφοντας από ταξίδι, την βρήκαν στο δωμάτιο του γιού τους ο οποίος έχοντας πάρει πλέον το κολάι την είχε πάρει απάνω του! Η θεία και ο ανιψιός αιφνιδιάστηκαν και οι γονείς τα έβαλαν με την 40χρνη γυναίκα, λέγοντας το όλο συμβάν μάλιστα και στον άνδρα της.

Έπεσαν και ορισμένες «ψιλές» από τον πατέρα του νεαρού προς την θεία και με τον άνδρα της θείας να τα βάζει με τον ανιψιό. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Ο νεαρός πάντως έχει να λέει πολλά ακόμα στους φίλους του. Αν και οι τελευταίοι φέρεται να τον έχουν πάρει στο… δούλεμα γιατί τους δηλώνει ερωτευμένος, με την σέξι θεία «Λόλα» , όπως είναι πλέον το προσωνύμιο της, στους κύκλους του 17χρονου…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *