Πράβντα για Τ.Αμποτ: « Είναι βλάκας, αθυρόστομος, με πίτουρα στο κεφάλι, άξεστος και αδέξιος»

2Η εμπρηστική δήλωση του πρωθυπουργού της Αυστραλίας ότι ο Τόνι Άμποτ, όταν συναντήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην επικείμενη συνάντηση των G20 θα του τραβήξει τα πέτα του σακακιού του ήταν το γάντι της μονομαχίας για τη ρωσική εφημερίδα «Πράβντα».

Σε δημοσίευμά της που υπογράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Τίμοθι Μπάνκροφτ-Χίντσι, η εφημερίδα στολίζει με ουκ ολίγα… κοσμητικά τον Άμποτ, καθώς τον χαρακτηρίζει «απερίγραπτο, βλάκα, αθυρόστομο, με πίτουρα στο κεφάλι, άξεστο και αδέξιο».

Ο αρθρογράφος σημειώνει πως ο Άμποτ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση «ταραγμένου μυαλού που ζητάει θεραπεία. Όπως κάνει κάθε ταύρος, έρχεται μια ημέρα που πρέπει να επιλέξει αντίπαλο, και τελικά διαλέγει τον… λάθος. Τότε σπάει τα δόντια του και τρέχει στη μαμά του κλαίγοντας σαν μωρό. Η απειλή που εξαπέλυσε κατά του Πούτιν ήταν το πιο χοντροκομμένο παράδειγμα βλακείας που είδε ο κόσμος από την ημέρα που οι ΗΠΑ, η Αγγλία και η Αυστραλία δολοφόνησαν αθώους Ιρακινούς πολίτες και θα έπρεπε να διώκονται για εγκλήματα πολέμου».

Μάλιστα, ο αρθρογράφος σημειώνει πως ο Άμποτ με αυτά που είπε καθιστά τον εαυτό του υπεύθυνο για να ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της προτροπής σε βία και την πρόθεση για εγκληματική ενέργεια.

Και προειδοποιεί τον Άμποτ ότι δεν έχει δικαίωμα να προκαταλάβει την έρευνα για την πτώση του Boeing. «Πρέπει να περιμένει το πέρας της έρευνας πριν μιλήσει ως αδέξιος, βλάκας, αθυρόστομος, έχοντας πίτουρα στο κεφάλι του!», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *