Φυσικά στοιχεία των αρχαίων αστροναυτών εξωγήινων βρίσκεται σε όλο τον πλανήτη… Γιατί δεν μάθαμε αυτή την ιστορία; (εικονες)

1Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι διαφορετικές φυλές επισκέφθηκαν σε διαφορετικές περιόδους της ιστορίας της Γης, και δημιουργήσουν διάφορα…προγράμματα (πολιτισμών), καταγράφονται όλες οι δήθεν κυβερνήτες της Γης πάνω από 400.000 ετών, οι οποίοι είχαν πει ότι είναι θεοί, ημίθεοι, ή αθάνατοι … ή μια ψυχή που παίζει όλους τους ρόλους. Σε μυθολογία των Σουμερίων ο Anunnaki ήταν ένα πάνθεον του καλού και του κακού θεούς και θεές που ήρθαν στη γη για να δημιουργήσουν το ανθρώπινο γένος.αυτοί οι θεοί ήρθαν από Nibiru – «Πλανήτης των Crossing». Οι Ασσύριοι και Βαβυλώνιοι αποκαλούσαν «Μαρντούκ», επικεφαλής θεό τους. οι Σουμέριοι, έλεγαν ότι ένας χρόνος στον πλανήτη Nibiru, ένας sar, ήταν ισοδύναμο χρόνος για 3.600 χρόνια της Γης.οι Anunnaki και η διάρκεια ζωής τους ήταν 120 SARS που είναι 120 x 3.600 ή 432.000 χρόνια. Σύμφωνα με της γραφές οι Anunnaki έφτασαν στη Γη από την εποχή του Μεγάλου Κατακλυσμού.

Βρετανικό Μουσείο παρουσιάζει τον Σουμερίων Θεο Νινούρτα (επίσης γνωστό με άλλα ονόματα) σε μια πύλη ( Stargate , Portal). Ο πατέρας του ήταν Ενλίλ και η μητέρα του, Ninlil. Νινούρτα είναι πολύ καθαρά με τη χρήση δείκτη του για να ωθήσει κάτι στον τοίχο. Φοράει δύο συσκευές χειρός, που χρησιμοποιείται για το ταξίδι στο χρόνο. Το έμβλημα γύρω από το λαιμό του, ταιριάζει με το σχεδιασμό όπως των Ναϊτών Ιπποτών.

Σουμεροί Θεοί Δημιουργία

Και οι δύο συσκευές έχουν τα όπλα χειρός που χρησιμοποιούνται για το ταξίδι στο χρόνο,

κωδικοποίηση, τηλεμεταφορά και επικοινωνία.

Δημιουργία από τον ήχο

Καμπαλά Δέντρο της Ζωής

Ιερή Γεωμετρία και Συνείδηση

Ahura Madza – Επίσκοπος της Γης – Ανώτατη Εξωγήινης Νοημοσύνης
Ζωροαστρής
Ουρά του λιονταριού – Σφίγγα – Σοφία – αρσενικό ή θηλυκό;

 

Σουμερίων Θεών

κρατώντας συμβολικα το Άγιο Δισκοπότηρο

τι λέει για αυτά η εκκλησιά ? είναι του αντίχριστου ? γιατί τα κρατούν κρυφά γιατί δεν μάθαμε αυτά ας μου πει ένας παπάς μήπως τελικά ζούμε σε ένα ψέμα μήπως τελικά όλα αυτά που μας λένε είναι ένα παραμυθάκι ?

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *