Γύρισε Σπίτι νωρίτερα και έπιασε τον Άντρα της με Άλλη. Η Αντίδρασή της; Θα σας Σοκάρει!

1Σίγουρα θα είναι κάτι που θα θυμάται για πολύ καιρό αυτή η ερωμένη, όταν γύρισε η γυναίκα του εpαστή της και τους βρήκε μαζί στο κρεβάτι. Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να πετάει έξω από το σπίτι της την εpωμένη του άντρα της αφού τους έπιασε επ αυτοφόρω.

Τα νέα αναφέρουν πως η γυναίκα είχε γυρίσει νωρίς στο σπίτι και βρήκε ένα ζευγάρι παπούτσια έξω από την πόρτα. Όταν μπήκε στο σπίτι, είδε τον άντρα της σε εpωτικές περιπτύξεις με την 24χρονη στον καναπέ.

Η εpωμένη αρχικά κάθεται κάτω προσπαθώντας να κρύψει το γuμνό της σώμα, ενώ η γυναίκα της φωνάζει οργισμένη και την πετάει έξω από το σπίτι. Εκείνη παίρνει τα ρούχα της και βγαίνει φοβισμένη έξω κλαίγοντας.

Εν τω μεταξύ, ο άντρας της προσπαθεί να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως είναι μία παρεξήγηση και πως το ζευγάρι δεν ήταν μαζί – αλλά αυτό φαίνεται να εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη γυναίκα του. Ακούγεται να λέει η εpωμένη: “Οι γονείς μου ποτέ μου δεν μου φέρθηκαν έτσι και ούτε εσύ έχεις αυτό το δικαίωμα.”

Το συμβάν έγινε στις 31 Ιουλίου στην Μπναγκόκ. Το ζευγάρι φέρεται πως είχε χωρίσει πριν αυτό το περιστατικό και από τότε που ανέβηκε το βίντεο έχει ξεκινήσει μία διαμάχη για το ποιος φταίει περισσότερο.

Η εpωμένη λέει πως έχει χάσει το πρόσωπό της στην κοινωνία αφού ανέβηκε το βίντεο και απαιτεί να διαγραφεί. Η γυναίκα όμως λέει πως έστειλε το βίντεο αυτό μόνο σε έναν φίλο της και πως δεν το ανέβασε η ίδια.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *