Το ήξερες ότι οι άντρες τρελαίνονται να ακούν αυτά τα 9 κομπλιμέντα;

1Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουμε να ακούμε κομπλιμέντα, είναι και οι άντρες που μπορεί να μην δείχνουν ότι ενδιαφέρονται και τόσο για την εξωτερική τους εμφάνιση ή για την άποψη των άλλων… αλλά κατά βάθος, έστω κι ένα μικρό θετικό σχόλιο μπορεί να τους φτιάξει την ημέρα.

Ποια, όμως, κομπλιμέντα τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τους κάνουν να αισθάνονται τέλεια;

1.«Είσαι πολύ καλός στο…»: Στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στον χορό, στο παιχνίδι σε ό,τι κι αν έχει ταλέντο, του αρέσει να το ακούει.

2.«Με κάνεις να αισθάνομαι πολύ…»: Πολύ χαρούμενη, όμορφη, $έξι, ικανοποιημένη, ασφαλής. Οι άντρες παίρνουν ικανοποίηση –μεταξύ άλλων- κι από την δική μας ικανοποίηση κι ευτυχία.

3.«Είσαι $έξι»: Πες του ότι σου αρέσουν τα μάτια του, το σώμα του, τα χέρια του, τα πάντα του και θα τον έχεις ‘ρίξει’ στο λεπτό.

4.«Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί σου»: Ένας άντρας δεν θέλει απλά να ξέρει ότι του αρέσεις αλλά κι ότι σε κάνει να περνάς καλά επειδή έχει υπέροχο χαρακτήρα.

5.«Σου ταιριάζει πολύ το…»: To καινούριο σου πουκάμισο, κασκόλ, παντελόνι, σκουφάκι. Ναι, θέλει κι αυτός να δείχνει ωραίος με τα ρούχα που αγοράζει.

6.«Είσαι πολύ καλός στην δουλειά σου»: Η αναγνώριση των ικανοτήτων του στη δουλειά του, της εξυπνάδας του και του ταλέντου του είναι το καλύτερο κομπλιμέντο για τους περισσότερους άντρες.

7.«Λάτρεψα το…» ραντεβού μας, το δώρο που μου πήρες, το κρασί που διάλεξες: Εάν έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να σε εντυπωσιάσει, θέλει να ακούσει ότι τα πήγε καλά.

8.«Συμπαθώ τους φίλους σου/ την οικογένειά σου». Είναι μάλλον το κομπλιμέντο που ακούν πιο σπάνια, αλλά αν ισχύει γιατί να μην του το πεις;

9.«Τι θα έκανα χωρίς εσένα;» Μπορεί να δείχνεις υπερβολική εξάρτηση με αυτή την έκφραση, αλλά ακόμα κι αν δεν το εννοείς απόλυτα, εκείνος λατρεύει να αισθάνεται ότι τον έχεις ανάγκη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *