Τελευταία Νέα

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου

1Πολλή κουβέντα έγινε και πάλι τώρα τελευταία για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.
Ένα εβραϊκό ντοκουμέντο-σκουπίδι, που στις σελίδες του κάνει λόγο για την κυριαρχία των Εβραίων στον κόσμο και για τις συνωμοσίες που οφείλει να ακολουθήσει το σιωνιστικό επιτελείο προκειμένου να επιτύχει την κυριαρχία αυτή.
Αν κάποιος πιάσει στα χέρια του και το διαβάσει – έχει κυκλοφορήσει σε πολλές γλώσσες και στα Ελληνικά σε κάμποσες εκδόσεις – θα εκπλαγεί από την μεγάλη σκληρότητα και τον ύπουλο χαρακτήρα του ντοκουμέντου αυτού που είναι ολοφάνερο πως έχει γραφτεί από άτομα απάνθρωπα και ψυχρά, που μόνο καλό δεν υπόσχονται για τον κόσμο μας… Έχουνε υποθηκεύσει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ για να πάρουνε την παγκόσμια κυριαρχία οι σύγχρονοι παγκόσμιοι δικτάτορες! Και βασικό τους εμπόδιο στα βρομερά τους σχέδια η Ελλάδα και η Ελληνική Φυλή…

Αυτό το βιβλίο-ντοκουμέντο βγήκε για πρώτη φορά το 1905. Ήτανε μια μετάφραση στην ρώσικη γλώσσα ενός «συνεδρίου» ή κάτι τέτοιο που είχε πραγματοποιηθεί λίγα χρόνια νωρίτερα, μάλλον κατά τα τέλη του 19ου αιώνα. Είναι πολύ πιθανό να ήταν τα «πρακτικά» του συνεδρίου που είχαν κάνει οι Εχθροί μας οι σιωνιστές κάπου στην Ελβετία το 1896 ή το 1897. Και τότε είναι γνωστό πως ο αρχισιωνιστής Θεόδωρος Χερτσλ έγραψε και έβγαλε το βιβλίο «Το εβραϊκό κράτος», με το οποίο έθετε τις προϋποθέσεις της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ.
Αυτό άλλωστε είχαν υποσχεθεί αναμεταξύ τους στο σιωνιστικό συνέδριο οι Εβραίοι και τελικά τα καταφέρανε. 50 χρόνια ύστερα το κράτος του Ισραήλ ήταν γεγονός στην περιοχή της Μέσης Ανατολής! Εγώ μάλιστα δεν μπορώ να ξεχάσω και μου ’χει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το πράγμα πως από τότε που χάσανε την Ιερουσαλήμ οι Οβριοί της διασποράς κάθε χρόνο ορκίζονταν «Του χρόνου στην Ιερουσαλήμ»! Κι αυτό το κάνανε επί χιλιάδες χρόνια, μην λησμονώντας το παρελθόν τους… Έτσι θα πρέπει και εμείς οι Έλληνες να λέμε κάθε Πρωτοχρονιά: «Του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη»!!! Γιατί αυτή είναι η αληθινή μας Πρωτεύουσα (η Αθήνα ανακηρύχθηκε από τις Εθνοσυνελεύσεις ως «προσωρινή πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους»)…

Επιστρέφω και πάλι στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Για αυτά διαβάζουμε σε ένα κείμενο-ανάλυση του Ρογκέρ Λαμπελίν ότι: «Οι σιωνιστικές εταιρείες συγκρότησαν Συνέδριο στη Bale το 1897 κι έβαλαν σ’ αυτό τις βάσεις προγράμματος κατακτήσεων, του οποίου την ευρύτητα δικαιολογούσαν οι προηγούμενες επιτυχίες. Το πρόγραμμα αυτό δεν υποδείκνυε μόνο τους διαδοχικούς αντικειμενικούς σκοπούς και τις μεθόδους που έπρεπε να ακολουθηθούν αλλά και τους τακτικούς κανόνες που έπρεπε να τηρηθούν. Τα διάφορα τμήματα του Συνεδρίου συνέτασσαν πρακτικά των Συνεδριάσεών τους που ονομάζονται «Πρωτόκολλα», προορισμένα ν’ ανακοινωθούν σε μερικούς μυημένους και να διατηρήσουν το σχέδιο αυτών των απόκρυφων και παράνομων συμβουλίων».

Συμφωνεί οπότε και ο Λαμπελίν, ένας πολύ βαθύς μελετητής των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών ότι αυτά είναι το Σχέδιο των Εβραίων για την ίδρυση του κράτους τους στην Μέση Ανατολή και για την κατάκτηση του κόσμου. Βέβαια είναι αίνιγμα πώς και ποιος μπόρεσε και πήρε αυτά τα «πρακτικά» του κρυφού εβραϊκού συνεδρίου και τα έβγαλε έπειτα σε βιβλίο. Αυτό εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο αίνιγμα, αν και ο Σέργιος Νείλος (αυτός που τα έβγαλε πρώτος στην δημοσιότητα) είπε κάποτε ότι του τα είχε δώσει το 1901 ο Αλέξης Νικολάγεβιτς Σουχότιν, ανώτατος αξιωματικός του ρώσικου στρατού. Λέγεται ότι στον Σουχότιν τα είχε δώσει κάποια γυναίκα, ερωμένη ή και σύζυγος κάποιου από τους σιωνιστές που μετείχανε στο Συνέδριο. Πάντως υπάρχει ακόμα το αίνιγμα αυτό…

Διαβάζοντας τα δαιμονικά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών εκπλήσσεται ο άνθρωπος από την κακία και την πονηριά αυτών των σατανάδων! Είναι τόσο πολύ διαβολική η σκέψη τους, που απορεί κανένας αν δεν έχουν γραφτεί και από τον ίδιο τον πατέρα τους, τον «έξω από ’δω»!!! Αλλά και ανθρωπόμορφο σκουλήκι να τα ’γραψε το ίδιο κάνει, γιατί τα κείμενα αυτά είναι σίγουρα «διαβολόπνευστα» (νεολογισμός κι αυτός, ε;)!… Αυτά γράφει κάτω και πάλι ο Λαμπελίν, που μας θυμίζει τα όσα τραβάμε σήμερα εμείς οι Έλληνες αλλά και η ανθρωπότητα από τους δαίμονες με τις γαμψές μύτες και την ψυχή του τοκογλύφου:

«Τα «Πρωτόκολλα είναι είκοσι τέσσερα στον αριθμό. Είναι μάλλον διδασκαλίες και γνωμικά παρά ανακοινώσεις. Φαίνεται ότι ο συγγραφέας ή οι συγγραφείς τους είχαν σαν κυριότερη φροντίδα να εκθέσουν σε εικοσιτέσσερα μαθήματα τα δόγματα του Ισραήλ, τους αντικειμενικούς σκοπούς τους οποίους επιδιώκει από «αρχαιότατα χρόνια και τις λεπτομέρειες του τελικού σχεδίου εκστρατείας για την κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας, οπότε τα πάντα θα φαίνονταν προετοιμασμένα για ν’ αρχίσουν τον αποφασιστικό αγώνα.

Για τους ιουδαίους δεν υπάρχει άλλο δίκαιο εκτός απ’ το δίκαιο της δύναμης. Ο φιλελευθερισμός κατέστρεψε τους Goym και τη θρησκεία και την εξουσία. Ο Χρυσός είναι στα χέρια του Ισραήλ και, με το χρυσό, έγινε το Ισραήλ κύριος του Τύπου και της Κοινής Γνώμης, με τα οποία διευθύνονται οι κυβερνήσεις στα κράτη που έγιναν δημοκρατικά. Οι τεκτονικές στοές διευθύνονται από τους ιουδαίους, που κατευθύνουν τις εκδηλώσεις και την προπαγάνδα τους.

Οι Χριστιανικοί Λαοί θα είναι κάποια μέρα τόσο απογοητευμένοι, ώστε θα απαιτήσουν μια παγκόσμια υπερκυβέρνηση που να πηγάζει απ’ τον Ιουδαϊσμό. Ιδιαίτεροι πόλεμοι και μια παγκόσμια ρήξη, την οποία θα μπορέσει να εξαπολύσει το Ισραήλ, θα φέρουν πιο γρήγορα τη βασιλεία του. Η ιουδαϊκή μοναρχία θα αντικαταστήσει τον φιλελευθερισμό των χριστιανικών Κρατών. Όλες οι θρησκείες θα καταργηθούν εκτός απ’ τη θρησκεία του Μωϋσή (δηλαδή το Ταλμούδ).

Για να δείξουν την δύναμή τους οι ιουδαίοι, θα καταβάλουν και θα υποδουλώσουν, χρησιμοποιώντας την δολοφονία και τον εκφοβισμό, έναν απ’ τους λαούς της Ευρώπης. Ο προοδευτικά αυξανόμενος φόρος πάνω στο κεφάλαιο και τα κρατικά δάνεια θα καταστρέψουν τελείως τους Χριστιανούς, τους οποίους η άθεη διδασκαλία θα έχει ανηθικοποιήσει και θα σημάνει η από τόσα χρόνια αναμενόμενη ώρα. Ο Βασιλιάς των Ιουδαίων, ενσάρκωση του Πεπρωμένου, θα βασιλεύσει πάνω στον καταδαμασμένο κόσμο»…

Βλέπετε τα παραπάνω; Τι σας θυμίζουν; Δεν είναι ξεκάθαρη «αντιγραφή» και «επικόλληση» όλων αυτών των δεινών που ζούμε σήμερα; Ποιος είναι ο λαός που αναφέρει πιο πάνω ο Λαμπελίν, τον οποίο και θα καταβάλλουν και θα υποδουλώσουν οι υπάνθρωποι; Είναι φανερό ότι είναι Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ!!! Ναι, εμάς έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Εχθροί μας, γιατί μας μισούν και μας ζηλεύουν. Θέλουνε όχι απλά να μας υποτάξουνε, αλλά και να μας καταστρέψουν, εξαφανίζοντάς μας σαν Έθνος και σαν Φυλή!… Γι’ αυτό και ετοιμάζουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση-Δικτατορία (Παγκοσμιοποίηση), κάτω από την απόλυτη εξουσία του «περιούσιου λαού»…

«Προοδευτικά αυξανόμενος φόρος πάνω στο κεφάλαιο», «κρατικά δάνεια», «άθεη διδασκαλία», που θα μας «ανηθικοποιήσει», ΟΛΑ ΑΥΤΑ δηλ. που μας έκανε η μεταπολίτευση, που «συμπτωματικά» ήρθε αμέσως μετά την γνωστή δήλωση του σιωνιστή Κίσινγκερ το 1973! Μετά από αυτή την δήλωση ακολούθησε το «πολυτεχνείο», η μογγόλικη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο και η επάνοδος των «σωτήρων» πολιτικάντηδων… Και τώρα οι σιωνιστές εργάζονται για την «αναμενόμενη ώρα». Όταν θα έρθει ο «Βασιλιάς των Ιουδαίων», για να μας κυβερνήσει και να εξαφανίσει τον Ελληνισμό… Δηλ. ο ίδιος ο Αντίχριστος!

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *