ΦΟΒΕΡΟ ΝΕΟ!!! Βρέθηκε το ελιξίριο της νεότητας! Μπορούμε να είμαστε για πάντα νέοι

1Από μια ομάδα Ρώσων ανακαλύφθηκε ένα στέλεχος αρχαίου βακτηρίου στην Σιβηρία, μέσα σε πάγο. Την πιθανότητα ανάπτυξης οργανισμών ικανών να μετατρέψουν μόρια πετρελαίου σε νερό και κατά συνέπεια να αναζωογονήσουν τα ζωντανά πλάσματα έχει το συγκεκριμένο στέλεχος. Οι Ρώσοι αυτή τη στιγμή υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν το «ελιξίριο» της νεότητας!
Αν χρησιμοποιηθεί με το σωστό τρόπο, αυτή η ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει μέχει και σε επανάσταση στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος. Συμφωνα με τον Ρώσο επιδημιολόγος Βίκτορ Τσερνιάφσκι, με το συγκεκριμένο βακτήριο θα καταστεί δυνατός ο καθαρισμός του νερού.

Στη Σιβηρία ανακαλύφθηκαν όχι ένα αλλά τρία στελέχη βακτηρίων. Το πρώτο ονομάστηκε «καταστροφέας του πετρελαίου». Το δεύτερο καταστρέφει μόρια κυτταρίνης και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην αντιμετώπιση, σε μεγάλο βαθμό, του προβλήματος των αστικών και βιομηχανικών απορριμμάτων. Το τρίτο δε αποδείχθηκε ότι βελτιώνει δραματικά την υγεία των ζωντανών οργανισμών. Το βακτήριο για το οποίο μιλάμε έχει ηλικία μεγαλύτερη των 18.000 ετών και ανακαλύφθηκε στα υπολείμματα ενός Μαμούθ που βρέθηκε στη Γιακουτία της Σιβηρίας.
Σε δήλωση του ο Τσερνιάφσκι είπε: «Ανακαλύψαμε τα βακτήρια γιατί παρέμειναν παγωμένα, κάτω από το έδαφος, για χιλιάδες χρόνια» και πως χρειάζονται ακόμα χρόνο για να επιβεβαιωθούν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο, παρ’ ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παρενέργειες.
Οι «μαγικές» όπως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδιότητες των συγκεκριμένων στελεχών, χάνονται γρήγορα, όταν εκτίθενται σε θερμοκρασίες άνω των 8 βαθμών Κελσίου. Τα ρωσικά μέσα πριν μερικές μέρες ανέφεραν πως ροβιοτικά που δημιούργησαν από τα βακτήρια δοκιμάστηκαν σε ένα ηλικιωμένο ποντίκι.
Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά! Το ηλικιωμένο ποντίκι έδειξε σημάδια αναζωογόνησης, η υγεία του βελτιώθηκε και απέκτησε ξανά την ικανότητα αναπαραγωγής που είχε χάσει λόγω ηλικίας.
Αν και τα πειράματα σε ανθρώπους απαγορεύονται, ο Ρώσο καθηγητής θεωρεί πως οι Σιβηριανοί, για αιώνες, ήταν εξαιρετικά υγιείς μέχρι τα βαθιά τους γεράματα, καθώς τρέφονταν, όπως υποθέτει, με τοπικές τροφές που περιείχαν το εν λόγω βακτήριο.

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *