Βάλτε αυτο το μείγμα κάτω από τη γλώσσα σας πριν κοιμηθείτε και το επόμενο πρωί …δείτε τι θα πάθετε!

1Ακούτε συχνά να σας λένε ή ίσως το λέτε και εσείς οι ίδιοι: “Είμαι τόσο κουρασμένος.”

Δεν έχει να κάνει με την ηλικία ή το φύλο, όλοι πάντα διαμαρτύρονται για το πόσο κουρασμένοι είναι! Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι το γεγονός ότι απλά δεν κοιμάστε αρκετά. Πολλοί από εμάς κοιμούνται μόλις 6-7 ώρες, και σπανίως καταφέρνουν να κοιμηθούν 8 συνεχόμενες ώρες που είναι το συνιστώμενο.

Αυτή η έλλειψη ύπνου, ακόμα κι αν είναι μόνο μια ή δύο ώρες κάθε βράδυ, συσσωρεύονται και οδηγεί το σώμα μας να αισθάνεται συνεχώς σαν να χρειάζεται επιπλέον φόρτιση. Και τι κάνουμε για να φορτίσουμε τις μπαταρίες σας; Πίνουμε καφεΐνη! Αλλά αυτό δεν επανορθώνει την απώλεια του ύπνου μας. Όλοι έχουμε βιώσει εκείνη την ξαφνική ενέργεια που μας δίνει ο καφές, αλλά έχουμε επίσης βιώσει την αναποτελεσματικότητα της καφεΐνης λίγες ώρες αρgότερα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα θαυματουργό μείγμα που πράγματι αναπληρώνει με φυσικό τρόπο την εξαντλητική αίσθηση που έχουμε από την έλλειψη ύπνου. Δεν είναι ο καφές, αλλά στην πραγματικότητα το αλάτι. Το θαλασσινό αλάτι Ιμαλαϊων για την ακρίβεια.Αυτό το αλάτι στοχεύει τα επινεφρίδια μας και το σώμα μας ως αποτέλεσμα γίνεται πιο αλκαλικό. Μπορεί να καταπολεμήσει τις ασθένειες καλύτερα, να μειώσει την αρτηριακή πίεση, και ακόμη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και σε δερματικές παθήσεις. Ρυθμίζεται επίσης η σερατονίνη, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει με την κατάθλιψη, και το πιο σημαντικό μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε ενώ θα ξυπνάτε ανανεωμένοι.

Πως φτιάχνουμε αυτό το μείγμα; Πάρτε 5 κουταλάκια του γλυκού οργανικό μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού ροζ θαλασσινό αλάτι Ιμαλαΐων και ανακατέψτε σε ένα βάζο. Πάρτε μια μικρή ποσότητα και τοποθετήστε τη κάτω από τη γλώσσα σας πριν πάτε για ύπνο τη νύχτα. Θα δείτε να βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου σας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για λεπτομέρειες και τα οφέλη του αλατιού Ιμαλαϊων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *