Το ΤΕΣΤ με τις πόρτες: Ποια θα διάλεγες και τι λέει αυτό για το μέλλον σου

1Αυτό είναι ένα απλό κουίζ που κάνει το γύρο του διαδικτύου και θεωρείται πως αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα κάποιου που θα τον βοηθήσει να προβλέψει πράγματα για το μέλλον του. Είτε είστε από αυτούς που πιστεύουν στα ωροσκόπια και στην πρόβλεψη του μέλλοντος είτε όχι, αυτό το διασκεδαστικό κουίζ είναι ένας ωραίος τρόπος για να μάθετε κάτι περισσότερο για την προσωπικότητά σας.

Απλά δείτε τις οχτώ πόρτες παρακάτω, διαλέξτε χωρίς πολλή σκέψη από ποια πόρτα θα θέλατε να περάσετε και διαβάστε τι γράφει από κάτω της ! Ανταποκρίνονται αυτά που γράφει για εσάς; Γράψτε στα σχόλια στη σελίδα του usay στο facebook.

Διαλέξτε την πόρτα που θέλετε, απομνημονεύστε τον αριθμό της και βρείτε παρακάτω τι λέει για σας αυτός ο αριθμός.

Πόρτα 1
Σας αρέσουν τα απλά πράγματα στην ζωή. Αναζητάτε την ηρεμία, την μοναξιά καθώς και να μένετε μόνοι για μεγάλα διαστήματα. Προτιμάτε να μένετε στο σπίτι με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας παρά να βγαίνετε έξω. Το μέλλον σας είναι χαρούμενο γιατί γνωρίζετε τι θέλετε. Σας αρέσει η απλότητα και η αυθεντικότητα! Προσοχή όμως στην ανία!

Πόρτα 2
Σας αρέσει ο επιπλέον πλούτος αλλά ξέρετε πως μόνο με την σκληρή δουλειά μπορεί να το καταφέρετε. Διαλέγοντας την πόρτα με τα σκαλιά δείχνετε ότι έχετε την τάση να ανεβείτε πιο ψηλά. Αποζητάτε τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή αλλά για αυτά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και κυριολεκτικά να προσπαθείτε…σκαλί σκαλί. Δεν φοβάστε να ανεβείτε την σκάλα! Αντίθετα βρίσκετε ευχαρίστηση στο ταξίδι σας προς την κορυφή.

Πόρτα 3
Πρέπει να είστε προσεκτικοί ! Έχετε την τάση για περιπέτεια στο άγνωστο και επειδή έχετε την αίσθηση πως τελικά θα δικαιωθείτε , προσπερνάτε τις προειδοποιήσεις χωρίς να δίνετε σημασία. Ο πυροσβεστικός κρουνός συμβολίζει την πιθανότητα κινδύνου και κανείς δεν μαντεύει τι βρίσκεται από την άλλη μεριά της πόρτας. Εάν πρόσφατα αισθανθήκατε τις επιπτώσεις από ρίσκα που πήρατε ίσως είναι η ώρα να βαδίσετε λίγο πιο προσεκτικά. Το νούμερο 26 που κρέμεται πάνω από την πόρτα είναι ένας σημαντικός αριθμός για τους Χριστιανούς και τους Εβραίους καθώς συμβολίζει τον Θεό . Σου αρέσουν τα επικίνδυνα μονοπάτια αλλά πιστεύεις ή δεν πIστεύεις , είναι ανακούφιση να γνωρίζεις ότι κάποιος σε προσέχει!

Πόρτα 4
Εάν διαλέξεις αυτή την πόρτα είσαι προετοιμασμένος για μάχη! Είτε πρόκειται για δικαστική μάχη , προσπάθεια για δύναμη ή θέλετε προαγωγή στη δουλειά σας , έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία και θα κερδίσετε. Το κόκκινο συμβολίζει δύναμη όπως και οι τοίχοι του κάστρου. Ούτε τα σίδερα ούτε οι αιχμηρές άκρες θα καταφέρουν να σας τρομάξουν για να παραιτηθείτε από αυτό που πιστεύετε ότι δικαιούστε. Περιμένατε πολύ καιρό απ’ έξω αλλά τώρα που περάσατε την τάφρο, είστε έτοιμοι να καταλάβετε όλο το κάστρο!Πόρτα 5
Εάν διαλέξατε αυτήν την πόρτα, μην ανησυχείτε. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν σύντομα. Θέλετε άνεση και ηρεμία .Έχετε περάσει πολλά τελευταία στον επαγγελματικό ή στον προσωπικό τομέα και αποζητάτε λίγη γαλήνη κοντά σε ανθρώπους που σας είναι πιστοί και σας αγαπούν χωρίς αντάλλαγμα. Περάσατε δύσκολα αλλά σκεφτείτε ότι ξέρετε τι ζητάτε. Βρείτε ανθρώπους και δραστηριότητες που θα σας παρέχουν σταθερότητα και αποφύγετε αυτούς που θέλουν να κουνήσουν τη βάρκα.

Πόρτα 6
Ξέρω ότι φορτωθήκατε πολλά στην πλάτη σας τελευταία , αλλά τα καλά νέα είναι ότι έχετε την αισιοδοξία και τη δύναμη να τα βγάλετε πέρα. Θα αφήσετε πίσω σας το σκοτάδι σύντομα , αλλά έχετε λίγο ακόμα δρόμο. Δεν φτάσατε στο ’φως’ ακόμη αλλά αχνοφαίνεται. Αν και το λαμπερό μέλλον φαντάζει μακρινό , δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε ! Σκεφτείτε όλα όσα αφήσατε πίσω. Τα χειρότερα πέρασαν και εάν συνεχίσετε την προσπάθεια θα αποκτήσετε την ελευθερία που ψάχνετε.

Πόρτα 7
Ετοιμαστείτε για το χάος στο μέλλον σας αλλά μπορείτε να το χειριστείτε. Νοιώθετε πιο άνετα να μην ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας .Σας αρέσει να αφήνετε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και κάθε πόρτα είναι μια πόρτα που θέλετε να περάσετε. Τα πράγματα μπορεί να σας έρχονται από παντού, έτσι προετοιμαστείτε για απρόσμενες εκπλήξεις αλλά αυτό δεν είναι τίποτα το καινούριο για εσάς. Όταν το απρόσμενο εμπόδιο έρχεται κατά πάνω σας , απλά ετοιμαστείτε να ανοίξετε μια άλλη πόρτα.

Πόρτα 8
Σίγουρα είστε ο περίεργος τύπος, και μπορεί η περιέργεια να σκότωσε τη γάτα , εσείς όμως θα ανταμειφθείτε γι’ αυτήν. Υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στην αδιαφορία και την περιέργεια και εσείς γνωρίζετε τη διαφορά πολύ καλά. Ξέρετε ότι είναι καλό να ρισκάρετε αλλά πρέπει να έχετε και μια ιδέα από τυχόν επιπτώσεις. Αυτή η περιέργεια και η αίσθηση περιπέτειας θα σας αποζημιώσουν. Ξέρετε αυτό το ένα πράγμα που σκέφτεστε να τολμήσετε αλλά δεν το κάνετε γιατί δεν είστε σίγουροι αν είναι το σωστό; Τολμήστε το! Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *