Βίντεο σοκ: Αστυνομικός καταγράφει τη στιγμή της δολοφονίας του με έξι σφαίρες στο κεφάλι

1Aστυνομικός κατέγραψε με την κάμερα που έφερε στη στολή του στιγμή της δολοφονίας του. Στο συνολικής διάρκειας 14 λεπτών βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφηκε στις 27 Δεκεμβρίου όταν ο 24χρονος αστυνομικός Τάιλερ Στιούαρτ κλήθηκε να ερευνήσει την καταγγελία μιας κοπέλας ότι ο Ρόμπερτ Σμιθ εισέβαλε στο διάμερισμά της στην Αριζόνα

Όταν ο Στιούαρτ εντοπίζει τον Σμιθ στις 12:30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφού ο δεύτερος του άφησε μήνυμα στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε, εμφανίζονται να έχουν μια διάρκειας τριών λεπτών συζήτηση έξω από το σπίτι του Σμιθ.

Κάποια στιγμή ο αστυνομικός ρωτάει τον Σμιθ αν έχει επάνω του κάποιο όπλο επειδή είχε τα χέρια στις τσέπες του, εκείνος του απαντά ότι απλά κρυώνει.

Ο νεαρός αστυνομικός στη συνέχεια αντί να τον καλέσει να βγάλει τα χέρια από τις τσέπες ή να του ζητήσει να πέσει στο πάτωμα, του ζητά ήρεμα να τον ελέγξει για το αν έχει κάποιο όπλο και τότε ο Σμιθ εμφανίζει ένα περίστροφο με το οποίο πυροβολεί τον άτυχο αστυνομικό έξι φορές. Οι τέσσερις σφαίρες τον βρίσκουν στο κεφάλι και η μια στο σώμα. Στη συνέχεια ο δράστης αυτοπυροβολείται.

Συγκάτοικος του Σμιθ κατέθεσε αργότερα ότι του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, ενδεχόμενο που απορρίπτει η τοπική αστυνομία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *