Αγόρι και κορίτσι καταγράφουν ξεχωριστά τους single εαυτούς τους ανάμεσα σε ζευγαράκια

Το να είσαι καιρό χωρίς σχέση σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως μοναχικά. Το να είσαι, όμως, μόνος σου και να περιτριγυρίζεσαι από ζευγαράκια… ε δεν αντέχεται. Δεν χρειάζεται πάντως να γκρινιάξουμε καθόλου όλοι εμείς που έχουμε βρεθεί σε ανάλογη θέση, γιατί υπάρχει ήδη ένα αγόρι και ένα κορίτσι στο Instagram που το κάνουν για εμάς.

Η ζωή σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης

Αχ η αγάπη! Είναι η κινητήριος δύναμη για όλο τον κόσμο. Εκτός από μένα. Που απλά βρίσκομαι στο φόντο ερωτευμένων ζευγαριών

Με αυτά τα αισιόδοξα λόγια περιγράφει το λογαριασμό της στο Instagran αυτό το κορίτσι, χωρίς να μας αποκαλύπτει το όνομα της όμως. Ο λογαριασμός της που ονομάζεται Third Wheel Extravaganza έχει αποκτήσει πολλούς followers και η ίδια έχει γίνει ένα είδος μικρής διασημότητας στα social media. Ο αυτοσαρκασμός και το χιούμορ της για την single ζωή της, ανάμεσα σε ερωτευμένα ζευγάρια έχει κάνει το κοινό να την συμπαθήσει και να συμπάσχει μαζί της.

 

single koritsi se gamo
Third Wheel Extravaganza
single koritsi kai files
Third Wheel Extravaganza
single koritsi kai zevgari
Third Wheel Extravaganza
single koritsi selfie
Third Wheel Extravaganza
single koritsi kai i parea
Third Wheel Extravaganza
single anamesa se zevgaria
Third Wheel Extravaganza

Αντίστοιχα, λοιπόν ένας νεαρός καταγράφει και αυτός τη ζωή του ως τύπος που κρατάει το φανάρι σε ζευγάρια. Οι κάπως awkward selfies του έχουν τρελάνει κόσμο στο διαδίκτυο και έχει και αυτός αποκτήσει πολλούς followers στον λογαριασμό του, που έχει το όνομα earthyhillgivens.

single agori akolouthi zevgari
elitedaily
single agori
elitedaily
single agori selfie
elitedaily
single agori kai zevgari
elitedaily

Μήπως, λοιπόν, έχει έρθει η στιγμή αυτοί οι δύο μοναχικοί social media stars να συναντηθούν από κοντά και να πάψουν πλέον να είναι μόνοι; Απ΄ ότι φαίνεται έχουν πολλά κοινά οι διό τους…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *