Τον αποκαλούν “Ζωολογικό κήπο του θανάτου” -Δείτε γιατί και βοηθήστε όλοι

37
Προσοχή: Οι φωτογραφίες που πρόκειται να δείτε στη συνέχεια μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές.
Ο ζωολογικός κήπος Σουραμπάγια στην Ινδονησία ο οποίος αποκαλείται από πολλούς και ως «Ζωολογικός κήπος του θανάτου», είναι ένας συνεχής, τρομακτικός εφιάλτης για τα ζώα που φιλοξενεί.Τα ζώα βιώνουν τόσο μεγάλη κακομεταχείριση, που στερούνται τα στοιχειώδη: Τη διατροφή, τη βασική φροντίδα και τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης.

25 ζώα πεθαίνουν κάθε μήνα από αφύσικες αιτίες και από την πείνα.
Κάποτε, όχι πολύ καιρό πριν, δημιουργήθηκε μια online λίστα υπογραφών, μέσω της οποίας άνθρωποι από όλο τον κόσμο ζητούν να σταματήσει επιτέλους η σκληρότητα στο ζωολογικό κήπο Σουραμπάγια.

Ένας εκπρόσωπος της φιλοζωικής οργάνωσης Cee4life παρέδωσε την λίστα υπογραφών στους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου και στη συνέχεια μέσω ανακοίνωσης δήλωσε τα εξής:
«Ο ζωολογικός κήπος δεν πρόκειται να κλείσει σύντομα και τα ζώα δεν μπορούν να επαναπατριστούν λόγω ασθενειών. Η Cee4life έχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων. Μπορέσαμε να σώσουμε τη ζωή της Μέλανι, της τίγρης. Τα ζώα χρειάζονται βοήθεια και εμείς κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τα βοηθήσουμε.»

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Cee4life αλλά μπορείτε επίσης να υπογράψετε και εσείς την αίτηση για το οριστικό κλείσιμο του ζωολογικού κήπου.

zoologikos_kipos_1

Στον ζωολογικό κήπο του θανάτου τα ζώα πεθαίνουν από την πείνα.

zoologikos_kipos_2

Αυτή η περίφραξη είναι μια ζωντανή κόλαση για αυτή την αρκούδα.

zoologikos_kipos_6

Τα ζώα κάθονται στο κρύο δάπεδο από σκυρόδεμα.

zoologikos_kipos_4

Όταν πέθανε η Kilwon, η καμηλοπάρδαλη, βρέθηκε ένα κομμάτι  πλαστικό στο στομάχι της που είχε μέγεθος μιας ολόκληρης μπάλας.

zoologikos_kipos_5

Τα κλουβιά είναι πολύ μικρά και υπερπλήρεις.

zoologikos_kipos_1.1

Τα ζώα που δεν πεθαίνουν από την πείνα, οδηγούνται σε ευθανασία λόγω άλλων συνθηκών.

zoologikos_kipos_8

Η δυστυχία που υπομένουν αυτά τα ζώα είναι αποκαρδιωτική.

zoologikos_kipos_7

Φημολογείται ότι τα πιο πολύτιμα μέρη του σώματος των ζώων που πεθαίνουν σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο, πωλούνται στη μαύρη αγορά.

zoologikos_kipos_3

Δεν έχει σημασία ποια είναι η γνώμη σας για τους ζωολογικούς κήπους σε γενικές γραμμές. Όλοι πρέπει να συμφωνήσουν ότι αυτός ο ζωολογικός κήπος θα πρέπει να κλείσει για πάντα.

zoologikos_kipos_9

Η ιστορία αυτού του ζωολογικού κήπου πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει σε όλους γνωστή.

Το πιο σημαντικό: Τα ζώα αυτά χρειάζονται τη βοήθειά μας! Μοιραστείτε το άρθρο για να ενημερωθούν όσο γίνεται περισσότεροι και υπογράψτε την online αίτηση υπογραφών. Σας ευχαριστούμε.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *