Άντρες: Πώς είναι το κορίτσι των ονείρων τους;

Τι θέλουν οι άντρες; Συνήθως εκείνοι αναρωτιούνται τι θέλουμε εμείς γιατί οι γυναίκες έχουμε πιο σύνθετες προσωπικότητες…
Ξέρουμε, όμως πραγματικά, αν το πρότυπο της ‘ψηλής, μυστηριώδους ξανθιάς’ ή της ‘γλυκιάς, αθώας μελαχρινής’ είναι αυτό που πραγματικά αναζητούν; Οι άντρες απαντούν, λύνοντας την απορία μας και αποκαλύπτοντας τα 10 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει απαραίτητα το κορίτσι των ονείρων τους:

1. Όμορφη και γυμνασμένη: Το πρώτο πράγμα που παρατηρούν σε μια γυναίκα, όπως αποκαλύπτουν, είναι το πρόσωπο και το σώμα. Μια όμορφη εμφάνιση στέλνει το μήνυμα ότι ενδιαφέρεσαι για τον εαυτό σου και πως ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όσο για τα χαρακτηριστικά που τους αρέσουν, φαίνεται πως όταν μια κοπέλα έχει μια καλή προσωπικότητα τους αρέσει περισσότερο ακόμα κι αν δεν είναι ο ‘τύπος’ τους!

2. Πιστή: Το κορίτσι των ονείρων τους είναι πιστό. Όχι μόνο δεν θα τον απατήσει ποτέ αλλά θα τον υποστηρίζει πάντα ακόμα κι όταν… έχει άδικο!

3. Χαρούμενη: Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να έχουν μια κοπέλα που γκρινιάζει, δεν της αρέσει τίποτα και είναι απογοητευμένη από την καθημερινότητά της.

4. Έξυπνη: Η ιδανική σύντροφος είναι έξυπνη, μπορεί να κάνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με εκείνον αλλά και τους φίλους του και έχει μια σπιρτόζα προσωπικότητα.

5. Να είναι καλή στο κρεβάτι: Τι σημαίνει αυτό για τους άντρες; Να παίρνει πρωτοβουλίες, να του λέει ότι είναι σέξι και να είναι και η ίδια ποθητή.

6. Να είναι θηλυκή και ποτέ αδύναμη: Αν έχεις πει έστω και μια φορά ‘θέλω έναν πραγματικό άντρα’ τότε μάλλον ξέρεις και πως είναι η πραγματική γυναίκα για τους…

7. Έχει αυτοπεποίθηση: Η ζήλεια δεν κάνει κακό, αρκεί να μην είναι υπερβολική. Οι άντρες αναζητούν μια γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση, αγαπάει τον εαυτό της και γιατί όχι, τον θαυμάζει.

8. Είναι περιποιημένη: Η ιδανική γυναίκα για τους άντρες είναι πάντα περιποιημένη αλλά ποτέ δεν δείχνει ότι προσπαθεί. Ίσως οι άντρες να έχουν επηρεαστεί πολύ από τις χολιγουντιανές ταινίες, για αυτό ονειρεύονται ένα κορίτσι που ξυπνάει με τέλειο χτένισμα και ντύνεται πάντα με στιλ!

9. Καλή μαγείρισσα: Όχι, δεν θέλουν το κορίτσι τους να είναι ‘κορίτσι για σπίτι’, θέλουν το κορίτσι τους να είναι καλό σε όλα. Να είναι επιτυχημένη επαγγελματικά αλλά και μια καλή νοικοκυρά.

10. Να είναι ανεξάρτητες οικονομικά: Οι άντρες εκτιμούν περισσότερο τις γυναίκες που έχουν στόχους και είναι οικονομικά ανεξάρτητες, ενώ αντίθετα δεν ελκύονται από όσες θέλουν να βασιστούν αποκλειστικά πάνω τους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *