Έχετε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στη σχέση σας; ΜΗΝ το πείτε στους φίλους σας! Δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος!

1Έχετε προβλήματα με την σχέση σας; Μην τα πείτε στις φιλενάδες σας, γιατί έτσι αυξάνονται περισσότερο οι πιθανότητες να χωρίσετε με τον αγαπημένο σας…

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι φιλενάδες δεν είναι τελικά τόσο χρήσιμες όσο πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, ειδικά όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις. Οι γυναίκες που ανοίγουν την καρδιά τους σε μία φίλη για να πουν τον πόνο τους, έχουν πάνω από 30% πιθανότητες να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Οι συμβουλές που δίνουν οι φιλενάδες που είναι ζηλιάρες και ανικανοποίητες από την δική τους σχέση, δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων. Επιπλέον, μεταφέρουν ασυναίσθητα τα προβλήματά τους στις σχέσεις των άλλων. Οι φίλες μπορεί να γίνουν ο χειρότερος εχθρός των γυναικών όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής Γιάκομπ Τζένσεν από το Πανεπιστήμιο Ανατολικής Καρολίνας.

Με το να εμπιστεύεσαι τα προβλήματά σου στην καλύτερή σου φίλη, στην ουσία μεγεθύνεις τα προβλήματα στη σχέση σου και προκαλείς ανισορροπία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι γυναίκες που εμπιστεύονται τα προβλήματά τους στις φίλες τους έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να χωρίσουν. Η έρευνα διήρκεσε δύο χρόνια και διεξήχθη σε δείγμα 67 γυναικών, ηλικίας 20 ετών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *