Αλέφαντος: Τι θα ψηφίσω στις εκλογές. Τρομερό πολιτικό σχόλιο ενόψει εκλογών από τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή

1Επειδή δεν υπάρχουν αθλητικά, θα μιλήσω τώρα για τις εκλογές. Παρακολουθώ στενά τα πράγματα, εγώ ήμουν Ανδρέας Παπανδρέου. Ο γιος του όμως μας κατέστρεψε, έλεγε λεφτά υπάρχουν και τελικά μας πήγε στο ΔΝΤ. Τώρα για να καταλήξω περιμένω να …τους ακούσω οπωσδήποτε σε ντιμπέιτ. Θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία των δημοσιογράφων, αλλά και των κομμάτων, αν δεν τους πιέσουν για να γίνει ντιμπέιτ με Σαμαρά-Τσίπρα. Ο λαός δικαιούται να γνωρίζει πριν καταστραφεί….
Ο Σαμαράς λέει είμαστε στην τελική ευθεία, δεν θα κατεβάσουμε άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, θα έχουμε και σίγουρη χρηματοδότηση από τους ξένους, σας παρέχω ασφάλεια. Το κατάλαβε κιόλας ότι έπρεπε να λήξουν οι αναλγησίες όπως το να κόβουν το ρεύμα στον φτωχό. Αυτό το έγκλημα που έκαναν, να μην υπάρχει ρεύμα σε σπίτι με παιδιά και γέρους, να τον στέλνεις δηλαδή τον άλλο στην αυτοκτονία. Δεν έχει λεφτά να βγει έξω να διασκεδάσει, να μην μπορεί να δει και τηλεόραση, να μην μπορεί να έχει θέρμανση, να μην μπορεί να μαγειρέψει, να μην μπορεί να κάνει ένα ζεστό μπάνιο. Τότε γιατί να ζει; Και πώς να ζει; Θα τρελαθεί ο άνθρωπος.

Από την άλλη βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει δεν αναγνωρίζω τίποτα από τις δεσμεύσεις Σαμαρά, θα κάνω πραγματική διαπραγμάτευση με τους ξένους και άμα τσαμπουκαλευτούν αυτοί θα τσαμπουκαλευτώ κι εγώ, δεν θα πληρώνω τόκους και τοκοχρεολύσια.

Και αναρωτιέμαι: Πώς θα τα δεχτούν αυτά οι ξένοι; Πώς θα τα δεχτούν τα κοινοβούλιά τους; Αυτοί εκεί εκλέγονται για τα συμφέροντα των δικών τους λαών.

Έχετε τύχει να δανείσετε ποτέ το γείτονά σας, να μην σας επιστρέφει αυτά που του δανείσατε και να σας κάνει και τσαμπουκά από πάνω; Είναι επικίνδυνα αυτά.

Θα πάει ο Τσίπρας στη Μέρκελ, θα τον περιμένουν οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Γάλλοι, οι Φινλανδοί και θα του πουν “καλώς τα παιδιά, καλώς τα”! Μόλις του πουν όχι, αυτός τι θα κάνει; Πού θα βρεις τα λεφτά είναι το μεγάλο ερώτημα. Τσαμπουκάδες χωρίς λεφτά δεν γίνονται. Θα μας πας σε χρεοκοπία; Πού μας οδηγείς; Στη δραχμή;

Σε ποια δραχμή όμως, όχι στην παλιά, τότε που είχαμε παραγωγή, τώρα δεν παράγουμε τίποτα, θα φάμε μεταξύ μας τις σάρκες μας; Ποιος θα καλλιεργεί ντομάτες και θα έχει κατσίκια; 4 εκατομμύρια κόσμος στην Αθήνα; Και πώς θα ζούμε; Όλοι από τον τουρισμό; Πλάκα κάνουμε;

Εδώ μού λένε κάποιοι φίλοι μου ότι όποιος έχει ευρώ φυλαγμένα, αν υπάρξει δραχμή θα τριπλασιάσει την αξία των χρημάτων του. Πού θα τα βρεις τα λεφτά κύριε Τσίπρα; Λέπι δεν θα μείνει. Εγώ δεν έχω λεφτά αλλά σκέφτομαι αυτούς που έχουν. Κορόιδα είναι; Ή θα φορολογήσεις τους εφοπλιστές; Όχι μόνο τα λεφτά τους παίρνουνε αυτοί, αλλά και τα καράβια τους, βάζουνε και ξένη σημαία.

Με τα χίλια να ψηφίσουμε Τσίπρα και να τον στηρίξουμε, αρκεί να μας πει ξεκάθαρα πού θα μας πάει. Να μας πει ρε παιδί μου ποιο θα είναι το αρνητικό σενάριο και πόσο καιρό θα κρατήσει να κάνουμε υπομονή. Αυτοί όμως συνέχεια θολώνουν τα νερά και ο καθένας τους σε αυτό το κόμμα λέει το κοντό του και το μακρύ του. Μας έχουν μπερδέψει.

Δεν θέλω να καταστραφούμε και μετά να βγαίνει και ο Σαμαράς να μας κουνάει το δάχτυλο και να λέει “εγώ σας τα έλεγα, εσείς αποφασίσατε να καταστραφείτε”.

Θα κλείσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Δεν υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα που να μπορεί να κοντράρει τους ξένους, όπως δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα που να κοντράρει τη Ρεάλ, την Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα, την Τσέλσι κ.λπ..

Και λες θα πας να πάρεις μαζί σου τον Νότο. Κανείς δεν θα έρθει μαζί σου! Κανείς δεν θα σε στηρίξει. Είναι σαν να πάνε να κάνουν συμμαχία εναντίον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ο Εργοτέλης με τον Πλατανιά. Οι άλλοι έχουν τα λεφτά, οι άλλοι έχουν και τον μεγάλο αριθμό κόσμου, εσύ τι έχεις; Οι άλλοι έχουν Ρονάλντο, Ρόμπεν, Νόιερ, Μέσι, εσύ θα καταλήξεις σαν τη Νίκη Βόλου χρεοκοπημένος. Έξω από το πρωτάθλημα.

Θέλω να μας πει ο Τσίπρας πού θα βρει τα λεφτά αν πάει σε κόντρα, και θα τον ψηφίσω. Να μας πει ότι θα βρει τα λεφτά από τον Πούτιν ο οποίος αν και τεράστια χώρα τρώει υποτίμηση 50% στο ρούβλι στο άψε σβήσε.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και κόμματα ξεφυτρώνουν σωρηδόν. Ο καθένας φτιάχνει και από ένα κόμμα. Λεφτά δεν βγαίνουν αλλιώς στην Ελλάδα, πάνε για τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς και για τις παχυλές κομματικές επιδοτήσεις. Βγαίνει ο άλλος και σου λέει “Το Ποτάμι”. Ποιο ποτάμι και ποια λίμνη. Δεν το κατάλαβα, τι πρεσβεύει αυτό το κόμμα; Είναι αριστερό; Είναι δεξιό; Είναι κέντρο; Έχει γίνει ένα αλαλούμ.

Κάτι τελευταίο: Θα σε αφήσουνε οι ξένοι να ορθοποδήσεις έπειτα από έναν τσαμπουκά; Θα σε αφήσουν εδώ πέρα να ευημερείς και να σε βλέπουν να ζηλεύουν οι άλλες χώρες που είναι φορτωμένες με χρέη; Εγώ σου λέω ότι θα σου βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές για να σε βλέπουν οι λαοί άλλων δανεισμένων χωρών και να τρομάζουν να πάνε σε χρεοκοπία.

sportdog.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *