Αυτό είναι το άρωμα που υπόσχεται να σας… αδυνατήσει

1Μπορεί να μοιάζει με την λυδία λίθο της γυναικείας ματαιοδοξίας, ωστόσο είναι… αλήθεια.

Με το άρωμα Priends Moi της εταιρίας Velds μπορείς όχι μόνο να μυρίζεις ωραία αλλά και παράλληλα να… αδυνατίζεις.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του συγκεκριμένου αρώματος, τα συστατικά που περιέχει περγαμόντο και μανταρίνι και δημιουργήθηκε από το Κέντρο Βιολογικών Ερευνών.

Το συγκεκριμένο άρωμα λειτουργεί αναζωογονητικά και μπορεί να συγκρατήσει την αίσθηση της όρεξης και συνακόλουθα να οδηγήσει στην απώλεια βάρους.

Οι ειδικοί που σχεδίασαν αυτό το άρωμα, πιστεύουν ότι δημιουργεί μία καλή λειτουργία των ενδορφινών που χαλιναγωγεί την επιθυμία για να τρώνε ακατάσχετα φαγητό και ισορροπεί συναισθηματικά το άτομο. Ο δημιουργός του αρώματος Joyce Musy, δήλωσε ότι το Prends-Moi στέλνει στον εγκέφαλο μηνύματα χαράς και ικανοποίησης, κάτι που προκαλεί την αίσθηση της ευεξίας, την μείωση του άγχους και μειώνει την ανάγκη να τρώνε περισσότερο φαγητό.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής του προϊόντος, το 75 τοις εκατό των γυναικών που δοκίμασε το άρωμα για 28 ημέρες συμφώνησαν ότι η μυρωδιά σταμάτησε την ανάγκη τους να φάνε. Η εμφάνισή του που έγινε στις αρχές της χρονιάς και η φήμη που απέκτησε άμεσα έχουν δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο στην διεθνή κοινότητα της ομορφιάς. Μάλιστα αυτή την στιγμή είναι εξαντλημένο και στην Αγγλία η λίστα αναμονής ξεπερνά τα 6.000 άτομα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *