Σε ρυθμό 4Κ HDR τα προϊόντα επαγγελματικής βιντεοσκόπησης της Canon

Σε ρυθμό 4Κ HDR τα προϊόντα επαγγελματικής βιντεοσκόπησης της Canon

Δείτε ακόμα

  • Νέα σειρά οικιακών εκτυπωτών Pixma TS από την Canon 03/09 12:24
  • Η Canon ενισχύει τη σειρά EOS με μια νέα mirrorless και μια DSLR 29/08 12:35

H Canon παρουσιάζει τα προϊόντα βιντεοσκόπησης που προσφέρουν επιλογές κινηματογράφησης HDR 4K σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμα και εάν έχουν επαγγελματικές ανησυχίες.

Η κάμερα Canon EOS C500 Mark II βασίζεται στο Cinema EOS System, καθώς πρόκειται για μία compact και ευέλικτη κάμερα πλήρους καρέ. Ο αισθητήρας της έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από την Canon, τροφοδοτείται από τον νέο επεξεργαστή Canon DIGIC DV 7, υποστηρίζοντας εσωτερικό 5.9K Cinema RAW Light και εγγραφή 4K 4:2:2 10bit XF-AVC. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη κάμερα της σειράς με δυνατότητα εγγραφής 5.9K Cinema RAW Light στα νέα, ταχύτερα μέσα αποθήκευσης καρτών CFexpress. Παρέχοντας στους επαγγελματίες μεγαλύτερη ευελιξία και αποδοτικότητα, η ταυτόχρονη εγγραφή στο ίδιο φορμά αρχείου είναι επίσης εφικτή χάρη στη διπλή υποδοχή καρτών CFexpress.

Συμπληρωματικά, η Canon επεκτείνει την γκάμα των κορυφαίων στην αγορά τηλεοπτικών φακών 4K για κάμερες 2/3 ιντσών, με την κυκλοφορία του CJ15ex4.3B. Ο CJ15ex4.3B υποστηρίζει μέγιστο zoom 15x και ευρυγώνιο εστιακό μήκος 4.3 mm. Τώρα πλέον υπάρχει ένας φακός Canon για κάθε περίπτωση τηλεοπτικής κινηματογράφησης και αυτός ο ελαφρύς (2,19kg) και compact φακός επιτρέπει στους παραγωγούς τηλεοπτικών προγραμμάτων να επιτυγχάνουν οπτική απόδοση 4K, ακόμη και με τον ενσωματωμένο 2x extender, με τη σιγουριά ότι το βίντεο θα έχει την υψηλότερη δυνατή ανάλυση, από το κέντρο της εικόνας, μέχρι και τις άκρες. Καθώς η ζήτηση των τηλεθεατών για περιεχόμενο 4K αυξάνεται, ο CJ15ex4.3B είναι η ιδανική επιλογή για τους τηλεοπτικούς παραγωγούς που θέλουν το περιεχόμενό τους να έχει αντοχή στο χρόνο, όταν αναβαθμίζουν σε συστήματα και ροές εργασίας 4K.

Τέλος, η Canon επεκτείνει τη σειρά των επαγγελματικών της οθονών αναφοράς με την κυκλοφορία της DP-V3120, μιας επαγγελματικής οθόνης αναφοράς 31 ιντσών, 4K HDR. Προσφέροντας μέγιστη φωτεινότητα 2.000 cd/m² (high luminance), λόγο αντίθεσης 2.000.000:1, εξαιρετική ακρίβεια και συνέπεια, ευρύ χρωματικό φάσμα, καθώς και εκτενείς λειτουργίες υποβοήθησης της επίβλεψης καταγραφής HDR, η DP-V3120 είναι η ιδανική οθόνη αναφοράς για επαγγελματίες που δημιουργούν περιεχόμενο High Dynamic Range.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *