Αυτή είναι η σπιτική συνταγή του ελαίου κάνναβης που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να θεραπεύσουν τον καρκίνο

1Η επανείσοδος της μαριχουάνας στην τυπική αντίληψη έχει επιστρέψει αποκαλύπτοντας ότι το βότανο έχει τεράστια δυνατότητα θεραπείας των ασθενειών. Τα κανναβινοειδή , σωματίδια στο εσωτερικό του φυτού, μπαίνουν στο ανθρώπινο σώμα με την κατανάλωση και δένονται με τους υποδοχείς που έχουν ως τώρα συσταθεί. Τα σώματά μας είναι φτιαγμένα για να χειρίζνται τέτοιες καταστάσεις.
Τα ενδοκανναβινοειδή που προκύπτουν και απελευθερώνονται από το ανθρώπινο σώμα αποδίδουν μία ποικιλία από θετικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της κυτταρικής ανάπτυξης. Το γεγονός ότι έχουμε υποδοχείς για τις χημικές ουσίες φαίνεται να δείχνει ότι έχουμε εξελιχτεί για φάμε το φυτό και ο θετικός αντίκτυπος που οι χημικές ουσίες έχουν στο σύστημά μας το υπονοούν.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους να καταναλώσουμε το φυτό είναι καπνίζοντάς το, όμως η αφθονία των χημικών ουσιών από την φλόγα μπορεί να οδηγήσει σε ανούσια βλάβη. Ο Rick Simpson, ένας πρωτοπόρος στον τομέα της θεραπευτικής κάνναβης είναι ειδικός στην παραγωγή ελαίου κάνναβης και έβγαλε προς τα έξω την στρατηγική του στον κόσμο, δωρεάν. Μπορείτε να xorisorianews.gr υποστηρίξετε τον Rick στην ιστοσελίδα του. Εδώ είναι μια σύντομη εκδοχή της διαδικασίας δημιουργίας ελαίου κάνναβης.

Ξεκινήστε με μια ουγγιά (28,35 γραμμάρια) αποξηραμένου βοτάνου. Μια ουγγιά θα δώσει κανονικά 3 με 4 γραμμάρια ελαίου αν και η ποσότητα του παραγόμενου ελαίου ανά ουγγιά θα ποικίλλει ανάλογα με την ποικιλία του βοτάνου. 450 γραμμάρια αποξηραμένου υλικού θα αποφέρει περίπου δύο ουγγιές εξαιρετικού ελαίου.

Προσοχή: Αυτές οι οδηγίες περιγράφονται συνοψισμένα κατευθείαν από την ιστοσελίδα του Rick Simpson. Να είστε ΠΟΛΥ προσεκτικοί κατά την εξάτμιση του διαλύτη. Οι αναθυμιάσεις είναι εξαιρετικά εύφλεκτες. Αποφύγετε το κάπνισμα, τους σπινθήρες την επιφάνεια του φούρνου και τα καυτά κόκκινα θερμαντικά στοιχεία. Ρυθμίστε έναν ανεμιστήρα ώστε να φυσάει τις αναθυμιάσεις μακριά από την κατσαρόλα και δημιουργήστε ένα καλά αεριζόμενο χώρο για την όλη διαδικασία.
Τοποθετήστε το εντελώς στεγνό υλικό σε ένα πλαστικό κουβά
Βρέξτε το υλικό με τον διαλύτη που χρησιμοποιείτε. Πολλοί διαλύτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρή νάφθα, αιθέρα, βουτάνιο ή 99% ισοπροπυλική αλκοόλη. Εφτάμιση λίτρα διαλύτη απαιτούνται για να εξαγάγετε το THC από 453 γραμμάρια και 500ml είναι αρκετά για 28,35 γραμμαρια.
Λιώστε το υλικό του φυτού χρησιμοποιώντας ένα ραβδί από καθαρό ακατέργαστο ξύλο ή μια παρόμοια συσκευή. Αν και το υλικό θα είναι υγρό, θα εξακολουθεί να είναι σχετικά εύκολο να το συντρίψετε επειδή είναι τόσο ξηρό.
Συνεχίστε να συνθλίβετε το υλικό με το ραβδί ενώ προσθέτετε τον διαλύτη μέχρι το φυτικό υλικό να καλυφθεί πλήρως και να μουσκέψει. Συνεχίστε να ανακατεύετε το μείγμα για περίπου τρία λεπτά. Καθώς το κάνετε αυτό, το THC βγαίνει από το υλικό μέσα στο διαλύτη.
Χύστε το μείγμα διαλύτη-ελαίου του φυτικού υλικού σε ένα άλλο δοχείο. Σε αυτό το σημείο, έχετε αφαιρέσει από το υλικό το 80% του THC του.
Δεύτερη πλύση. Ξανά προσθέστε διαλύτη στο μείγμα και δουλέψτε για ακόμα τρία λεπτά για να εξαχθεί το υπόλοιπο THC.
Ρίξτε αυτό το μείγμα διαλύτη-ελαίου στο δοχείο που περιέχει το πρώτο μείγμα που προηγουμένως βγάλατε.
Απορρίψτε το δυο φορές πλυμένο υλικό του φυτού
Χύστε το μείγμα διαλύτη-ελαίου μέσω ενός φίλτρου καφέ σε ένα καθαρό δοχείο
Βράστε μέχρι εξατμίσεως τον διαλύτη: μία συσκευή μαγειρέματος ρυζιού θα βράζει μέχρι εξατμίσεως τον διαλύτη όμορφα και θα κρατήσει πάνω από μισό γαλόνι μείγματος διαλύτη. ΠΡΟΣΟΧΗ: αποφύγετε κορυφές φούρνων, κόκκινα καυτερά στοιχεία, σπινθήρες, τσιγάρα και φλόγες και καπνούς που είναι εξαιρετικά εύφλεκτα.
Προσθέστε διαλύτη στη συσκευή μαγειρέματος ρυζιού μέχρι να γεμίσει κατά ¾ και ανάψτε δυνατή φωτιά.Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο και ρυθμίστε έναν ανεμιστήρα ώστε να μεταφέρει μακριά τις αναθυμιάσεις του διαλύτη. Συνεχίστε να προσθέτετε μείγμα στη συσκευή μαγειρέματος όσο ο διαλύτης εξατμίζεται μέχρι να τ απροσθέσετε όλα στη συσκευή μαγειρέματος
Όσο το επίπεδο στη συσκευή μαγειρέματος του ρυζιού μειώνεται για τελευταία φορά προσθέστε λίγες σταγόνες νερού (περίπου 10 σταγόνες νερού για 453 γραμμάρια ξηρού υλικού) Αυτό θα βοηθήσει αν απελευθερωθεί το υπόλειμμα του διαλύτη και να προστατευτεί το έλαιο από την υπερβολική ζέστη
Όταν υπάρξει περίπου μία ίντσα του μείγματος διαλύτη-νερού μέσα στη συσκευή μαγειρέματος του ρυζιού φορέστε τα γάντια φούρνου και σηκώστε το κομμάτι και ανακινείστε τα περιεχόμενα μέχρι ο διαλύτης να έχει τελειώσει το βράσιμο.
Όταν ο διαλύτης βράσει γυρίστε την χύτρα σε χαμηλή φωτιά. Σε κανένα σημείο δνε πρέπει ποτέ το λάδι να ξεπεράσει τους 140 βαθμούς.
Συνεχίστε να φοράτε τα γάντια φούρνου και αφαιρέστε το δοχείο που περιέχει το έλαιο από την χύτρα ρυζιού. Χύστε ήπιο το έλαιο σε ένα δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα
Τοποθετήστε το δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα σε έναν ξηραντήρα ή τοποθετήστε το σε μια συσκευή ήπιας θερμότητας όπως μια συσκευή που ζεσταίνει καφέ. Μπορεί να χρειαστούν λίγες ώρες αλλά το νερό και ρευστα-ασταθή στοιχεία θα εξατμίζονται από το έλαιο.Όταν πια δε θα υπάρχει άλλη δραστηριότητα στην επιφάνεια του ελαίου, είναι έτοιμο για χρήση.
Ρουφήξτε το έλαιο σε μια πλαστική σύριγγα ή σε οποιοδήποτε άλλο δοχείο πιστεύετε ότι θα χωράει. Μια σύριγγα θα κάνει το έλαιο εύκολο στη διανομή. Όταν το έλαιο ψυχτεί τελείως θα έχει τη συνοχή του παχέος γράσου.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *