Τι περιμένουμε από την επικείμενη παρουσίαση του iPhone 11

Τι περιμένουμε από την επικείμενη παρουσίαση του iPhone 11

Η Apple έχει ήδη στείλει τις προσκλήσεις για την παρουσίαση του iPhone 11, τα επίσημα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Όπως συμβαίνει πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το Διαδίκτυο βρίθει αναφορών και φημών περί του τι θα βρίσκει κανείς στον βασικό τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου smartphone. Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ως προς το ότι θα παρουσιαστούν τρία μοντέλα, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα iPhone XR, XS και XS Max.

Εμφανείς αναμένεται να είναι οι βελτιώσεις στο πεδίο του imaging στο πίσω μέρος, καθώς τα iPhone XS και XS Max θα έχουν τριπλή κάμερα προκειμένου να προσφέρουν καλύτερα οπτικά αποτελέσματα στο πεδίο της μεγέθυνσης και του βάθους εστίασης. Σημαντικές βελτιώσεις αναμένονται και στο πεδίο της κινηματογράφησης, καθώς όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τα όσα θα ανακοινώσει η Apple για τις αλλαγές που φέρνει στο πεδίο της κάμερας.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενσωμάτωση του επεξεργαστή Α13 στο εσωτερικό του νέου iPhone, ο οποίος αναμένεται να έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση σε όλα τα σημεία, μαζί με καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα αναφορικά με την μνήμη RAM, με πολλές φήμες να κάνουν λόγο για 4 GB στα πιο ακριβά μοντέλα και μνήμη RAM 3 GB στο iPhone XR. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής θα είναι το iOS 13, με καλύτερη διαχείριση της βιβλιοθήκης εικόνων και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, μαζί με τη διαμόρφωση dark mode. Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο αναφέρονται πολλές πηγές είναι ότι τα νέα μοντέλα iPhone θα μπορούν να υποστηρίξουν το Apple Pencil, κάτι που υπονοεί ότι οι οθόνες τους θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από εκείνες των σημερινών μοντέλων.

Αναφορικά με την έλευση του 5G, οι φίλοι της Apple φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2020, καθώς τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν σε λίγες ημέρες δεν θα έχουν υποστήριξη των δικτύων νέας γενιάς.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *