Αγγελος Βούλγαρης ενας απο τους μεγαλυτερους πολιτικους αναλυτες στην Ελλαδα

Ο Αγγελος Βουλγαρης ειναι ενας απο τους καλυτερους πολιτικούς αναλυτες στην Ελλαδα .

Ο Αγγελος Βουλγαρης Εχει διατελεσει διευθυντης προγραμματος στους μεγαλυτερους ραδιοφωνικούς σταθμους στην Ελλαδα και κατεχει το ρεκορ ακροαματικοτητας στο ελληνικο ραδιοφωνο με 1.800.000 ακροατες την ημερα σε καθημερινη εκπομπη στον Atlantis fm Δευτερα εως Παρασκευη 7 με 10 το απογευμα απο το 1998 εως το 2004  με την εκπομπη ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ .

Ο Αγγελος Βουλγαρης Ειναι απο τους μεγαλυτερους και καλυτερους τραγουδοποιούς στην Ελλαδα στιχουργος και συνθετης μερικων απο των μεγαλυτερων μουσικων επιτυχιών  στην Ελλαδα.

Μερικες απο τις πιο μεγαλες επιτυχιες του Αγγελος Βουλγαρης ειναι τα τραγουδια , Σαν Ζογκλερ μου γελάς , Μια ματια σου , Νιωθω , και πολλα αλλα ακομα τραγουδια που εγιναν επιτυχιες με 2 χρυσους δισκους και 1 πλατινενιο δισκο στην κατοχη του ως συνθετης και στιχουργος.

Ο Αγγελος Βουλγαρης εχει διατελεσει παρουσιαστης στην ελληνικη τηλεοραση σε εκπομπες μουσικων εκπομπων και πολιτικων εκπομπων με πολυ μεγαλες τηλεθεασεις και ακροαματικοτητες.

Ο Αγγελος Βουλγαρης Ειναι ιδιοκτητης και διαχειριστης αρκετων μεγαλων ιστολογιών – sites με πολυ μεγαλη επισκεψιμοτητα και φανατικους αναγνωστες.

Ο Αγγελος Βουλγαρης Γεννηθηκε τον Ιανουαριο του 1969 στα Μεγαρα Αττικης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *