Σιγκαπούρη: Ψαράς αλίευσε ένα απόκοσμο θαλάσσιο-τέρας! [βίντεο]

1Ο Ong Han Boon, δεινός ερασιτέχνης ψαράς, έριξε για μία ακόμη ημέρα την πετονιά του στο αγαπημένο του σημείο στα ανοιχτά του νησιού Sentosa, προκειμένου να γεμίσει το μεσημεριανό τραπέζι της οικογένειάς του, ωστόσο αυτή τη φορά η ψαριά ήταν βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες του!

Και αυτό γιατί το πλάσμα που αλίευσε και μοιάζει με χταπόδι, αλλά με 92 περίπου περισσότερα πλοκάμια, όχι μόνο ήταν άγνωστης προέλευσης, αλλά και ζωντανό!

«Το ένιωθα να με τραβά κάτω και ενθουσιάστηκα. Όταν ωστόσο το τράβηξα από το νερό δεν ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα», εκμυστηρεύτηκε ο 54χρονος ψαράς, συμπληρώνοντας:

«Είχε μέχρι και 100 πλοκάμια τα οποία και κουνούσε. Ήταν μια διασταύρωση αστερία, χταποδιού και εξωγήινου τέρατος. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ίσως και να είναι ένα μεταλλαγμένο θαλάσσιο πλάσμα. Κανείς πάντως από τους γνωστούς μου, αλλά και χρήστες του διαδικτύου που μίλησα μαζί τους, δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν θα με εξέπληττε πάντως και να σχετίζεται με τη ρύπανση του νερού»…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *