Τα Huawei Freebuds 3 γίνονται πιο έξυπνα με την προσθήκη του επεξεργαστή Kirin A1

Τα Huawei Freebuds 3 γίνονται πιο έξυπνα με την προσθήκη του επεξεργαστή Kirin A1

Δείτε ακόμα

  • Η Huawei ανακοινώνει το νέο SoC Kirin 990 που θα ενσωματωθεί στη σειρά Mate 30 09/09 11:45
  • Πιθανότητα κυκλοφορίας του Huawei Mate 30 χωρίς το Google Play 30/08 13:48

Τα νέα ακουστικά που ανακοίνωσε η Huawei φέρουν τον τίτλο True Wireless Stereo, στοιχείο που πιστοποιεί ότι είναι τα πρώτα ακουστικά ενεργής ακύρωσης θορύβου.

Στο εσωτερικό τους φιλοξενούν τον επεξεργαστή Kirin A1, ο οποίος επιτρέπει νέες τεχνικές επεξεργασίας ήχου με ένα ρυθμισμένο οδηγό υψηλής ευαισθησίας. Ο Kirin Α1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αγορά του ήχου και των wearables. Ο Kirin A1 είναι πολύ αποδοτικός και δυναμικός μέσα από το μικροσκοπικό αποτύπωμά του (4,3 mm x 4.4 mm).

Πρόκειται για το πρώτο Bluetooth 5.1 chip στον κόσμο, προσφέροντας ευκολία συνδεσιμότητας, ενώ μπορεί να προσδιορίσει δυναμικά τις ζώνες συχνοτήτων που επηρεάζονται από το σήμα 2,4 GHz, όπως το Wi-Fi και να μεταπηδήσουν σε ένα δωρεάν κανάλι. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμόζεται γρήγορα στις περιβαλλοντικές αλλαγές και να επιτυγχάνει υψηλότερες δυνατότητες αντιπαρεμβολών.

Το ισοχρονικό διπλό κανάλι Bluetooth της Huawei, επιτρέπει τον πραγματικό στερεοφωνικό ήχο σε ασύρματα καλύμματα ακουστικών, συνδέοντας ταυτόχρονα και τα δύο ακουστικά, αλλά ανεξάρτητα μεταξύ τους. Η τεχνολογία συγχρονισμένου διπλού καναλιού της Huawei επιτρέπει σε δύο ακουστικά να λαμβάνουν τα αριστερά και τα δεξιά κανάλια ήχου απευθείας από μια έξυπνη συσκευή, διευκολύνοντας παράλληλα την άμεση επικοινωνία μεταξύ της συσκευής και των δύο ακουστικών χωρίς παρεμβολές. Η αυτοαναπτυσσόμενη διπλού καναλιού συγχρονισμένη λειτουργία μετάδοσης οδηγεί σε λανθάνοντα χρόνο μέχρι και 190 ms, καθιστώντας τα Freebuds 3 ένα ιδανικό αξεσουάρ και για το gaming.

Τα Freebuds 3 της Huawei φυλάσσονται σε μια στρογγυλή θήκη φόρτισης αρκετά μικρή για να χωράει σε μία παλάμη. Η θήκη των Freebuds 3 είναι εξοπλισμένη με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης τόσο από ασύρματους φορτιστές, όσο και από αντίστροφη ασύρματη φόρτιση από smartphones που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία. Tα Freebuds 3 μπορούν να παρέχουν τέσσερις ώρες αναπαραγωγής από ένα μόνο φορτίο, και συνολικά 20 ώρες όταν γίνεται παράλληλη χρήση με τη θήκη φόρτισης.

Τα Huawei Freebuds 3 είναι τα πρώτα Open-fit TWS ακουστικά που υποστηρίζουν τη μείωση του θορύβου κλήσης και την ακριβή και live μείωση θορύβου. Με διπλό πάτημα του αριστερού ακουστικού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας ANC, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε κρυστάλλινη μουσική, ακόμη και στο πολυσύχναστο μετρό ή σε ένα θορυβώδες εστιατόριο.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *