Σαουδάραβας πρίγκιπας πλήρωσε 80 αεροπορικά εισιτήρια για τα… γεράκια του

1Ογδόντα αεροπορικά εισιτήρια πλήρωσε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας στην εταιρία Qatar Airways, προκειμένου τα 80 γεράκια του να ταξιδέψουν άνετα και με ασφάλεια.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου σε χρόνο-ρεκόρ όταν ένας συνεπιβάτης έβγαλε φωτογραφία και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έκπληξη, σάστισμα, γέλιο! Τα σχόλια περισσεύουν για να περιγράψει κάποιος τη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να κάθονται γεράκια ανάμεσα στους επιβάτες τακτικής πτήσης των αερογραμμών Qatar Airways. Οι επιβάτες δεν δείχνουν καθόλου έκπληκτοι, το αντίθετο μάλιστα, συμπεριφέρονται απόλυτα φυσιολογικά!

Εάν στη Δύση το γεγονός αυτό φαντάζει κάτι παραπάνω από περίεργο, στη Μέση Ανατολή δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο. Εδώ και πολλά χρόνια η Qatar Airways «δέχεται» γεράκια ως επιβάτες στις πτήσεις της, καθώς η συνήθεια αυτή αποτελεί παράδοση για την ελίτ της Σαουδικής Αραβίας.

Και φυσικά δεν μιλάμε για την οικονομική θέση, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρίας, εκεί μόνο έξι γεράκια επιτρέπεται να ταξιδεύουν μαζί.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *