Αληθινά γεγονότα που φαίνονται παράξενα και απίστευτα!!

1Δείτε μερικά αληθινά γεγονότα, μπορεί να φαίνονται απίστευτα και παράξενα αλλά έτσι είναι ο κόσμος..

Αδερφική αγάπη
Τρομακτική σύμπτωση κι όμως αληθινή. Ένα παντρεμένο ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία, ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα είναι δίδυμα αδέρφια! Τα δύο αδέρφια είχαν χωριστεί στη γέννα και είχαν υιοθετηθεί από διαφορετικούς γονείς και, όταν χρόνια αργότερα γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Μετά από την σοκαριστική είδηση της συγγένειας τους, αποφάσισαν φυσικά να χωρίσουν και να περιορίσουν τις σχέσεις τους σε …; οικογενειακό επίπεδο.

Τρώγοντας με τους λύκους
Ένας λύκος μπήκε σε ένα κατάμεστο μπαρ, στην Ιταλία, άρπαξε ένα σάντουιτς και έφυγε σαν κύριος, χωρίς να ενοχλήσει κανέναν από τους θαμώνες. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ έμεινε «κόκαλο» όταν είδε το λύκο να μπαίνει στο μαγαζί του και δήλωσε ότι όλοι είχαν, βέβαια, τρομοκρατηθεί. «Μάλλον ξέφυγε από το εθνικό πάρκο», είπε αργότερα στη αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για να βρει με ποιόν τρόπο το «έσκασε» ο λύκος από το πάρκο και πως βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή. Το ευχάριστο και παράξενο είναι πως δεν πείραξε κανέναν και προτίμησε να φάει ένα σάντουιτς παρά …; έναν άνθρωπο.

You can leave your hat on
Ο κύριος Cai Ruigong, από την Ταϊβάν, είχε υποσχεθεί στο πατέρα του ότι εάν έφτανε πάνω από 100 ετών, θα φέρει μια στριπτιζέζ στην …; κηδεία του. «Του άρεσε πολύ να ταξιδεύει και να πηγαίνει σε στριπτιζάδικα,» είπε ο γιος του, δικαιολογώντας την υπόσχεσή του. Ο πατέρας του πέθανε στην ηλικία των 103 ετών και ο γιος κράτησε την υπόσχεση του και έφερε την χορεύτρια, η οποία χόρεψε ημίγυμνη μπροστά από το φέρετρο!

Βαρέθηκα τη ζωή μου!
Ένας 44χρονος άντρας από την Αυστραλία δημοπρατεί στο eBay όλη του ζωή: το σπίτι, τη δουλειά του, τα ρούχα και τους φίλους του. Γιατί το κάνει αυτό; Μετά από το διαζύγιό του, θέλει, λέει, να ξεκινήσει μια νέα ζωή από την αρχή- κυριολεκτικά. Το «πακέτο» που προσφέρει ο Ian Usher ξεπερνάει τις 400 χιλιάδες ευρώ. Η δημοπρασία αυτή θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου, οπότε όσοι θέλετε τη ζωή του, προσέλθετε στην ιστοσελίδα

Πόσο γκαντέμης είσαι;
Η απόδειξη ότι κάποιους ανθρώπους τους κυνηγάει μονίμως ένα μαύρο συννεφάκι. Τρεις μέρες αφού ένας Γερμανός έκλεψε μια σπάνια συλλογή χρυσών νομισμάτων, παρέδωσε ο ίδιος τον εαυτό του στη αστυνομία χωρίς να το ξέρει. Πήγε ο άνθρωπος να καταθέσει σε μια θυρίδα τα κλεμμένα του νομίσματα χωρίς να λογαριάσει όμως την απίστευτη γκαντεμιά του! Ο υπάλληλος της τράπεζας όπου πήγε για να φυλάξει τα λεφτά ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης της συλλογής. Λίγο μετά την κατάθεση του ληστή, ο τραπεζικός υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι τα συγκεκριμένα νομίσματα αξίας 50 χιλιάδων ευρώ- ήταν τα ίδια τα οποία είχαν κλέψει από το σπίτι του τις προάλλες. Ας πρόσεχες αξιότιμε κύριε κλέφτη.

Κλαμπ Φέρετρο
Έναν εξαιρετικά πρωτότυπο και …; μακάβριο τρόπο για να διαφημίσει τις υπηρεσίες του βρήκε ένα γραφείο τελετών στην Ουκρανία. Κατασκεύασε ένα μπαρ σε σχήμα φέρετρου (!) στη λουτρόπολη Τρούσκαβετς για να προσελκύσει τους τουρίστες στην περιοχή! Το μπαρ, που θα ονομάζεται «Αιωνιότητα», όπως και το γραφείο τελετών, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του μέσα τους επόμενους μήνες. Το κλαμπ-φέρετρο έχει μήκος είκοσι, πλάτος έξι και ύψος δέκα μέτρα και είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο πεύκου. Αντί για τραπέζια το μπαρ θα έχει μικρά φέρετρα και τα φαγητά που θα σερβίρει θα έχουν ονόματα που θα παραπέμπουν σε επικήδειες τελετές, όπως σαλάτες των “εννιάμερων” και των “σαραντάμερων”. Ευχάριστο, δε μπορείς να πεις.

Χόμερ ζει και βασιλεύει
Ένας Αυστραλός είχε δέσει με τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου του ένα κιβώτιο μπύρες και όχι το 5χρονο παιδί του! «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου» δήλωσε ο αστυνομικός Ουέιν Μπουρνέτ, ο οποίος και τον συνέλαβε προσθέτοντας, «Πολλές φορές έχουμε σταματήσει οχήματα για να μην περάσουν αλκοόλ σε απαγορευμένες περιοχές, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τη μπύρα να έχει μεγαλύτερη σημασία από ένα παιδί». Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν τέσσερις ενήλικες, και ανάμεσα σε εκείνους που κάθονταν στο πίσω κάθισμα ήταν το κιβώτιο με τις μπύρες και πάνω του καθόταν το παιδί. Βίβα λα σερβέσα!

All day πορνό
Πόσες σελίδες πορνό μπορεί αν επισκεφτεί ένας άνθρωπος την ημέρα; Από ότι φαίνεται την απάντηση έδωσε ένας Γιαπωνέζος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος υπέστη περικοπή μισθού κατά 190 δολάρια το μήνα επειδή επισκεπτόταν περίπου 10 χιλιάδες sites πορνό ημερησίως! Στο διάστημα εννέα μηνών όπου βρισκόταν στη συγκεκριμένη δουλειά είχε μπει σε 780 ιστοσελίδες, αλλά τον πήραν χαμπάρι μόνο όταν ο υπολογιστής του κόλλησε ιό. «Κανείς δεν είχε παρατηρήσει κάτι περίεργο. Ίσως φταίει ότι το γραφείο του είναι απομακρυσμένο σε σχέση με των υπολοίπων», δήλωσε ανώτερο στέλεχος του δημαρχείου.

Συγνώμη, που είναι η τουαλέτα;
Ένα γυμνάσιο στην Καμπάνγκ της Ταϊλανδής, ή καλύτερα …; οι τουαλέτες του σχολείου είναι κάπως διαφορετικές από όλου του υπόλοιπου κόσμου. Υπάρχει μία πόρτα για τα κορίτσια, μία για τα αγόρια και άλλη μία για …; τους τρανσέξουαλ! Την πρωτάκουστη αυτή απόφαση πήρε το σχολείο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα «μπερδεμένα» αγόρια. «Δεν είμαστε αγόρια, για αυτό δε θέλουμε να χρησιμοποιούμε τα αποχωρητήρια των αγοριών,» δήλωσε 13χρονος μαθητής. Αν αναρωτιέστε την πινακίδα που έχει η εν λόγω πόρτα, απεικονίζεται μισός άνδρας και μισή γυναίκα.

Πόσο κοστίζει ένας …;ευνουχισμός;
Ένας 38χρονος Ρουμάνος υπεβλήθη σε εγχείρηση για μία δυσμορφία στους όρχεις, αλλά βγήκε …; κουρεμένος! Λόγω ενός λάθους του χειρουργού, όταν βγήκε από το χειρουργείο ήταν ευνουχισμένος, καθώς το πέος του είχε τεμαχιστεί σε τρία κομμάτια! Ο υπεύθυνος χειρουργός υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της επέμβασης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και για αυτό διέπραξε το μοιραίο λάθος. Το δικαστήριο αποφάσισε να τον αποζημιώσει με 500.000 ευρώ, αλλά δυστυχώς η σύζυγός του μετά το συμβάν τον εγκατέλειψε και το μόριο του δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει όπως πρινΈβαλαν γάιδαρο στη φυλακή!
Ένας γάιδαρακος από το Μεξικό ονόματι Blacky οδηγήθηκε στις φυλακές όταν δάγκωσε και κλώτσησε δυο άντρες κοντά σ΄ένα ράντσο.
Ο ιδιοκτήτης του Blacky πλήρωσε το πρόστιμο και το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν οι δύο τραυματίες και έτσι το ζώο απελευθερώθηκε από τις αρχές!
Δυστυχώς όμως ο ιδιοκτήτης του γάιδαρακου κύριος Mauro Gutierrez καλείται να πληρώσει ακόμα 350 ευρώ, στο κάθε άντρα, ως αποζημίωση για τις ημέρες εργασίας που έχασαν.

Ατρόμητη κότα!
Ο κύριος Gan Shugen, από την πόλη Chengdu της Κίνας είχε λάβει δώρο από έναν συγγενή του ένα κοτόπουλο.
Το έβαλε λοιπόν στην κατάψυξη και μετά από δύο μέρες, αποφάσισε να το μαγειρέψει.
Όταν όμως άνοιξε την κατάψυξή του δεν πίστευε στα μάτια του αφού το κοτόπουλο ήταν ακόμη ζωντανό!
«Άκουσα κάποιους ήχους και όταν άνοιξα την σακούλα πετάχτηκε το κεφάλι του κοτόπουλου που ήταν ακόμη ζωντανό !» είπε ο κύριος Shugen.
Μετά το πρώτο σοκ ο κύριος Shugen, κάλεσε την Κινεζική Ένωση Ζωικών Επιστημών που και αυτοί με την σειρά τους εξέφρασαν την απορία τους πως κατάφερε το κοτόπουλο και επέζησε μέσα στην κατάψυξη!

Άνω κάτω για ένα δέμα!
Ένα δέμα στο γκαράζ μιας πολυκατοικίας, ήταν η αιτία για να εκκενωθεί ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και να επιστρατευτεί η ομάδα απενεργοποίησης βομβών στην Σουηδία!
Ο θυρωρός κάλεσε την αστυνομία όταν εντόπισε ένα δέμα που έκανε περίεργο θόρυβο. Η υπηρεσία απενεργοποίησης βομβών ανακάλυψε με μεγάλη έκπληξη πως ένας δονητής του σεξ έκανε τον θόρυβο! «Το δέμα δονούνταν όταν ο θυρωρός μας κάλεσε αλλά μέχρι να φτάσουμε η μπαταρία του γίνονταν όλο και πιο αδύνατη,» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας κύριος Jan Strannegard.
Ο κύριος Jan Strannegard πρόσθεσε πως δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το δέμα αλλά υποθέτει πως κανείς δεν θα πάει να το ζητήσει!

Πτώση από τον έκτο όροφο!
Ένα κοριτσάκι 12 χρονών από τη Βουλγαρία έπεσε από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου που μένει, χωρίς να πάθει τίποτα!
Σύμφωνα με τους δικούς της, το κοριτσάκι είχε χάσει τα κλειδιά της και βγήκε στο μπαλκόνι για να ρωτήσει τους γονείς της που την περίμεναν από κάτω.
Η μικρή Βozintara έχασε την ισορροπία της και έπεσε από τον 6ο όροφο.
Καθώς έπεφτε όμως είχε την τύχη με το μέρος της αφού την πτώση της επιβράδυναν τα σχοινιά των παρακάτω ορόφων που άπλωναν τα ρούχα όπως και μια κληματαριά που υπήρχε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Οι γονείς της έκπληκτοι την είδαν να προσγειώνεται στο έδαφος χωρίς καν να χάσει τις αισθήσεις της. Οι οικογένεια της πάντως πιστεύει ότι πρόκειται για θαύμα αφού από την πτώση της, το μόνο που της έμεινε ήταν κάτι μικρές εκδορές.

Αποζημιώθηκε γιατί χάλασε ο γάμος!
Μια γυναίκα από την Βουλγαρία που ετοιμαζόταν να παντρευτεί , έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον αρραβωνιαστικό της που της ανακοίνωνε ότι χωρίζουν!
Η κυρία Petya Batkova, από την περιοχή Yambol, υπέβαλε μήνυση εναντίον του αρραβωνιαστικού της, Georghe Kirilov, και κατάφερε να πάρει χρηματική αποζημίωση 1500 ευρώ.
Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο κύριος Georghe Kirilov θα πρέπει να πληρώσει αυτά τα χρήματα, πρώτον για την συναισθηματική καταπόνηση που υπέστη η κοπέλα και δεύτερον για τα έξοδα του γάμου που θα γινόταν σε τρεις μέρες! Οπότε μετά από αυτό ξέρετε το “στρίβην δια του αρραβώνος” δεν ισχύει

Έφυγε σαν κυρία..
Μια 18-χρονη κρατούμενη στο αναμορφωτήριο Neustadt am Ruebenberge της Γερμανίας, κατάφερε να αποδράσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Κρύφτηκε μέσα στην βαλίτσα μιας άλλης κρατούμενης που εκείνη την ημέρα αποφυλακιζόταν! Την απόδρασή της κατάλαβαν οι υπεύθυνοι της φυλακής αρκετές ώρες αργότερα αφού πρόσεξαν πως δεν ήταν στο κελί της. Ο εκπρόσωπος των φυλακών ανέφερε «προσέξαμε ότι η βαλίτσα της 19-χρονης ήταν ιδιαιτέρως βαριά αλλά δεν σκεφτήκαμε ότι υπήρχε άνθρωπος μέσα».

Ο δικαστής τους έβαλε όλους φυλάκη!
Έχουμε ακούσει πολλές φορές για δικαστικές αποφάσεις πού να έχουν στοιχεία υπερβολής αλλά η απόφαση που πήρε ο δικαστής στις ΗΠΑ, Robert Restaino στην πόλη Niagara Falls ξεπέρνα κάθε όριο αφού έβαλε στην φυλακή όλους τους παρευρισκομένους …;στην δικαστική αίθουσα όταν κανείς από αυτούς δεν ανέλαβε την ευθύνη για το τηλέφωνο που χτυπούσε την ώρα της δίκης!
Εκνευρισμένος ο δικαστής είπε: «Όλα τα άτομα που βρίσκονται στην αίθουσα θα πάνε φυλακή εκτός και εάν μου παραδώσετε την συσκευή του τηλεφώνου που χτύπησε μόλις τώρα.»
Κανείς από τους παρευρισκομένους στην δικαστική αίθουσα δεν απάντησε και ο δικαστής διέταξε την σύλληψη των 46 ατόμων και έθεσε χρηματική εγγύηση ύψους 1500 δολαρίων για τον καθένα!
Έτσι, οδηγήθηκαν όλοι στην φυλακή και τους έβαλαν σε κελιά ενώ 14 από αυτούς που δεν είχαν τα χρήματα για την εγγύηση αποφυλάκισης μεταφέρθηκαν σε άλλη φυλακή!
Η δικονομική επιτροπή τον απέπεμψε από το αξίωμα του ενώ ο ίδιος δικαιολογήθηκε πως τα προσωπικά του προβλήματα τον οδήγησαν στην υπερβολή!

«Εκρηκτικό» μενού στη Βηρυτό
Ο Γιουσέφ Ιμπραίμ, είναι ιδιοκτήτης ενός πρωτότυπου εστιατορίου σε νότιο προάστιο της Βηρυτού, που έχει πληγεί από τους βομβαρδισμούς.
Το κίνητρό του ήταν να κάνει τους πελάτες του να γελάνε και όχι να φοβούνται, γι΄αυτό το εστιατόριο το ονόμασε «Τσουρέκια και Όπλα» με σλόγκαν «Ένα σάντουιτς μπορεί να σε σκοτώσει»!
Στο μενού του υπάρχουν πολύ ωραία γεύματα αλλά με παράξενα ονόματα όπως π.χ. το «ψωμί του τρομοκράτη» ή μια «χειροβομβίδα» ή ακόμα και μια …;»ρουκέτα» που σημαίνει ένα σουβλάκι από κοτόπουλο.Το εστιατόριο είναι βεβαίως και ανάλογα διακοσμημένο, από το ταβάνι κρέμονται συρματοπλέγματα, στους τοίχους υπάρχουν όπλα, και στο ταμείο πυρομαχικά.
Όλα αυτά φυσικά υπό την ανάλογη μουσική υπόκρουση: αντί για παραδοσιακή λιβανέζικη μουσική …; ριπές από καλάζνικοφ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *