Το 11χρονο αγόρι που μετατρέπεται σε άγαλμα (Video -Photos)

Όταν η Nar Kumari κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της τον γιο της δεν θα μπορούσε να νιώσει πιο όμορφα. Ανταποκρινόταν στα λόγια της και έμοιαζε σαν όλα τα νεογέννητα παιδιά, αλλά 15 μετά μέρες μετά από την επιστροφή τους στο σπίτι άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα στο δέρμα του παιδιού. Το δέρμα του παιδιού άρχισε να ξεφλουδίζει και να αντικαθίσταται από χοντρά μαύρα «λέπια» που σταδιακά και με πολύ πόνο καλύπτουν όλο του το σώμα.

Η σπάνια δερματική πάθηση τον μετατρέπει όπως γράφει η Daily Mail σε πέτρινο άγαλμα και δυσκολεύει την ικανότητά του να προχωρήσει ακόμη και να μιλήσει. Ο μικρός πάσχει από ιχθύαση μία κληρονομική νόσος με κύριο χαρακτηριστικό το ξηρό και λεπιδώδες δέρμα. Η εμφάνιση του παιδιού τρομοκρατεί τα άλλα παιδιά και ο 11χρονος Ramesh είναι μόνος χωρίς φίλους.

Για μεγάλο διάστημα η φτωχή οικογένεια δεν είχε καμία ελπίδα για θεραπεία και παρακολουθούσαν ανήμποροι το παιδί τους να μετατρέπεται σε πέτρα.

Από την ηλικία των πέντε, λέει η μητέρα του δεν μπορούσε πια να περπατήσει και είναι μόνο ικανός να ενημερώνει τους γονείς του ότι πεινάει ή ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Όλα τα παιδιά που τον βλέπουν βάζουν τα κλάματα και φεύγουν τρέχοντας, πρόσθεσε η μητέρα του τονίζοντας ότι είναι πολύ δυσάρεστο να βλέπει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί της και κυρίως να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει.

Τα χρήματα που βγάζει η οικογένεια δεν αρκούν ούτε για τα καθημερινά και δεν μπορούν να αντέξουν πολυδάπανες θεραπείες, αλλά η ιστορία του παιδιού έγινε γνωστή και η διάσημη τραγουδίστρια Joss Stone με τη βοήθεια μιας τραγουδίστριας από το Νεπάλ, διοργανώνουν συναυλία και τα έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια του παιδιού για να ανταπεξέλθει στα έξοδα της θεραπείας.

Το παιδί έχει ξεκινήσει θεραπεία και ήδη υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, γράφει η Daily Mail, αλλά μαζί με τη χαρά αυξάνουν τη θλίψη της μητέρας του παιδιού που τόσα χρόνια έβλεπε το παιδί της να υποφέρει επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι νωρίτερα για την θεραπεία του. Η ευχή της είναι να μπορέσει να δει το παιδί της κάποια στιγμή να περπατήσει ξανά.

«Ευχαριστώ θερμά τη Joss Stone για την πρωτοβουλία της να βοηθήσει το παιδί μου, ποτέ δεν θα είμαι σε θέση να την ευχαριστήσω αρκετά, έκανε για το παιδί μου ό,τι κανείς άλλος και της χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου» πρόσθεσε η μητέρα του Ramesh.

topontiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *