Το OnePlus 7T στοχεύει στην κορυφή της mid range κατηγορίας

Το OnePlus 7T στοχεύει στην κορυφή της mid range κατηγορίας

Μπορεί να είναι τα high end smartphones εκείνα που εντυπωσιάζουν, αλλά οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να αγοράσουν ένα mid range κινητό.

Με αυτό το στοιχείο κατά νου, το OnePlus 7T φαίνεται πως θέλει να κατακτήσει την εν λόγω κατηγορία με τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται να αντικαταστήσει το OnePlus 7, το οποίο είχε κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον περασμένο Μάιο, ενώ απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν το αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό που ζητά το OnePlus 7 Pro. Ουσιαστικά, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία πιο προσιτή οικονομικά πρόταση της OnePlus, η οποία, όμως, εμφανίζεται με αρκετές τεχνολογικές χάρες.

Έτσι, το OnePlus 7T είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη 6.55 ιντσών σε ανάλυση 1080×2400 pixels. Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκουμε τον Qualcomm Snapdragon 855 Plus, ο οποίος συνδυάζεται με μνήμη RAM 8 GB. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης έχει φτάσει πλέον στο νέο μοντέλο στα 90 Hz, στοιχείο που έχει εμφανή οφέλη για το gaming. Στον τομέα του imaging, το OnePlus 7T έχει μία κάμερα με αισθητήρα 16 Megapixel για τις selfies σε διαμόρφωση notch στην κορυφή της οθόνης, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία διάταξη τριών καμερών με αισθητήρες 48, 16 και 12 Megapixel.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 3800 mAh, ενώ η πιο καλά εξοπλισμένη έκδοσή του θα έχει και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB. H τιμή που ανακοίνωσε η εταιρεία για την έκδοση με τα 128 GB εσωτερικής μνήμης και τα 8 GB μνήμης RAM είναι στα 599 δολάρια στις ΗΠΑ. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινούσε η εμπορική πορεία του εν λόγω μοντέλου και στις ευρωπαϊκές αγορές. Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο μοντέλο επιδιώκει να κάνει αίσθηση όπου και αν γίνει διαθέσιμο.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *