Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ DRAMBUIE ( ΟΥΙΣΚΙ )!!!!

1Μετά από εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα αναγνωστών μας που μας έλεγαν για την συγκεκριμένη διαφήμιση κάναμε ένα βήμα να αποκωδικοποιήσουμε το όλο θέμα!!!! Είναι παγκοσμίως γνωστή αυτή η διαφήμιση λόγο του αινιγματικού της χαρακτήρα αλλα και του ψυχεδελικού υποσυνείδητου που παρουσιάζει!!!!
Είμαστε οι πρώτοι δημοσίως που κάνει μια προσπάθεια ώστε να ερμηνευτεί!;! Όχι!!!! Αλλά να ρίξουμε λίγο φως στην όλη υπόθεση!!!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν βλέποντας πρώτα την περιβόητη διαφήμιση:

Η διαφήμιση ξεκινάει δείχνοντας μια γυναίκα με την πλάτη της στα αριστερά, αμέσως μετά έναν απρόσωπο άντρα που κάθετε στο μπαρ με κουστούμι με την πλάτη του προς εμάς δεξιά!!!! Στο κέντρο του φόντου είναι ο μπάρμαν που περιμένει να ξεκινήσει η διαφήμιση μπροστά του είναι το μπουκάλι με το Ντραμπουί!!!! Το κουστούμι του όπως και το παπιγιόν είναι ακριβώς σαν και αυτά που φοράνε η μυστική ομάδα της Ματζέστικ 12 μια φορά το χρόνο που συγκεντρώνονται στο Ιλλινόις των ΗΠΑ!!!! Το χαρακτηριστικό στον μπάρμαν είναι τα πεταχτά αυτιά του!!!! Μπροστά από τον μπάρμαν και δεξιά του βρίσκεται ένα άγαλμα τύπου μπούστο με την πλάτη του γυρισμένη προς τα εμάς χωρίς να μπορούμε να δουμε ποια ακριβώς απεικονίζει!!!! Δίπλα στο μπουκάλι με το Ντραμπουί υπάρχει κάτι σαν χνούδινο μπαλάκι ας πούμε με 6 μαύρες βούλες!!!! Αυτά από την αρχή του βίντεο μέχρι τα 4 δεύτερα!!!!
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΛΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!!

Αμέσως μετά δείχνει τον μπάρμαν από κοντά όπου λέει << Ήξερα ότι θα ερχόσουν >> αμέσως χαμογελά για κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι τα 6 δεύτερα του βίντεο και μας δείχνει πλέον τον απρόσωπο άνδρα να κρατά ένα φτερό το οποίο θυμίζει μυθικό φτερό κάτι ανάμεσα σε φύλο και φτερό για να το θέσουμε καλύτερα!!!! Κατεβάζοντας το φτερό ο απρόσωπος άνδρας γυρνάει το κεφάλι του σε εμάς κατεβάζοντας το φτερό στο τραπέζι όπου αποκαλύπτεται στην θέση του όρθιου φτερού μια γυναίκα όπου έχει τα μαλλιά της ριγμένα στο πρόσωπο της και κρατά ένα ποτήρι το οποίο είναι σαμπάνιας και δεν δείχνει λόγο χρώματος να είναι ουίσκι και έχει κάτι μέσα που δεν μπορούμε να διακρίνουμε!!!! Επίσης το τραπέζι όπου κάθεται ο απρόσωπος άνθρωπος έχει πυραμοειδείς κυματοειδείς ρίγες άσπρες και μαύρες!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 7 δεύτερα όπου και αλλάζει το καρέ!!!!
Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΑΝ << ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ >> ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!! ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!! Ο ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ!!!ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΥΙΣΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΑΣ!!!! ΟΙ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΕΙΣ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΟΡΜΑΛ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ Η ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ!!!!
Αλλάζοντας το καρέ μας δείχνει πλέον την γυναίκα αυτήν από κοντά με τα μαλλιά της ριγμένα όπως πριν στο πρόσωπο της και σηκώνει το ίδιο ποτήρι με την μόνη διαφορά υπάρχει ουίσκι τώρα μέσα με πάγο!!!! Οι δύο κόμποι που βαστάνε το φουστάνι της στους ώμους είναι καθαρά κόμποι όπου χρησιμοποιούσαν οι Μάγιστροι στον μεσαίωνα στις ζώνες από τους χιτώνες τους!!!!
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΧΝΕΙ!!!! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΑΝΙΟΥ ΤΗΣ!!!!
Όλα αυτά μέχρι τα 9 δεύτερα όπου και αλλάζει και πάλι τα καρέ δείχνοντας και πάλι τον μπάρμαν αμετακίνητο να λέει τα εξής << Η γεύση του εξωπραγματικού >>!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΑΝ ΟΠΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ( ΟΥΙΣΚΙ ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ << Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ) ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ!!!!
Όλα αυτά μέχρι τα 11 δεύτερα όπου αλλάζει το καρέ και μας δείχνει έναν άνδρα ντυμένο σε σπορ κουστούμι που αντί για κεφάλι έχει μια σανίδα όπου επάνω της υπάρχουν 4 άσσοι με μια χιαστή γραμμή όπου δηλώνει το νούμερο 4!!!! Αμέσως ο ίδιος άνδρας ρίχνει μια ζαριά όπου καθώς πέφτουν τα ζάρια εμφανίζονται τρία μεγάλα, τρία μεσαία, και τρία κανονικά ζάρια δηλώνοντας τον αριθμό 9 ως τα κομμάτια των ζαριών και όχι το τι δείχνουν τα ζάρια ως νούμερα!!!! Στο τραπέζι υπάρχει το ποτήρι του με το ουίσκι αλλα και ένα ποτήρι σαμπάνιας με ουίσκι!!!! Εκεί που είναι τα ζάρια δείχνει σαν να υπάρχει μια τρύπα όπου τα ζάρια δεν έπεσαν μέσα!!!! Υπάρχει μια πυραμοειδείς γυάλινη κατασκευή όπου αν καταφέρεται και σταματήσετε στα 11 δεύτερα το βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει μια φιγούρα μέσα στην πυραμοειδή γυάλινη κατασκευή που κοιτάζει παράξενα τον άνδρα με την σανίδα που έχει αντί για κεφάλι!!!! Δίπλα ακριβώς ένα άλλο ποτήρι με ουίσκι αιωρείται στο πρόσωπο ενός άλλου άνδρα όπου το πρόσωπο του δεν φαίνεται λόγο του ποτηριού αλλα από τα μαλλιά του που έχουν σηκωθεί και την έκφραση του υπόλοιπου προσώπου του παρουσιάζει έκπληξη!!!! Στην μέση ακριβώς υπάρχει μια γυναίκα που μπερδεύει ο σκηνοθέτης με την ίδια όπου είχε ριγμένα τα μαλλιά της μπροστά, μόνο που τώρα τα μαλλιά της ανεμίζουν προς τα αριστερά της και στον άνδρα με το έκπληκτο ύφος!!!!Δεν πρόκειται για την ίδια γυναίκα διότι φορά άλλο φουστάνι χωρίς κόμπους και ένα περίτεχνο κολιέ!!!! Πίσω από αυτούς τους τρεις και ιδιαίτερα από τον έκπληκτο άνδρα βρίσκεται μια γυναίκα που πλησιάζει τον απρόσωπο άνδρα που πηγαίνει προς το μέρος της!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 11 δεύτερα!!!!
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΣΑΝΗΔΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΚΩΝ ΟΡΓΑΝΟΣΕΩΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΟΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9!!!! ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!!! ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΗΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΠΟΥ ΙΣΟΣ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΞΗΜΟ ΤΩΝ ΖΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΣΜΟΥ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΟΥΣΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΡΟΣΟΠΟ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΥΠΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!
Στα 12 δεύτερα αλλάζει και πάλι το καρέ δείχνοντας και πάλι τον μπάρμαν να γεμίζει ένα ποτήρι ουίσκι, με την μόνη διαφορά το μπουκάλι το κρατά ανάποδα και το ποτήρι το ίδιο όπου αψηφώντας την φυσική το ουίσκι γεμίζει ανάποδα το ποτήρι με τον μπάρμαν να χαμογελά κάπως!!!! Ο τρόπος που κρατά το μπουκάλι είναι ένας από τους γνωστούς μασονικούς χαιρετισμούς!!!! Μόλις γεμίζει το μπουκάλι και το αφήνει κάτω αλλάζει το καρέ στα 15 δεύτερα!!!!
Η ΚΥΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΑΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!
Αφήνοντας το μπουκάλι κάτω αντί να το ακουμπήσει στο μπαρ το αφήνει σε ένα δωμάτιο όπου όλο το πάτωμα έχει πυραμοειδείς κυματοειδείς ρίγες άσπρες και μαύρες!!!! Ακριβώς στην σκιά του μπουκαλιού όπου αντανακλά στον τοίχο ενδιάμεσα υπάρχει ένας άνδρας που κοιτάζει προς τα εμάς!!!! Πίσω από το μπουκάλι υπάρχει ένας βράχος με ένα ξερό δένδρο!!!! Ποιο διπλά και προς τα εμάς ένα μπούστο ενός φαλακρού άνδρα και στο βάθος το πιόνι ενός στρατιώτη που χρησιμοποιείται σε παιγνίδι σκακιού!!!! Και στο βάθος η πανσέληνος με σύννεφα!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 16 δεύτερα όπου μόλις το χέρι του μπάρμαν αφήνει το μπουκάλι ο άνδρας που στέκεται στην σκιά ξεκινάει να περπατά πηγαίνοντας προς την σκιά του μπουκαλιού που αντανακλά προς τον τοίχο, καθώς περπάτα ακούγεται ο ήχος ενός παλαιού ρολογιού καθώς πάει να ακουμπήσει την σκιά αλλάζει το καρέ!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΟΚΟΣΜΟ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!! ΟΙ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΕΙΣ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!!
Το καρέ αλλάζει στα 18 δεύτερα και δείχνει έναν άνδρα να κάθεται σε ένα τραπέζι με ένα πιάτο που ίσος περιέχει ένα κομμάτι κρέας, το αριστερό χέρι του άνδρα είναι πάνω στο τραπέζι με ανοιχτή την παλάμη του αλλα ενωμένα τα δάχτυλα του, δίπλα ακριβώς από την παλάμη του υπάρχει ένα παλαιό κλειδί!!!!
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ( ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ) ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΛΙΟ!!!! ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!
Στα 19 δεύτερα αλλάζει το καρέ και τον δείχνει τον άνδρα σε όλο το δωμάτιο!!!! Το δωμάτιο αυτό πίσω ακριβώς από τον άνδρα που κάθεται δείχνει ένα άδειο κάδρο!!!! Δίπλα από το κάδρο μια πόρτα που είναι ανοιχτή όπου δείχνει κάποια βράχια και μια πυραμοειδή κατασκευή στο βάθος κάτω από το φεγγάρι!!!! Συνεχίζοντας δίπλα από την πόρτα υπάρχουν 5 τρύπες στον ξύλινο τοίχο όπου δείχνει ότι η κάθε μια φωτίζει σε διαφορετική διεύθυνση!!!! Αμέσως ο άνδρας ξεκινάει με τον ήχο του ρολογιού να κουνάει την παλάμη του δεξιά και αριστερά πάνω στο τραπέζι και ακούγεται να λέει << Έει…Σκότς…Ουίσκι… >> όλα αυτά μέχρι τα που αλλάζει το καρέ με ήχους που κάνουν χαλασμένα γρανάζια και ακούγεται μια φωνή να λέει << Σις σπάης >>!!!!
ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ << ΕΕΙ …ΣΚΟΤΣ … ΟΥΙΣΚΙ >> ΔΗΛΑΔΗ: ΕΕΕ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ( ΟΥΙΣΚΙ ) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΝΤΡΑΜΠΟΥΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!! ΑΠΛΟΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!! ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΔΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!! ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΟΥΜΕΡΙΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ!!!! ΟΙ 5 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΤΟΙΧΟ ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ!!!!
Στα 23 δεύτερα το καρέ αλλάζει και δείχνει έναν χοντρό άνδρα που μοιάζει με γίγαντα νάνο να περπατά σε ένα τοπίο και να επαναλαμβάνει την λέξη << Σις σπάης >> κουβαλώντας ένα γιγάντιο αυγό στην πλάτη του!!!! Αυτός ο γιγάντιος νάνος με το γιγάντιο αυγό που είναι δεμένο στην πλάτη του προχωράει σε ένα τοπίο όπου το έδαφος μοιάζει να είναι ξεραμένης λίμνης!!!! Στο βάθος υπάρχουν βουνά!!!! Υπάρχουν σύννεφα τα οποία δείχνουν να φέρνουν καταιγίδα και από πάνω από αυτά ο βραδινός ουρανός με 11 αστέρια τα οποία τα 2 είναι πολύ εμφανείς και τα αλλα ίσα που φεγγοβολούν!!!! Καθώς προχώρα πίσω από το αυγό υπάρχει ο σκελετός ενός σπιτιού όπου στα θεμέλια του και την πρόσοψη του έχει ένα άνοιγμα που θυμίζει γεννητικά όργανα ( πέος με όρχεις )!!!! Ποιο δίπλα από το σπίτι υπάρχουν κάτι σαν ξυλεία και δίπλα από αυτά ένας δράκος όπου φαίνονται τα φτερά του και η ουρά του τίποτα άλλο από αυτόν!!!! Μετά από τον δράκο υπάρχει κάτι σαν μια πόρτα η πύλη όπου φαίνεται να έχει περάσει κάποιο είδος ανθρώπου ή γίγαντα!!!! Μετά από αυτό υπάρχει ένα δένδρο ξερό όπου φαίνεται να είναι από τα κλαδιά του και στα δεύτερα πλάνα του μπαρ!!!! Μετά το ξερό δένδρο υπάρχει ένα αντικείμενο το οποίο θυμίζει ένα είδος τεράστιας ρόκας ( εργαλείο που έφτιαχναν κλωστές από μαλλί ζώων )!!!!
Ο ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΝΑΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!! ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ Ο ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΝΑΝΟΣ ΛΕΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ << ΣΙΣ ΣΠΑΗΣ >> ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ!!!! ΣΤΑ ΣΑΝΚΡΙΝΙΣΤΗΚΑ Η ΦΡΑΣΗ << ΣΙΣ ΣΠΑ ΗΣ >> ΣΗΜΑΙΝΕΙ << ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ >> ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!! Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!! Ο ΔΡΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!! ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Η ΠΥΛΗ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!! ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΟΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΚΑ!!!!
Μέχρι τα 26 δεύτερα όπου αλλάζει το καρέ και δείχνει τον γιγάντιο νάνο με το τεράστιο αυγό που είναι δεμένο στην πλάτη του να τον βλέπουμε μόνο από πίσω και να προχωράει πάλι στο ίδιο τοπίο με την μόνη διαφορά τώρα έχει άλλα αντικείμενα τριγύρω του!!!! Στα δεξιά του υπάρχει μια βάση που θυμίζει βωμό!!!! Ποιο δεξιά και μπροστά από τον βωμό υπάρχει ένα τεράστιο μενίρ με μια πυραμίδα σκαλισμένη στο προσκέφαλο της όπου συνεχίζει ποιο πάνω και κλείνει πάλι με πυραμοειδή τομή!!!! Αριστερά από το μενίρ υπάρχει ένα τεράστιο κοχύλι!!!! Αριστερά από τον γιγάντιο νάνο υπάρχει ένα ξερό δένδρο που εμφανίζεται πρώτη φορά και δεν έχει να κάνει με το προηγούμενο!!!! Μετά το δένδρο υπάρχει ένα άγαλμα γυναίκας όπου κοιτάει προς τα εμάς με τεντωμένα τα χέρια σαν να είναι έτοιμη για χορό!!!! Στο βάθος είναι τα ίδια βουνά με το προηγούμενο καρέ και τα ίδια σύννεφα περίπου!!!! Υπάρχει μόνο ένα αστέρι το οποίο είναι δεξιά πάνω από το αυγό!!!!
ΤΩΡΑ Ο ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΝΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ( ΤΙΣ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ << ΣΙΣ ΣΠΑΗΣ >> ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΟΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΩΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΛΥΦΑ Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ << ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑ >> ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ!!!! ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ ΜΕΝΙΡ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΞΕΡΟ ΔΕΝΔΡΟ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ!!!!
Μέχρι τα 28 δεύτερα όπου και αλλάζει το καρέ δείχνει μια τεραστίων διαστάσεων σε ύψος σκάλα να ξεπροβάλει μέσα από τα σύννεφα και στο τέλος της να υπάρχει ένας άνδρας όπου λόγου του ύψους τα μαλλιά του και τα ρούχα του ανεμίζουν από τον τραχύ αέρα!!!! Αυτός ο άνδρας όπου είναι σκαρφαλωμένος στο τέλος της σκάλας κοιτάζει προς τα εμάς και φωνάζει << Άντα Χάλεϊ >> συνάμα από το πουθενά εμφανίζονται χάρτινα χρήματα τα οποία μοιάζουν σαν φεϊγβολάν!!!!
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΛ. ΚΤΛ. ) ΜΑ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ << ΑΝΤΑ ΧΑΛ ΕΕΙ >> ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΚΕΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ << ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ >> ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΕΪΓΒΟΛΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Η ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!
Το καρέ αλλάζει και πάλι και στα 30 δεύτερα μας δείχνει τον άνδρα από άλλη οπτική γωνία στην σκάλα επάνω!!!! Γύρω του υπάρχουν κορυφές από βουνά όπου η μια δείχνει να έχει τρέξει λάβα!!!! Μπροστά του και αριστερά ξεμυτίζει ένας περίτεχνος βράχος ακόμα τα χάρτινα χρήματα που μοιάζουν με φεϊγβολάν πετούν τριγύρω!!!!
ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
Το καρέ αλλάζει πάλι στα 32 δεύτερα όπου δείχνει από την μέση και πάνω τρεις διαφορετικούς άνδρες!!!! Ο πρώτος δεξιά όπου κοιτάζει τον ορίζοντα ξεκινάει λέγοντας << Ντρα >> ο μεσαίος άνδρας χωρίς να κουνιέται και αυτός όπου δείχνει να κοιτάει τελείως αντίθετα από τον πρώτο συνεχίζει λέγοντας << μπου >> και ο τελευταίος που είναι αριστερά μας γυρνώντας το κεφάλι του λέει << ι >> δηλαδή και οι τρεις μαζί φτιάχνουν την φράση της ονομασίας από το ουίσκι Ντραμπουί!!!!
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ << ΑΡΧΟΝΤΕΣ >> ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ << ΝΤΡΑ >> << ΜΠΟΥ >> << Ι >>!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!! ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ << ΝΤΡΑ >> ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ << ΑΡΧΟΝΤΕΣ >> Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΕΞΗ << ΜΠΟΥ >> ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ << ΣΚΟΤΟΥΣ >> ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΛΕΞΗ << Ι >> ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ << ΕΔΩ >> ΟΠΟΤΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ << ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΔΩ >>!!!!
Το Καρέ αλλάζει στα 34 δεύτερα όπου πλέον δείχνει τους τρεις άνδρες χωρίς να έχουν αλλάξει θέση ολόκληρους να κάθονται όρθιοι μέσα σε μια ξύλινη παλιά βάρκα με τα κουπιά να είναι σε θέση κίνησης η οποία ακουμπά τον στεγνό πάτο της λίμνης και συνεχίζουν ρυθμικά να λένε την λέξη Ντραμπούι!!!!
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΛΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΛΥΜΝΗ!!! ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΗΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΗ ΡΥΘΜΗΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΙΣΗ!!!!
Το καρέ αλλάζει και πάλι και στα 36 δεύτερα δείχνει σε ποιο μακρινό πλάνο την βάρκα με τους τρεις άνδρες να συνεχίζουν να λένε την λέξη Ντραμπούι!!!! Στο τελευταίο αυτό πλάνο υπάρχει ένα μεγάλο μπουκάλι Ντραμπούι στην ξερή λίμνη αλλα και πίσω δεξιά από την βάρκα στο βάθος ένα μεγάλο μαύρο άγαλμα ανθρώπου!!!! Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι οι σκιές των ανθρώπων από την βάρκα όπου δεν θυμίζουν σκιές ανθρώπων αλλα σαν φουγάρα!!!!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΒΙΟΤΕΧΝΟ- ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ!!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!!
Εμείς αυτά είχαμε να πούμε για αυτήν την τόσο παράξενη και ψυχεδελική διαφήμιση που όμοια της δεν έχει γυριστεί ποτέ της και να παιχτεί ειδικά στην χώρα μας!!!! Ίσως κάποιοι άλλοι ερευνητές να δώσουν περισσότερα στοιχεία από εμάς αν κάτσουν και ψάξουν και ίσως κάποια άλλη πτυχή του θέματος που δεν νομίζω!!!! Τα μηνύματα είναι πολλά και παράξενα!!!! Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι δείχνει στον κόσμο τις μυστικές οργανώσεις αλλα και εταιρίες ότι υπάρχουν με την αποκορύφωση το θέμα και την προβολή για τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!! Το τι είναι οι άρχοντες!;! Σε μελλοντικό άρθρο μου θα μιλήσουμε λεπτομερώς για αυτούς!!!! Αν όμως την δουμε σαν μια απλή διαφήμιση το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι πράγματι εξωπραγματική!!

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *