Ανακοίνωση του PlayStation TV από τη Sony

29Η Sony Computer Entertainment (SCE) ανακοίνωσε τη διάθεση, από το ερχόμενο φθινόπωρο, του PlayStation TV (PS TV) στις αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και τις PAL περιοχές.Η συσκευή κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία και σε άλλες ασιατικές αγορές τον περασμένο Νοέμβριο με την εμπορική ονομασία PlayStation Vita TV (PS Vita TV). Έκτοτε, η συσκευή έχει εξελιχθεί μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού και προσθήκης νέου περιεχομένου.
Το PS TV διατηρεί τον ίδιο επεξεργαστή και το ίδιο λογισμικό με το φορητό σύστημα ψυχαγωγίας PS Vita και θα κυκλοφορήσει σε ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις (6,35 εκ. Χ 10,4 εκ.), που το καθιστούν τη μικρότερη κονσόλα PlayStation που συνδέεται στην τηλεόραση.
Το PS TV θα υποστηρίζει απομακρυσμένο παιχνίδι (Remote Play) στο PS4 με τα ασύρματα χειριστήρια (Dualshock 3 ή Dualshock 4). Με αυτό τον τρόπο οι gamers θα μπορούν μέσω του PS TV να συνεχίζουν π.χ. στο δωμάτιο τους το παιχνίδι από το PS4 που βρίσκεται στο σαλόνι.26Παράλληλα, οι κάτοχοι του PS TV θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην ανοιχτή beta του PlayStation Now, η οποία θα είναι διαθέσιμη πριν τα τέλη του έτους στη Βόρεια Αμερική και αργότερα στην Ευρώπη και τις PAL περιοχές. Οι χρήστες του PS TV θα μπορούν να απολαμβάνουν παιχνίδια του PS3 μέσω streaming, χρησιμοποιώντας τα ασύρματα χειριστήρια.
Το PS TV προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα (άνω των 1.000 τίτλων λογισμικού) από επιλεγμένα παιχνίδια του PS Vita, του PSP (PlayStation Portable) και των PS One classics. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν τα παιχνίδια απευθείας στο σύστημά τους μέσω του PlayStation Store, είτε να εισάγουν στην ειδική υποδοχή της συσκευής τις ειδικές κάρτες (game cards) του PS Vita.

27Το PlayStation TV χρησιμοποιεί επεξεργαστή ARM Cortex-A9 τεσσάρων πυρήνων, επεξεργαστή γραφικών IMG SGX543MP4+, διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμη PlayStation Vita, θύρες USB2.0, HDMI και LAN, υποδοχή για εγκατάσταση κάρτας μνήμης, υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυα Wi-Fi, ενσωματώνει Bluetooth 2.1 και έχει εσωτερική μνήμη μεγέθους 1GB.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *